pa Labron MVP se ne umije snaci u takvim situacijama kao sto si mogao vidjeti kako je 4 zadnja napada usraoLuminary je napisao/la:Kako su ovo izgubili, da mi je znati?
Vodili su 108-97
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Miami Heat
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma james jos nije sazrio kao igrac i nije clutch, zna salt sta prica, pogotovo dan nakon sto je heat ponistio bullse, treba imati obraza drug, bar malo ga treba imati
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jarane, ti bas pretjerujes...SaltCityAttack je napisao/la:pa Labron MVP se ne umije snaci u takvim situacijama kao sto si mogao vidjeti kako je 4 zadnja napada usrao
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma pretjeruje ga uvijek. Poraz ko poraz dobar je ako se izvuce neka pouka iz njega
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma jok ne pretjerujem samo kazem da nije clutch i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
james ima vise clutch minuta nego sto ih je rose proveo na parketu za citav zivot
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
James nije cluch to je evidentno,ali isto tako ni za Rosea se ne moze reci da je dobar suter, posto ga bulsani hvale, a ni cluch igrac. Cluch igraci su tipa Melo,Durant i donekle Bryant, donekele naovdim jer jeste on pogodio mnogo suteva za pobedu ali masu suteva je i promasio, ali Melo i Durant najcistiji su u tome 
SaltCityAttack je napisao/la:ma jok ne pretjerujem samo kazem da nije clutch i to je to
mvp, znaci u prevodu najbolji u svemu
- adriano_leite
- Kontakt:
A one sezone kada je to Rose bio, onda Rose nije bio najbolji u svemu? Morao sam...lumani je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:ma jok ne pretjerujem samo kazem da nije clutch i to je to
mvp, znaci u prevodu najbolji u svemu![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
naravno,imali su najbolji score u sezoni
James je dovoljno objasnio zadnje 2 godine,samo budale mogu reci da nije rijesavao na kraju.slavite svaki poraz Miamia ,ali opet ce biti prvaci. 
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja slavim poraz Miamia? Ja ga slavim samo ako se desi protiv Cavsa. Iskreno me zaboli za Heat i Jamesa. Proslo je to vrijeme kada sam mu zelio najgorelumani je napisao/la:naravno,imali su najbolji score u sezoniJames je dovoljno objasnio zadnje 2 godine,samo budale mogu reci da nije rijesavao na kraju.slavite svaki poraz Miamia ,ali opet ce biti prvaci.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Iskreno i mene zaboli za Heat, ne gledam njihove utakmice, ne gledam njihov boxscore poslje utakmice, ali da neki ne misle da ja slavim poraze Heata ja samo ismijavam LenBiasa mog dragog forumasa. Inace Heat ne bi spomenuo tamo do PO, jer me ne zanimaju.adriano_leite je napisao/la:Ja slavim poraz Miamia? Ja ga slavim samo ako se desi protiv Cavsa. Iskreno me zaboli za Heat i Jamesa. Proslo je to vrijeme kada sam mu zelio najgorelumani je napisao/la:naravno,imali su najbolji score u sezoniJames je dovoljno objasnio zadnje 2 godine,samo budale mogu reci da nije rijesavao na kraju.slavite svaki poraz Miamia ,ali opet ce biti prvaci.
. Imamo mi novog fransiznog igraca, tako da nemam kada misliti o Jamesu i Heatu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Sportfanatik
- Kontakt:
Smirite se, doći će opet na Bullse red u PO-u
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
da bi imao sanse ismijavati mene i heat moras prvo prestati ismijavati sebe znalce, to ce ti biti veoma tesko kada uzmemo u obzir koliko nemas pojma o kosarci, selis se kao navijac iz ekipe u ekipu i koliko ustvari lose rezonujes sve moguce stvari koje postoje na ovom svijetuBIHfan je napisao/la:Iskreno i mene zaboli za Heat, ne gledam njihove utakmice, ne gledam njihov boxscore poslje utakmice, ali da neki ne misle da ja slavim poraze Heata ja samo ismijavam LenBiasa mog dragog forumasa. Inace Heat ne bi spomenuo tamo do PO, jer me ne zanimaju.adriano_leite je napisao/la:Ja slavim poraz Miamia? Ja ga slavim samo ako se desi protiv Cavsa. Iskreno me zaboli za Heat i Jamesa. Proslo je to vrijeme kada sam mu zelio najgorelumani je napisao/la:naravno,imali su najbolji score u sezoniJames je dovoljno objasnio zadnje 2 godine,samo budale mogu reci da nije rijesavao na kraju.slavite svaki poraz Miamia ,ali opet ce biti prvaci.
. Imamo mi novog fransiznog igraca, tako da nemam kada misliti o Jamesu i Heatu.
- adriano_leite
- Kontakt:
Prvo to kazi forumasima u taboru Heata...LenBias je napisao/la:da bi imao sanse ismijavati mene i heat moras prvo prestati ismijavati sebe znalce, to ce ti biti veoma tesko kada uzmemo u obzir koliko nemas pojma o kosarci, selis se kao navijac iz ekipe u ekipu i koliko ustvari lose rezonujes sve moguce stvari koje postoje na ovom svijetuBIHfan je napisao/la:
Iskreno i mene zaboli za Heat, ne gledam njihove utakmice, ne gledam njihov boxscore poslje utakmice, ali da neki ne misle da ja slavim poraze Heata ja samo ismijavam LenBiasa mog dragog forumasa. Inace Heat ne bi spomenuo tamo do PO, jer me ne zanimaju.puc puc heat bullse puc puc
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
takvi kao BIHfan sto mjenjaju sredine nisu vrijedni spomena, nebitno za koju ekipu navijajuadriano_leite je napisao/la:Prvo to kazi forumasima u taboru Heata...LenBias je napisao/la:da bi imao sanse ismijavati mene i heat moras prvo prestati ismijavati sebe znalce, to ce ti biti veoma tesko kada uzmemo u obzir koliko nemas pojma o kosarci, selis se kao navijac iz ekipe u ekipu i koliko ustvari lose rezonujes sve moguce stvari koje postoje na ovom svijetuBIHfan je napisao/la:
Iskreno i mene zaboli za Heat, ne gledam njihove utakmice, ne gledam njihov boxscore poslje utakmice, ali da neki ne misle da ja slavim poraze Heata ja samo ismijavam LenBiasa mog dragog forumasa. Inace Heat ne bi spomenuo tamo do PO, jer me ne zanimaju.puc puc heat bullse puc puc
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa imenuj ih, nek znaju da su to Sportfanatik i L-Train, a vjerovatno i onaj work, ali cini mi se da se jako dobro s njima slazes za razliku od toga kako se slazes s BiHfanom, iako bi po nekoj logici ih trebao sve u isti kos staviti, a ne samo okarakterisati BiHfana kao negativca. Istices za BiHfana da je navijao za Houston, a svojim kolegama "navijacima Heata-Jamesa" rijec nisi rekao na tu temu. Licemjerno, nema sta...LenBias je napisao/la:takvi kao BIHfan sto mjenjaju sredine nisu vrijedni spomena, nebitno za koju ekipu navijajuadriano_leite je napisao/la: Prvo to kazi forumasima u taboru Heata...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
sa BIHfanom raspravljam i o njemu pisem, logicno, nemam potrebu uplitati druge u svoje rasprave bez ikakve potrebe kao vecina vas ostalih, ja forum shvatam kao mjesto gdje pisemo o stvarima vezanim za datu temu a ne jedni o drugima medjusobno, to izbjegavam u sirokom luku ali kada neko konstantno pokusava licno da ide onda i ja mogu tako ali samo vezano za tu osobu, ti kada se tako uplices u sve ako imas nekih problema sa sportfanatikom, trainom, workom nisam ti ja kriv, javi se njima povodom toga, ja nemam potrebe ni najmanje, mene zanimaju kosarka i heat, dok mnoge vas ocigledno ja opasno zanimam, pogotovo kada nemate pojma zasto, kada i zbog cega o necemu pricate, kao BIHfan trenutno
jesu ti sada neke stvari jasnije adriano ili moram jos jasniji biti?