ps.
Secko ziv sam, valjda
Evo tek ustao...nit sam tamo nit vamo
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Vrijedi se nadati...omerbavarac je napisao/la:Ne ide on nigdje.
Za reduciranje kadra se znalo, Gaal je uvijek govorio da mu ne treba 25 igraca, da bi idealna brojka bila nekih 21-22 igraca.secer je napisao/la:mah, znas ti kakvi su oni iz uprave...geronimo je napisao/la:Kako stvari stoje, Breno ce biti posudjen Nurnbergu, kao i Ottl. Toni je takodjer "samo" posudjen Romi.
Lista nasih igraca koji su pozajmljeni je sve vecanagovjestava li to kakvu kupovinu ili ipak samo smanjenje kadra.
momci odigraju tri dobre utakmice i komotno mozes zaboraviti na pojacanja.
hajde, barem su reducirali kadar.
Sta mislis???Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Vrijedi se nadati...omerbavarac je napisao/la:Ne ide on nigdje.Jel to navijacki ili si realan?
Realno...omerbavarac je napisao/la:Sta mislis???Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Vrijedi se nadati...omerbavarac je napisao/la:Ne ide on nigdje.Jel to navijacki ili si realan?
![]()
![]()
Ja bih volio da Alaba zaigra, zaista momak ima potencijala da postane veliki igrač. Ove sezone je u trećoj ligi postigao a pogodak i 5 asistencija.omerbavarac je napisao/la:http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... d27bf0a2fc
Evo stigla potvrda. Ottl i Breno na posudbi u Nurnbergu.
Spekulise se i mogucnost posudbe i Boumjohanna, pa na kraju jos ostaju Lell i Gorlitz. Njih dvojice se jos rijesiti i ostaje nam nekih 17, 18 igraca uz nadam se neko pojacanje, tako da bi roster igraca mogao biti oko nekih 20.
Takodjer postoji mogucnost da jos neki mladi igraci dobiju sansu poput Alabe, Contena, Ekicia....
Znam da ga Gaal vodi u Dubai na te takozvane zimske pripreme, a sad hoce li dobiti sansu ili ne to cemo vidjeti. I ja bih isto zelio da mu pruzi priliku, a opet kazem sve je do trenera.Zdena04 je napisao/la:Ja bih volio da Alaba zaigra, zaista momak ima potencijala da postane veliki igrač. Ove sezone je u trećoj ligi postigao a pogodak i 5 asistencija.omerbavarac je napisao/la:http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... d27bf0a2fc
Evo stigla potvrda. Ottl i Breno na posudbi u Nurnbergu.
Spekulise se i mogucnost posudbe i Boumjohanna, pa na kraju jos ostaju Lell i Gorlitz. Njih dvojice se jos rijesiti i ostaje nam nekih 17, 18 igraca uz nadam se neko pojacanje, tako da bi roster igraca mogao biti oko nekih 20.
Takodjer postoji mogucnost da jos neki mladi igraci dobiju sansu poput Alabe, Contena, Ekicia....
Apsolutno se slazem sa kolegom, radi se o ogromnom potencijalu, sto se najbolje vidjelo i na EP prosle godine!!rob do bagro je napisao/la:Kako sam citao, Bayern zeli dovest trenutnog igraca Hamburga Jeromea Boatenga.Ima ugovor do 2012.god i ako bi napustio ekipu odsteta bi iznosila 12 miliona.Bilo bi dobro kad bi ga doveli, dobro bi nam pasao u ekipi.Da li ce se to i ostvarit ostaje da se vidi, ipak ocigledno je da su ozbiljno zainteresovani za njega.
Mislim da bi nam dobro dosao ovaj igrac, odlican je zaista to mozemo i vidjeti u Hamburgu kako pruza odlcine partije.Volio bih kad bi se ovaj transfer ostvario.
Prosle godine na transfermarkt zainteresovanost je bila 15% a sad je 29%. Tako da je vijest malo osvjezena.geronimo je napisao/la:Robe, kasnis citavu godinu sa friskim vijestima, ja to objavio prosle godine na temi Bundesliga.
Ma on je nas, jedno 77%omerbavarac je napisao/la:Prosle godine na transfermarkt zainteresovanost je bila 15% a sad je 29%. Tako da je vijest malo osvjezena.geronimo je napisao/la:Robe, kasnis citavu godinu sa friskim vijestima, ja to objavio prosle godine na temi Bundesliga.
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.