Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pa to, sve je vise ljudi koji to primjećuju, kad je zadnji put osvojio loptu, kad napravio žuti karton ili prekršaj ili sjećate li se kada je zadnji put uklizao!!! Pa po Bogu Dzeko nikada nije ni povrijeđen, maksimalno se čuva.
On mora promjeniti svoje zalaganje bojim se da ovako nema šanse da ni igdje bio prvi napadač...., postao je ogroman gotovaner koji samo čeka da mu namjeste da on da gol!!!
Mislim da je debelo razočarao Prlegrinija, Negredo je doveden da bude 3 napadač!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
On mora promjeniti svoje zalaganje bojim se da ovako nema šanse da ni igdje bio prvi napadač...., postao je ogroman gotovaner koji samo čeka da mu namjeste da on da gol!!!
Mislim da je debelo razočarao Prlegrinija, Negredo je doveden da bude 3 napadač!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Grcka je iza nas cijenjeni prijatelju, a Dzeko nam treba nista manje nego do sad.bivsi je napisao/la:neka ispasta kao protiv Grckegost je napisao/la:Kao što je uvijek ispaštalalolcina je napisao/la:
Pa tako ispada, ne druzi se sa igracima spanskog gocornog podrucja, kuju zavjeru protiv njega i slicne konstatacije. Ispada da radi toga ne igra (ili lose igra). Mozda se nisam izrazio kako treba, ali svejedno, nema opravdanja za njegovu losu formu osim njegovog odnosa prema igri. Njegov izbor je kako ce igrati za klub od kojeg jede hljeb, ali bojim se da ce reprezentacija debelo ispastati...![]()
![]()
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Aguero = kolko srece ima
Dzeko = Nece **** da udje
Kako je bezobrazan onaj mrtvi okrugli predmet sto nije htio da udje u gol. Neko drugi bi reko da je igrac kriv posto on u stvari upravlja taj predmet, ali nije nego lopta ima mozak i ima agendu protiv naseg dijamanta, kao Mancini i Pellegrini.
Covjece, pa Dzeko je toliko bio na klupi da je zaboravio da se lopta suta sa gornjim dijelom kopacke, a ne donjim. Frajer one obadvije velike sanse sto je imo pokuso kramponima loptu u gol da gurne.
Samopouzdanje mu je nula. Prosle godine i kada nije igrao puno, imao je barem nekakve statistike da je vrlo dobar prosjek golova po minuti imao. Ove godine ni to nema.
Treba pritisnut "reset" dugme za svoju karijeru. Januar ne moze prebrzo doc.
Dzeko = Nece **** da udje
Kako je bezobrazan onaj mrtvi okrugli predmet sto nije htio da udje u gol. Neko drugi bi reko da je igrac kriv posto on u stvari upravlja taj predmet, ali nije nego lopta ima mozak i ima agendu protiv naseg dijamanta, kao Mancini i Pellegrini.
Covjece, pa Dzeko je toliko bio na klupi da je zaboravio da se lopta suta sa gornjim dijelom kopacke, a ne donjim. Frajer one obadvije velike sanse sto je imo pokuso kramponima loptu u gol da gurne.
Samopouzdanje mu je nula. Prosle godine i kada nije igrao puno, imao je barem nekakve statistike da je vrlo dobar prosjek golova po minuti imao. Ove godine ni to nema.
Pellegrini reče da je odustao od Cavanija zbog Edina .. ako mu Edin povjerenje vraća na ovaj način, njemu na čast
ja ću samo reče da može svaku tekmu igrati i biti borben kao protiv Newcastlea, a tad ga je Pellegrini nagradio startom protiv Cardiffa, njima je zabio gol, pa je počeo i naredni meč
očito neće da mrdne dupetom, što reče momak gore, gotovaner pravi .. neće tako uspjeti kod Pellegrinija, Negredo radi sve što Edin ne radi .. dodajte tome da i on zabija i to je to
očito neće da mrdne dupetom, što reče momak gore, gotovaner pravi .. neće tako uspjeti kod Pellegrinija, Negredo radi sve što Edin ne radi .. dodajte tome da i on zabija i to je to
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dzeko u Citiju igra za lovu a za reprezentaciju igra srcem. 
Veceras je samo potvrdio da je u losoj formi, nezalaganje je toliko izrazeno da postaje " ofiran " na terenu.
Ono sto trenutno radi jako dobro jest išmrkivanje nosa, kako ga je samo ruzno vidjeti, al stalno to radi opet i opet ili navlaci carapu kad je nabije u šimšire.
Ne znamo sta se mota po njegovoj glavi, al mora poraditi na zalaganju ako nista drugo, a nos da ostavi u svacionici ako misli sebi dobro.
Ono sto trenutno radi jako dobro jest išmrkivanje nosa, kako ga je samo ruzno vidjeti, al stalno to radi opet i opet ili navlaci carapu kad je nabije u šimšire.
Ne znamo sta se mota po njegovoj glavi, al mora poraditi na zalaganju ako nista drugo, a nos da ostavi u svacionici ako misli sebi dobro.
- HazardEden
- Kontakt:
Kako je kreno igrat ce srcem i za City jer para nemacalcio je napisao/la:Dzeko u Citiju igra za lovu a za reprezentaciju igra srcem.
Džeko pred sami kraj zapuca dvije dobre šanse, nikako da podigne formu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Covjek je ocito na izlaznim vratima. Moguce da su ovi u Galatasaraju mislili ozbiljno sa dovodjenjem, a poznajuc Redzepagicev sistem rada ne bi me cudilo da 'savjetuje' Dzeku da se cuva.
Samo corav veceras nije primjetio svojevrstan bojkot igre sa Edinove strane. To mozda nije fer prema treneru, ali to neka bude Edinov problem.
Mene sto se tice nemam mu sta zamjerit. Znam kakva je igracina, i znam da ce u reprezentaciji uvijek davat maksimum, a za shity me bas briga.
Samo corav veceras nije primjetio svojevrstan bojkot igre sa Edinove strane. To mozda nije fer prema treneru, ali to neka bude Edinov problem.
Mene sto se tice nemam mu sta zamjerit. Znam kakva je igracina, i znam da ce u reprezentaciji uvijek davat maksimum, a za shity me bas briga.
Ide mi vise na qrac kako ne yebe ni 2% a i sam zna da mjesto u postavi nece samo doc. Il' nek zapne pa izgura Alvara ili neka trazi drugi klub. Trece nema.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Edin Džeko je prije osam dana, tačnije 15 oktobra, na porvi dan Bajrama, u 67 ili 68(zavisno kako vam je sat bio navijen) dobio loptu,povukao je par koraka i onda ubacio u petarac i ostalo je historija. Slavlje u Sarajevu, Mostaru,zenici,Sandžaku, Beču, Palm Desertu.....svugdje gdje ima čovjek koji diše za Bosnu i Hercegovinu.
Edin Džeko je čovjek oko kojeg se okupljala ova reprezentacija, zbog njega (ne samo zbog njega naravno, ali on je ona ključna tačka) sumnogo poželjeli igrati za ovu reprezentaciju, zbog njega (ne samo zbog njega naravno, ali on je ona kljućčna tačka) konvoji sa plavožutim zastavama ili zastavama sa ljiljanima brode evropom.
Kad takvom čovjeku ne ide, onda se kaže, bit će bolje momčino, ko J**+ mater i Pelegriniju i Negredu,ne mogu ti kopačke čistiti. Ti da sutra zaigraš za Javor, mi ćemo te pratiti i navijati za tebe, jer si to zaslužio.
Nabijem vam objektivnost na neku stvar.
Edin Džeko je čovjek oko kojeg se okupljala ova reprezentacija, zbog njega (ne samo zbog njega naravno, ali on je ona ključna tačka) sumnogo poželjeli igrati za ovu reprezentaciju, zbog njega (ne samo zbog njega naravno, ali on je ona kljućčna tačka) konvoji sa plavožutim zastavama ili zastavama sa ljiljanima brode evropom.
Kad takvom čovjeku ne ide, onda se kaže, bit će bolje momčino, ko J**+ mater i Pelegriniju i Negredu,ne mogu ti kopačke čistiti. Ti da sutra zaigraš za Javor, mi ćemo te pratiti i navijati za tebe, jer si to zaslužio.
Zadnja izmjena: gost, dana/u 23 okt 2013, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ma no sikikirikiki jer nas guzan se cuva za Brazil 
DobarVanBasten je napisao/la:On ko da sebi obara cijenu za januar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
On je odustao od Cavania zato sto PSG moze vise platit cak i od Citya. Sve ostalo su price za djecu.JTS je napisao/la:Pellegrini reče da je odustao od Cavanija zbog Edina .. ako mu Edin povjerenje vraća na ovaj način, njemu na častja ću samo reče da može svaku tekmu igrati i biti borben kao protiv Newcastlea, a tad ga je Pellegrini nagradio startom protiv Cardiffa, njima je zabio gol, pa je počeo i naredni meč
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
gost je napisao/la:Edin Džeko je prije osam dana, tačnije 15 oktobra, na porvi dan Bajrama, u 67 ili 68(zavisno kako vam je sat bio navijen) dobio loptu,povukao je par koraka i onda ubacio u petarac i ostalo je historija. Slavlje u Sarajevu, Mostaru,zenici,Sandžaku, Beču, Palm Desertu.....svugdje gdje ima čovjek koji diše za Bosnu i Hercegovinu.
Kad takvom čovjeku ne ide, onda se kaže, bit će bolje momčino, ko **** mater i Pelegriniju i Negredu,ne mogu ti kopačke čistiti. Ti da sutra zaigraš za Javor, mi ćemo te pratiti i navijati za tebe, jer si to zaslužio.
+ 1
Prije svega, on nema kuveta da odigra 90 minuta u visokom ritmu za razliku od Negreda i Aguera. Sam je kriv, ne znam šta je umislio. Od onog J**+*og kašnjenja pred najvažnije mečeve do ovog nezalaganja na terenu.gost je napisao/la:Edin Džeko je prije osam dana, tačnije 15 oktobra, na porvi dan Bajrama, u 67 ili 68(zavisno kako vam je sat bio navijen) dobio loptu,povukao je par koraka i onda ubacio u petarac i ostalo je historija. Slavlje u Sarajevu, Mostaru,zenici,Sandžaku, Beču, Palm Desertu.....svugdje gdje ima čovjek koji diše za Bosnu i Hercegovinu.
Kad takvom čovjeku ne ide, onda se kaže, bit će bolje momčino, ko **** mater i Pelegriniju i Negredu,ne mogu ti kopačke čistiti. Ti da sutra zaigraš za Javor, mi ćemo te pratiti i navijati za tebe, jer si to zaslužio.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Da ponovimFaraonTM je napisao/la:Prije svega, on nema kuveta da odigra 90 minuta u visokom ritmu za razliku od Negreda i Aguera. Sam je kriv, ne znam šta je umislio. Od onog *****og kašnjenja pred najvažnije mečeve do ovog nezalaganja na terenu.gost je napisao/la:Edin Džeko je prije osam dana, tačnije 15 oktobra, na porvi dan Bajrama, u 67 ili 68(zavisno kako vam je sat bio navijen) dobio loptu,povukao je par koraka i onda ubacio u petarac i ostalo je historija. Slavlje u Sarajevu, Mostaru,zenici,Sandžaku, Beču, Palm Desertu.....svugdje gdje ima čovjek koji diše za Bosnu i Hercegovinu.
Nabijem vam objektivnost na neku stvar
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Danas sam vidio zasto Dzeko ne igra, nema volje za igrom. Trckara terenom, bolje receno hoda. Mislim, ovo ne znaci da ja i sljedeci put necu Pellegrnuju sasovat sve ako ga ne stavi u prvih 11 
Bezvoljan je na terenu, kao da boli neka stvar za City i rezultat i za njega samog. u fazonu ko vas yebe, necu da igram
Edin nema ono sto ima Vedo, Vedo ne uradi puno ali on cijelu tekmu trci, trudi se. Edine trgni se, mjesto u prvih 11 nece doci samo od sebe, morat ces mnogo znoja i krvi dati da bi bio siguran u prvih 11.
Bezvoljan je na terenu, kao da boli neka stvar za City i rezultat i za njega samog. u fazonu ko vas yebe, necu da igram
Edin nema ono sto ima Vedo, Vedo ne uradi puno ali on cijelu tekmu trci, trudi se. Edine trgni se, mjesto u prvih 11 nece doci samo od sebe, morat ces mnogo znoja i krvi dati da bi bio siguran u prvih 11.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- HazardEden
- Kontakt:
Džeko jesi to tigost je napisao/la:Edin Džeko je prije osam dana, tačnije 15 oktobra, na porvi dan Bajrama, u 67 ili 68(zavisno kako vam je sat bio navijen) dobio loptu,povukao je par koraka i onda ubacio u petarac i ostalo je historija. Slavlje u Sarajevu, Mostaru,zenici,Sandžaku, Beču, Palm Desertu.....svugdje gdje ima čovjek koji diše za Bosnu i Hercegovinu.
jedna od varijanti i jeste da mu se ne ostaje shity-u,ali hajde eto samo nek bude konstantan,i Galata je za ljude !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Trenutno korisnika/ca: atomac123, Brazzzoo123, CAGarfia, Donnaruppa, ebi46, Edincapitano, HariTz, NeckoPD, nerkolfc, PeppermintSA, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, Tihi i 77 gostiju.