FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne zna se to jos nista da li ce otici iz Bayerna, ali kako se vidi iz prilozenog moguce je da ce otic u RM.Iskreno vise mi dosadilo oko Riberya ako hoce nek ide, samo bezze se natezu oko njega, bilo bi im pametnije da dovedu kojeg igraca, neku zamjenu za Riberya.
ps.
Secko ziv sam, valjda
Evo tek ustao...nit sam tamo nit vamo
ps.
Secko ziv sam, valjda
Evo tek ustao...nit sam tamo nit vamo
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne ide on nigdje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Vrijedi se nadati...omerbavarac je napisao/la:Ne ide on nigdje.
Za reduciranje kadra se znalo, Gaal je uvijek govorio da mu ne treba 25 igraca, da bi idealna brojka bila nekih 21-22 igraca.secer je napisao/la:mah, znas ti kakvi su oni iz uprave...geronimo je napisao/la:Kako stvari stoje, Breno ce biti posudjen Nurnbergu, kao i Ottl. Toni je takodjer "samo" posudjen Romi.
Lista nasih igraca koji su pozajmljeni je sve vecanagovjestava li to kakvu kupovinu ili ipak samo smanjenje kadra.
momci odigraju tri dobre utakmice i komotno mozes zaboraviti na pojacanja.
hajde, barem su reducirali kadar.
Zimsku pauzu Bayern nikad nije iskoristavao za neka BUM pojacanja. To se nije odnosilo na ovaj period, nego za moguce planove za narednu sezonu. Ili mozda, da se neki igrac koji je na listi zelja, kaparise u ovom periodu...kao prosle godine Tymoshchuk.
Nadam se da ce ova saga oko Riberyja imati svoj kraj. Sto prije to Uli i Chris srede, tim bolje po ekipu.
Ostane li (niko sretniji od mene), tim bolje, pozeli li otici, sto vise pineza za njega izvuci, i adekvatno se pojacati. Nadam se da ce se to uskoro rijesiti, jer svojom neodlucnoscu, on pravi preveliki pritisak na ekipu, kao i na trenera.
Pokusavam to pomjeriti na stranu, i ocekujem da ce Ribery konacno biti zdrav i pruziti ono sto moze. Pa makar mu ovo bila oprostajna polusezona u Bayernu.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta mislis???Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Vrijedi se nadati...omerbavarac je napisao/la:Ne ide on nigdje.Jel to navijacki ili si realan?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Realno...omerbavarac je napisao/la:Sta mislis???Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Vrijedi se nadati...omerbavarac je napisao/la:Ne ide on nigdje.Jel to navijacki ili si realan?
![]()
![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Cesc:Tvoja je zadnja.

A ljudi ja ne mogu više čekati da počnu utakmice... 
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... d27bf0a2fc
Evo stigla potvrda. Ottl i Breno na posudbi u Nurnbergu.
Spekulise se i mogucnost posudbe i Boumjohanna, pa na kraju jos ostaju Lell i Gorlitz. Njih dvojice se jos rijesiti i ostaje nam nekih 17, 18 igraca uz nadam se neko pojacanje, tako da bi roster igraca mogao biti oko nekih 20.
Takodjer postoji mogucnost da jos neki mladi igraci dobiju sansu poput Alabe, Contena, Ekicia....
Spekulise se i mogucnost posudbe i Boumjohanna, pa na kraju jos ostaju Lell i Gorlitz. Njih dvojice se jos rijesiti i ostaje nam nekih 17, 18 igraca uz nadam se neko pojacanje, tako da bi roster igraca mogao biti oko nekih 20.
Takodjer postoji mogucnost da jos neki mladi igraci dobiju sansu poput Alabe, Contena, Ekicia....
Ja bih volio da Alaba zaigra, zaista momak ima potencijala da postane veliki igrač. Ove sezone je u trećoj ligi postigao a pogodak i 5 asistencija.omerbavarac je napisao/la:http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... d27bf0a2fc
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znam da ga Gaal vodi u Dubai na te takozvane zimske pripreme, a sad hoce li dobiti sansu ili ne to cemo vidjeti. I ja bih isto zelio da mu pruzi priliku, a opet kazem sve je do trenera.Zdena04 je napisao/la:Ja bih volio da Alaba zaigra, zaista momak ima potencijala da postane veliki igrač. Ove sezone je u trećoj ligi postigao a pogodak i 5 asistencija.omerbavarac je napisao/la:http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... d27bf0a2fc
-
Shatterhand
- Kontakt:
Pozz raja
Moze li mi neko pomoci sa sastavom uprave Bayerna? U pitanju je shema od prvog covjeka (Hennes predsjednik?) pa ljudi ispod njega...Zatim ukupan udio u vlasnistvu (FC Bayern München e.V. 90%, Adidas AG 10%?) kao i jos neki podaci oko marketinga i ekonomije kluba. Neki korisni linkovi bi mi dobro dosli, u pitanju je prezentacija na faxu.
Unaprijed hvala
Moze li mi neko pomoci sa sastavom uprave Bayerna? U pitanju je shema od prvog covjeka (Hennes predsjednik?) pa ljudi ispod njega...Zatim ukupan udio u vlasnistvu (FC Bayern München e.V. 90%, Adidas AG 10%?) kao i jos neki podaci oko marketinga i ekonomije kluba. Neki korisni linkovi bi mi dobro dosli, u pitanju je prezentacija na faxu.
Unaprijed hvala
- rob do bagro
- Kontakt:
Kako sam citao, Bayern zeli dovest trenutnog igraca Hamburga Jeromea Boatenga.Ima ugovor do 2012.god i ako bi napustio ekipu odsteta bi iznosila 12 miliona.Bilo bi dobro kad bi ga doveli, dobro bi nam pasao u ekipi.Da li ce se to i ostvarit ostaje da se vidi, ipak ocigledno je da su ozbiljno zainteresovani za njega.
Mislim da bi nam dobro dosao ovaj igrac, odlican je zaista to mozemo i vidjeti u Hamburgu kako pruza odlcine partije.Volio bih kad bi se ovaj transfer ostvario.
Mislim da bi nam dobro dosao ovaj igrac, odlican je zaista to mozemo i vidjeti u Hamburgu kako pruza odlcine partije.Volio bih kad bi se ovaj transfer ostvario.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ballack2311
- Kontakt:
Apsolutno se slazem sa kolegom, radi se o ogromnom potencijalu, sto se najbolje vidjelo i na EP prosle godine!!rob do bagro je napisao/la:Kako sam citao, Bayern zeli dovest trenutnog igraca Hamburga Jeromea Boatenga.Ima ugovor do 2012.god i ako bi napustio ekipu odsteta bi iznosila 12 miliona.Bilo bi dobro kad bi ga doveli, dobro bi nam pasao u ekipi.Da li ce se to i ostvarit ostaje da se vidi, ipak ocigledno je da su ozbiljno zainteresovani za njega.
Robe, kasnis citavu godinu sa friskim vijestima
, ja to objavio prosle godine na temi Bundesliga. 
Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
A jbt
Jbg nema veze neka je ta friska vijest i ovdje prisutna za citat 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prosle godine na transfermarkt zainteresovanost je bila 15% a sad je 29%. Tako da je vijest malo osvjezena.geronimo je napisao/la:Robe, kasnis citavu godinu sa friskim vijestima, ja to objavio prosle godine na temi Bundesliga.
Ma on je nas, jedno 77%omerbavarac je napisao/la:Prosle godine na transfermarkt zainteresovanost je bila 15% a sad je 29%. Tako da je vijest malo osvjezena.geronimo je napisao/la:Robe, kasnis citavu godinu sa friskim vijestima, ja to objavio prosle godine na temi Bundesliga.
![]()
![]()
![]()
Vom Jäger zum Gejagten
- moustapha
- Kontakt:
Neka vijesti i ovdje, inace bi mi sto smo izgubili par dana na forumu umorili trazeci te friske vijesti na drugim temama.
U svakom slucaju drago bi mi bilo da Bayern pojaca konkurenciju u odbrani, cisto da se Demichelis ne opusti pa krene praviti greske kao protiv Herthe. Boateng je provjereno ime, a dolazak u Bayern bi mu bio logican korak naprijed. Navodno je zapoelo u pregovorima oko njegovog produzenja sa HSV-om pa se pojavila ova opcija prelaska u Bayern.
P.S. Uz malo zakasnjenje, svim Bavarcima, a bogami i ostalim na ovom forumu cestitam novu godinu.
U svakom slucaju drago bi mi bilo da Bayern pojaca konkurenciju u odbrani, cisto da se Demichelis ne opusti pa krene praviti greske kao protiv Herthe. Boateng je provjereno ime, a dolazak u Bayern bi mu bio logican korak naprijed. Navodno je zapoelo u pregovorima oko njegovog produzenja sa HSV-om pa se pojavila ova opcija prelaska u Bayern.
P.S. Uz malo zakasnjenje, svim Bavarcima, a bogami i ostalim na ovom forumu cestitam novu godinu.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.