Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2013, 04:07

Luminary je napisao/la:Kako su ovo izgubili, da mi je znati?
Vodili su 108-97 :lol:
pa Labron MVP se ne umije snaci u takvim situacijama kao sto si mogao vidjeti kako je 4 zadnja napada usrao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 okt 2013, 09:58

ma james jos nije sazrio kao igrac i nije clutch, zna salt sta prica, pogotovo dan nakon sto je heat ponistio bullse, treba imati obraza drug, bar malo ga treba imati
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 31 okt 2013, 10:09

SaltCityAttack je napisao/la:pa Labron MVP se ne umije snaci u takvim situacijama kao sto si mogao vidjeti kako je 4 zadnja napada usrao
Jarane, ti bas pretjerujes...

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 31 okt 2013, 10:54

Ma pretjeruje ga uvijek. Poraz ko poraz dobar je ako se izvuce neka pouka iz njega
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2013, 16:48

ma jok ne pretjerujem samo kazem da nije clutch i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 31 okt 2013, 16:54

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 okt 2013, 16:56

james ima vise clutch minuta nego sto ih je rose proveo na parketu za citav zivot

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 31 okt 2013, 18:18

[youtube][/youtube]

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 31 okt 2013, 21:36

James nije cluch to je evidentno,ali isto tako ni za Rosea se ne moze reci da je dobar suter, posto ga bulsani hvale, a ni cluch igrac. Cluch igraci su tipa Melo,Durant i donekle Bryant, donekele naovdim jer jeste on pogodio mnogo suteva za pobedu ali masu suteva je i promasio, ali Melo i Durant najcistiji su u tome ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 31 okt 2013, 22:40

SaltCityAttack je napisao/la:ma jok ne pretjerujem samo kazem da nije clutch i to je to

mvp, znaci u prevodu najbolji u svemu ;) ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 okt 2013, 22:44

lumani je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma jok ne pretjerujem samo kazem da nije clutch i to je to

mvp, znaci u prevodu najbolji u svemu ;) ;)
A one sezone kada je to Rose bio, onda Rose nije bio najbolji u svemu? Morao sam... :lol:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 31 okt 2013, 22:46

naravno,imali su najbolji score u sezoni ;) James je dovoljno objasnio zadnje 2 godine,samo budale mogu reci da nije rijesavao na kraju.slavite svaki poraz Miamia ,ali opet ce biti prvaci. :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 okt 2013, 22:49

lumani je napisao/la:naravno,imali su najbolji score u sezoni ;) James je dovoljno objasnio zadnje 2 godine,samo budale mogu reci da nije rijesavao na kraju.slavite svaki poraz Miamia ,ali opet ce biti prvaci. :mrgreen:
Ja slavim poraz Miamia? Ja ga slavim samo ako se desi protiv Cavsa. Iskreno me zaboli za Heat i Jamesa. Proslo je to vrijeme kada sam mu zelio najgore ;) . Imamo mi novog fransiznog igraca, tako da nemam kada misliti o Jamesu i Heatu.

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 okt 2013, 23:00

adriano_leite je napisao/la:
lumani je napisao/la:naravno,imali su najbolji score u sezoni ;) James je dovoljno objasnio zadnje 2 godine,samo budale mogu reci da nije rijesavao na kraju.slavite svaki poraz Miamia ,ali opet ce biti prvaci. :mrgreen:
Ja slavim poraz Miamia? Ja ga slavim samo ako se desi protiv Cavsa. Iskreno me zaboli za Heat i Jamesa. Proslo je to vrijeme kada sam mu zelio najgore ;) . Imamo mi novog fransiznog igraca, tako da nemam kada misliti o Jamesu i Heatu.
Iskreno i mene zaboli za Heat, ne gledam njihove utakmice, ne gledam njihov boxscore poslje utakmice, ali da neki ne misle da ja slavim poraze Heata ja samo ismijavam LenBiasa mog dragog forumasa. Inace Heat ne bi spomenuo tamo do PO, jer me ne zanimaju. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 31 okt 2013, 23:04

Smirite se, doći će opet na Bullse red u PO-u
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 okt 2013, 23:28

BIHfan je napisao/la:
Iskreno i mene zaboli za Heat, ne gledam njihove utakmice, ne gledam njihov boxscore poslje utakmice, ali da neki ne misle da ja slavim poraze Heata ja samo ismijavam LenBiasa mog dragog forumasa. Inace Heat ne bi spomenuo tamo do PO, jer me ne zanimaju. :)
da bi imao sanse ismijavati mene i heat moras prvo prestati ismijavati sebe znalce, to ce ti biti veoma tesko kada uzmemo u obzir koliko nemas pojma o kosarci, selis se kao navijac iz ekipe u ekipu i koliko ustvari lose rezonujes sve moguce stvari koje postoje na ovom svijetu :D puc puc heat bullse puc puc

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 okt 2013, 23:33

LenBias je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
da bi imao sanse ismijavati mene i heat moras prvo prestati ismijavati sebe znalce, to ce ti biti veoma tesko kada uzmemo u obzir koliko nemas pojma o kosarci, selis se kao navijac iz ekipe u ekipu i koliko ustvari lose rezonujes sve moguce stvari koje postoje na ovom svijetu :D puc puc heat bullse puc puc
Prvo to kazi forumasima u taboru Heata...

Mes Que Un Club!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 okt 2013, 23:37

LenBias je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Prvo to kazi forumasima u taboru Heata...
takvi kao BIHfan sto mjenjaju sredine nisu vrijedni spomena, nebitno za koju ekipu navijaju

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 okt 2013, 23:46

LenBias je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Prvo to kazi forumasima u taboru Heata...
takvi kao BIHfan sto mjenjaju sredine nisu vrijedni spomena, nebitno za koju ekipu navijaju
Pa imenuj ih, nek znaju da su to Sportfanatik i L-Train, a vjerovatno i onaj work, ali cini mi se da se jako dobro s njima slazes za razliku od toga kako se slazes s BiHfanom, iako bi po nekoj logici ih trebao sve u isti kos staviti, a ne samo okarakterisati BiHfana kao negativca. Istices za BiHfana da je navijao za Houston, a svojim kolegama "navijacima Heata-Jamesa" rijec nisi rekao na tu temu. Licemjerno, nema sta...

Mes Que Un Club!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 okt 2013, 23:50

sa BIHfanom raspravljam i o njemu pisem, logicno, nemam potrebu uplitati druge u svoje rasprave bez ikakve potrebe kao vecina vas ostalih, ja forum shvatam kao mjesto gdje pisemo o stvarima vezanim za datu temu a ne jedni o drugima medjusobno, to izbjegavam u sirokom luku ali kada neko konstantno pokusava licno da ide onda i ja mogu tako ali samo vezano za tu osobu, ti kada se tako uplices u sve ako imas nekih problema sa sportfanatikom, trainom, workom nisam ti ja kriv, javi se njima povodom toga, ja nemam potrebe ni najmanje, mene zanimaju kosarka i heat, dok mnoge vas ocigledno ja opasno zanimam, pogotovo kada nemate pojma zasto, kada i zbog cega o necemu pricate, kao BIHfan trenutno :) jesu ti sada neke stvari jasnije adriano ili moram jos jasniji biti?

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.