Nisam.HazardEden je napisao/la:Džeko jesi to tigost je napisao/la:Edin Džeko je prije osam dana, tačnije 15 oktobra, na porvi dan Bajrama, u 67 ili 68(zavisno kako vam je sat bio navijen) dobio loptu,povukao je par koraka i onda ubacio u petarac i ostalo je historija. Slavlje u Sarajevu, Mostaru,zenici,Sandžaku, Beču, Palm Desertu.....svugdje gdje ima čovjek koji diše za Bosnu i Hercegovinu.
Edin Džeko je čovjek oko kojeg se okupljala ova reprezentacija, zbog njega (ne samo zbog njega naravno, ali on je ona ključna tačka) sumnogo poželjeli igrati za ovu reprezentaciju, zbog njega (ne samo zbog njega naravno, ali on je ona kljućčna tačka) konvoji sa plavožutim zastavama ili zastavama sa ljiljanima brode evropom.
Kad takvom čovjeku ne ide, onda se kaže, bit će bolje momčino, ko **** mater i Pelegriniju i Negredu,ne mogu ti kopačke čistiti. Ti da sutra zaigraš za Javor, mi ćemo te pratiti i navijati za tebe, jer si to zaslužio.
Nabijem vam objektivnost na neku stvar.
ja sam jedan od brojnih, najbrojnijih koji na ovaj način doživljavaju Edina Džeku. Samo ste vi glasniji pa se čini da ste i brojniji. A meni malo posao ovih dana ohanuo, pa mogu u njihovo ime nešto da napišem

A, da trebamo voljeti Edina, to sigurno. Da mu trebamo reći "bravo momče, idemo dalje", i to isto. Ali, treba i ponuditi konstruktivnu kritiku, kad je za nju vrijeme.
  A, da trebamo voljeti Edina, to sigurno. Da mu trebamo reći "bravo momče, idemo dalje", i to isto. Ali, treba i ponuditi konstruktivnu kritiku, kad je za nju vrijeme.