Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gost
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la gost » 23 okt 2013, 20:44

HazardEden je napisao/la:
gost je napisao/la:Edin Džeko je prije osam dana, tačnije 15 oktobra, na porvi dan Bajrama, u 67 ili 68(zavisno kako vam je sat bio navijen) dobio loptu,povukao je par koraka i onda ubacio u petarac i ostalo je historija. Slavlje u Sarajevu, Mostaru,zenici,Sandžaku, Beču, Palm Desertu.....svugdje gdje ima čovjek koji diše za Bosnu i Hercegovinu.

Edin Džeko je čovjek oko kojeg se okupljala ova reprezentacija, zbog njega (ne samo zbog njega naravno, ali on je ona ključna tačka) sumnogo poželjeli igrati za ovu reprezentaciju, zbog njega (ne samo zbog njega naravno, ali on je ona kljućčna tačka) konvoji sa plavožutim zastavama ili zastavama sa ljiljanima brode evropom.

Kad takvom čovjeku ne ide, onda se kaže, bit će bolje momčino, ko **** mater i Pelegriniju i Negredu,ne mogu ti kopačke čistiti. Ti da sutra zaigraš za Javor, mi ćemo te pratiti i navijati za tebe, jer si to zaslužio.

Nabijem vam objektivnost na neku stvar.
Džeko jesi to ti :?:
Nisam.

ja sam jedan od brojnih, najbrojnijih koji na ovaj način doživljavaju Edina Džeku. Samo ste vi glasniji pa se čini da ste i brojniji. A meni malo posao ovih dana ohanuo, pa mogu u njihovo ime nešto da napišem

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 23 okt 2013, 20:52

@Gost,

Ruku na srce, ali to što ti pričaš ništa drugo nije do subjektivnost. :) A, da trebamo voljeti Edina, to sigurno. Da mu trebamo reći "bravo momče, idemo dalje", i to isto. Ali, treba i ponuditi konstruktivnu kritiku, kad je za nju vrijeme.

Bogu hvala pa je ovakva situacija, da Džeko ostavlja srce u našem dresu, a ponekad se šetka u klubu. Kako bi tek bilo da je obratno.

Džeko, idemo dalje! Nadam se da ćeš do Brazila skupiti dovoljno minuta i golova, ma u kojem klubu igrao. ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 okt 2013, 20:53

Kakva Galata pa nije penzioner da ide u Tursku ligu. Smatram isto da je njemu polako vrijeme da ide iz Citya, ali imaju drugi Engleski klubovi, kao i Njemacka i Italija ;) .

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 23 okt 2013, 20:56

BaDa12 je napisao/la:@Gost,

Ruku na srce, ali to što ti pričaš ništa drugo nije do subjektivnost. :) A, da trebamo voljeti Edina, to sigurno. Da mu trebamo reći "bravo momče, idemo dalje", i to isto. Ali, treba i ponuditi konstruktivnu kritiku, kad je za nju vrijeme.

Bogu hvala pa je ovakva situacija, da Džeko ostavlja srce u našem dresu, a ponekad se šetka u klubu. Kako bi tek bilo da je obratno.

Džeko, idemo dalje! Nadam se da ćeš do Brazila skupiti dovoljno minuta i golova, ma u kojem klubu igrao. ;)
Šta kažeš , subjektivnost :D

pa naravno da je, Edin je moj, nije Negredo, ja sam zbog Edina pustio suzu prošlog utorka, nisam zbog Negreda, ja sam se autobusom hiljadu kilometara truckao do Žiline zbog Edina, nisam zbog Pelegrinija i Negreda, naravno da nisam objektivan, niti to želim biti. Ja samo podržajem Edina jer je to zaslužio. Hoće da bojkotuje Citx, ma bojkotuj jarane ako misliš da treba.....

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 23 okt 2013, 20:58

Goalgetter je napisao/la:Kakva Galata pa nije penzioner da ide u Tursku ligu. Smatram isto da je njemu polako vrijeme da ide iz Citya, ali imaju drugi Engleski klubovi, kao i Njemacka i Italija ;) .
Naravno da mu je vrijeme da ide. Mislim da je i on to shvatio.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 okt 2013, 21:00

gost je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
gost je napisao/la:Edin Džeko je prije osam dana, tačnije 15 oktobra, na porvi dan Bajrama, u 67 ili 68(zavisno kako vam je sat bio navijen) dobio loptu,povukao je par koraka i onda ubacio u petarac i ostalo je historija. Slavlje u Sarajevu, Mostaru,zenici,Sandžaku, Beču, Palm Desertu.....svugdje gdje ima čovjek koji diše za Bosnu i Hercegovinu.

Edin Džeko je čovjek oko kojeg se okupljala ova reprezentacija, zbog njega (ne samo zbog njega naravno, ali on je ona ključna tačka) sumnogo poželjeli igrati za ovu reprezentaciju, zbog njega (ne samo zbog njega naravno, ali on je ona kljućčna tačka) konvoji sa plavožutim zastavama ili zastavama sa ljiljanima brode evropom.

Kad takvom čovjeku ne ide, onda se kaže, bit će bolje momčino, ko **** mater i Pelegriniju i Negredu,ne mogu ti kopačke čistiti. Ti da sutra zaigraš za Javor, mi ćemo te pratiti i navijati za tebe, jer si to zaslužio.

Prije svega, on nema kuveta da odigra 90 minuta u visokom ritmu za razliku od Negreda i Aguera. Sam je kriv, ne znam šta je umislio. Od onog *****og kašnjenja pred najvažnije mečeve do ovog nezalaganja na terenu.
Da ponovim

Nabijem vam objektivnost na neku stvar
Nabijat ćeš je u junu kad ne mogne sastaviti 90 minuta..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 23 okt 2013, 21:13

FaraonTM je napisao/la:
I opet, neću zaboraviti da mi će mi taj Juni biti iznimno važan zato što mi je to on omogućio (naravno ne samo on, ali on je bio ključna tačka).

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 23 okt 2013, 21:24

kakvo razmisljane u pm :lol: :lol: koliko imas ti godina????
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 okt 2013, 21:31

gost je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
I opet, neću zaboraviti da mi će mi taj Juni biti iznimno važan zato što mi je to on omogućio (naravno ne samo on, ali on je bio ključna tačka).
Zahvali ti Bogu i Hajroviću što ti je omogućio važan juni. Džeko je pokazao klasu jedino protiv Grčke na BP, kad je trebao ono da prelomi i da nas odvede definitivno u Brazil, zakazao je i to opasno, ali eto izvadio se koliko toliko protiv Litvanije sa asistom a pored asistencije ništa specijalno. Najbolji su mi oni što izbacuju Vedu iz prve postave, a ostavljaju čovjeka koji nije sastavio 90 minuta u klubu od augusta, samo zato jer se zove Edin Džeko. Ali naravno ima fore da se popravi, dugo do Brazila ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 okt 2013, 21:34

FaraonTM je napisao/la:
gost je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Zahvali ti Bogu i Hajroviću što ti je omogućio važan juni. Džeko je pokazao klasu jedino protiv Grčke na BP, kad je trebao ono da prelomi i da nas odvede definitivno u Brazil, zakazao je i to opasno, ali eto izvadio se koliko toliko protiv Litvanije sa asistom a pored asistencije ništa specijalno. Najbolji su mi oni što izbacuju Vedu iz prve postave, a ostavljaju čovjeka koji nije sastavio 90 minuta u klubu od augusta, samo zato jer se zove Edin Džeko. Ali naravno ima fore da se popravi, dugo do Brazila ;)
dobro se zastiti sada, jer kad ospu paljbu po tebi tesko ti se :lol: :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 23 okt 2013, 21:35

Mora više trčat :tačka:
🔵⚪

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 23 okt 2013, 21:40

MT3 je napisao/la:

kakvo razmisljane u pm :lol: :lol: koliko imas ti godina????
Koliko je tebi????

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 23 okt 2013, 21:40

MT3 je napisao/la: kakvo razmisljane u pm :lol: :lol: koliko imas ti godina????
:D dovoljno......

Ne sviđa ti se razmišljanje, ti bi malo pljuvao, onako konstruktivno, duboko, umno.....

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 23 okt 2013, 21:43

FaraonTM je napisao/la:
Ajok,jok dečkko, nećeš ti mene navući na priču Vedo protiv Edo.....znam ja ko su i Edo i Vedo......i Vedu bih ja branio isto ovako....

A to što ti i slični mislite da ste pametniji zbog, kako ono rekoh, konstruktivno-umne kritike.....moram te razočarati, niste

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 okt 2013, 21:45

@vrebac86

Ma šta imaju sipat :D Isto kao da daje 30+ golova po sezoni, igra svaku po 90 minuta pa eto ja se našao nešto pričati, a frajer razvaljuje :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 okt 2013, 21:48

gost je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Ajok,jok dečkko, nećeš ti mene navući na priču Vedo protiv Edo.....znam ja ko su i Edo i Vedo......i Vedu bih ja branio isto ovako....

A to što ti i slični mislite da ste pametniji zbog, kako ono rekoh, konstruktivno-umne kritike.....moram te razočarati, niste
Nemam ja šta tebe navlačiti na "priču Vedo protiv Edo" i onako nisam tebe spomenuo u kontekstu tog nekog poređenja, ali ima ih što prave te postave (sa jednim napadačem, suludo) i pri tome još Vedu na klupu stavljaju, ali nije to ova tema. Svakako će vrijeme pokazati ko je upravu. Iskreno bih volio da sam u krivu.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 23 okt 2013, 21:51

gost je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Nema smisla to sto govoris...

Juni ce ti biti "vazan" a istovremeno te boli briga hocel Dzeko biti u formi (i ocigledno hocel BiH imat uspjesno SP).

Zasto ces onda uopste utakmice gledat ako ti je jedino vazno da smo samo usli u SP?? Mislim, zna se da imamo mjesto u SP, kvalificirali smo se. Ako ti je to dovoljno, ne trebas uopste utakmice ni gledat.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 23 okt 2013, 21:57

ZgemboAdislic je napisao/la:
Nema smisla to sto govoris...

Juni ce ti biti "vazan" a istovremeno te boli briga hocel Dzeko biti u formi (i ocigledno hocel BiH imat uspjesno SP).

Zasto ces onda uopste utakmice gledat ako ti je jedino vazno da smo samo usli u SP?? Mislim, zna se da imamo mjesto u SP, kvalificirali smo se. Ako ti je to dovoljno, ne trebas uopste utakmice ni gledat.
Pa ja ne mislim da će Džeko bolje igrati zato što će otvoriti forum, a tamo će mu neki Zgembo reći, e moj Edine propo si k'o žeton, Negredo je za tebe igračina (ovo ja tebe slučajno, možeš promijeniti ime).......

A to jel mi dovoljno, pa ja ću svaku utakmicu navijati onako kako sam i dosada navijao, srcem, dušom, sa strašću, u toku utakmice psovati igrače, sudiju, zatvarati oči kad je slobodni udarac za protivnika.......ali kad završi utakmica, sasvim sigurno neću doći ovdje, niti igdje da pljujem zato što nismo postali svjetski prvaci..........a sudeći po tvom postu, ti si već spreman za to...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 okt 2013, 22:14

slika

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 23 okt 2013, 22:16

Rahimić umro al mu još nisu rekli :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, napapijri1987 i 29 gostiju.