Kakav stajling DijamantaGoalgetter je napisao/la:
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Boli ga briga za stajling,moze mu se.Neko moze samo s guza na guz...FaraonTM je napisao/la:Kakav stajling DijamantaGoalgetter je napisao/la:
Rahimic potpisao za CSKA jos davne 1856 god. 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ucestvovao u ruskoj revoluciji. Cuvao ledja Leninu.vrebac86 je napisao/la:Rahimic potpisao za CSKA jos davne 1856 god.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gledam ja jednom golove nase repke na jednoj stranoj televiziji i prikazuju Rahimica. Kaze komentator, vidite ovog Rahimica, kao da ga je neko pokupio na autobuskoj stanici.
(mislio je na one beskucnike koji spavaju na stanicama)
(mislio je na one beskucnike koji spavaju na stanicama)
To i ja kontam. Pa ne zna ni on ni logaritme, ni matematičku indukciju ni kombinatoriku pa ima milioneDenizmare je napisao/la:Boli ga briga za stajling,moze mu se.Neko moze samo s guza na guz...FaraonTM je napisao/la:Kakav stajling DijamantaGoalgetter je napisao/la:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Rahimic stariji od Rusije 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Gala trenutno ima Drogbu i Buraka. Oba su trenutno u boljoj formi. A nisam siguran da bi Dzeko u galati bio prvi izbor. Ako nastavi ovako pitaje je koji ce ga team htjeti.
Meni je svejedno. Ali mi je zao sto tako svoju karijeru upropastava.
Rekao sam ranije i stojim iza toga. Dzeko nije inteligentan momak a da je neki radnik i to nije Najvise je postao sminker i filozof. Bavi se modom, twitterom, uzivanjem i zivotom pootikom aka filozofijom aka NE radom.
Njegovi stavovi i njegovo ponasanje ce ga upropastiti. Ako pod hitno ne pocne da mjenja svoje definicije zivota i svoj pristup ne samo fudbalu nego isto sliku od sebe i gdje se trenutno nalazi nista vise od njega nece biti. Na kraj krajeva, sve je do njega a ja kao ostali cemo jednog dana kad mu karijera zavrsi lagano doci do zakljucka na sta se odlucio...
Rekao sam ranije i stojim iza toga. Dzeko nije inteligentan momak a da je neki radnik i to nije Najvise je postao sminker i filozof. Bavi se modom, twitterom, uzivanjem i zivotom pootikom aka filozofijom aka NE radom.
Njegovi stavovi i njegovo ponasanje ce ga upropastiti. Ako pod hitno ne pocne da mjenja svoje definicije zivota i svoj pristup ne samo fudbalu nego isto sliku od sebe i gdje se trenutno nalazi nista vise od njega nece biti. Na kraj krajeva, sve je do njega a ja kao ostali cemo jednog dana kad mu karijera zavrsi lagano doci do zakljucka na sta se odlucio...
Jordane hajd u Siriju,duse ti.Man'se ovog foruma.Jordan23 je napisao/la:Gala trenutno ima Drogbu i Buraka. Oba su trenutno u boljoj formi. A nisam siguran da bi Dzeko u galati bio prvi izbor. Ako nastavi ovako pitaje je koji ce ga team htjeti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto su meni ovi smjesni sto kazu da Instagram i Twitter uticu ma njegovu karijeru
.
I ovi sto spominju nego ponasanje ....Goalgetter je napisao/la:Sto su meni ovi smjesni sto kazu da Instagram i Twitter uticu ma njegovu karijeru.
neki ovdje miješaju subjektivnost i zaslijepljeni fanatizam .
inače , u galati mu ne bi bilo ništa bolje nego trenutno u cityju . tamo imaju drogba i yilmaz , a trener je naš stari drug mancini , tako da mu je galata savršeno mjesto da upropasti zadnju šansu za "oporavak" , nakon što je svoje najbolje godine proveo većinom na klupi .
inače , u galati mu ne bi bilo ništa bolje nego trenutno u cityju . tamo imaju drogba i yilmaz , a trener je naš stari drug mancini , tako da mu je galata savršeno mjesto da upropasti zadnju šansu za "oporavak" , nakon što je svoje najbolje godine proveo većinom na klupi .
negdje sam jučer pročitao da je rekao kako su mu ovo najbolje godine i da želi igrati najbolje, itd .. ako to želi, neka ide iz Man Cityja
neće žaliti za trofejima, ima tri velika trofeja, prema tome
neka ode bilo gdje, samo neka igra i zabija golove
nešto kao Higuain
a nije mu problem naći klub, ipak je to Edin Džeko, izgrađeno ime, tako da ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Raspored Cityja je tako gust da ce svi igrati, pa i Edin naravno. On jos uvijek drzi sudbinu u svojim rukama, ali mora biti agresivniji, trcati i pokazati malo vise htijenja i zelje. Golovi nisu presudni, sto je pokazala prva tekma protiv Newcastlea, kada nije zabio, a bio je igrac utakmice. Engleski fudbal ne trpi staticnost, sve se svodi na trku i borbenost, a Edin je u navedenom trenutno na veoma losem nivou.
Transfer se nece desiti, nema nikakve logike u njemu, jedino ako ga se City bude htio rijesiti, u sto cisto sumnjam, jer bi morali oboriti cijenu. Imaju tri slicna napadaca, koji se po svemu razlikuju od Dzeke, a svakom timu treba raznovrsnost na svim pozicijama, posebno u napadu.
Sa druge strane ne vidim klub koji bi dao velike novce za napadaca koji igra toplo/hladno i koji za deset dana pokaze tri lica, bez konstantnosti.
Transfer se nece desiti, nema nikakve logike u njemu, jedino ako ga se City bude htio rijesiti, u sto cisto sumnjam, jer bi morali oboriti cijenu. Imaju tri slicna napadaca, koji se po svemu razlikuju od Dzeke, a svakom timu treba raznovrsnost na svim pozicijama, posebno u napadu.
Sa druge strane ne vidim klub koji bi dao velike novce za napadaca koji igra toplo/hladno i koji za deset dana pokaze tri lica, bez konstantnosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije transfer nemoguć, jer samo je godina i po do isteka ugovora, Džekson je još uvijek na cijeni, a neigranjem ta cijena opada. Posebno ako Džeko i dalje kroz igru bude iskazivao nezadovoljstvo.Virtu4l je napisao/la:Raspored Cityja je tako gust da ce svi igrati, pa i Edin naravno. On jos uvijek drzi sudbinu u svojim rukama, ali mora biti agresivniji, trcati i pokazati malo vise htijenja i zelje. Golovi nisu presudni, sto je pokazala prva tekma protiv Newcastlea, kada nije zabio, a bio je igrac utakmice. Engleski fudbal ne trpi staticnost, sve se svodi na trku i borbenost, a Edin je u navedenom trenutno na veoma losem nivou.
Inače, ne vjerujem u njegovu reinkarnaciju u Citijy, suviše se posložilo loših stvari da bi on mogao u Citiju uskrsnuti. Posebno ne vejrujem u njegove motive u utakmicama onog kupa za rezerve.
U slucaju da tako razmislja, neka se navikne na novonastalu situaciju, mogla bi dugo da potraje.gost je napisao/la:Posebno ne vejrujem u njegove motive u utakmicama onog kupa za rezerve.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Godinu dana najviše......mislim i Džeko treba Citiju, nije to baš tako jednosmjeran put...Virtu4l je napisao/la:U slucaju da tako razmislja, neka se navikne na novonastalu situaciju, mogla bi dugo da potraje.gost je napisao/la:Posebno ne vejrujem u njegove motive u utakmicama onog kupa za rezerve.
-
Boskvalitet
- Kontakt:
pratim dzeku odvano ja mislim da se malo treba vise truditi... koliko je njemu godina 27 mislim on jos ima neki par godina igranja i to je to... Mislim treba da da maximum od sebe cini mi se da igra ali ko da nema neke ambicije....