Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 02 nov 2013, 00:01

Znaci ne zelim da trollam i da se svadjam ali kada procitam kako ljudi samouvjereno tvrde kako su bolji na svim pozicijama sem sredine (dobro i to ne rekose, mada dok nije dosao Ozil i to su tvrdili) e pa onda jednostavno dobijem dijareju i zaglavim pola sata na WCu!!!!! :roll: :roll: :roll:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 02 nov 2013, 00:02

Marsal je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:@Marsal, de imaš li još šta smiješno, dok je raja još uvijek na ovoj temi ? :mrgreen:
Imam, kako nemam. :mrgreen:
[youtube][/youtube]
slika

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 02 nov 2013, 00:03

donCorleone1892 je napisao/la: slika
Moze li jos jedan, godi mi slatko na prazan stomak.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 nov 2013, 00:04

Da je Flama tu, rekao bi glat uzimamo. Ovako bit ce guravo ali realno bolji smo, malo u padu, ali i dalje bolji.

ZADNJIVEZNI
Kontakt:

Post Postao/la ZADNJIVEZNI » 02 nov 2013, 00:06

Gunner4 je napisao/la:Znaci ne zelim da trollam i da se svadjam ali kada procitam kako ljudi samouvjereno tvrde kako su bolji na svim pozicijama sem sredine (dobro i to ne rekose, mada dok nije dosao Ozil i to su tvrdili) e pa onda jednostavno dobijem dijareju i zaglavim pola sata na WCu!!!!! :roll: :roll: :roll:
ne lazi razbojnice, znaci hoces reci da ovo nije istina ? Mignolet > Szczesny ?
Skrtel > Koscienly? Agger/Toure > Vermealen ? Glen > Sagna ? Enrique > Gibbs i Monreal zajedno.. onda Lucas > Arteta to smo vec apsolvirali, pa Gerrard > Ramsey, eh jedino što je Ozil bolji od Coutinha, a ovo ostalo Suarez i Sturridge > Giroud Walcott i Podolski

i na kraju Liverpool > Arsenal.. znam da ti je tesko, znam :cry: ;) ;) ;)

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 02 nov 2013, 00:07

Gunner4 je napisao/la:Znaci ne zelim da trollam i da se svadjam ali kada procitam kako ljudi samouvjereno tvrde kako su bolji na svim pozicijama sem sredine (dobro i to ne rekose, mada dok nije dosao Ozil i to su tvrdili) e pa onda jednostavno dobijem dijareju i zaglavim pola sata na WCu!!!!! :roll: :roll: :roll:
Dobro,de nam ti analiziraj gdje ste vi to i kako ste vi to bolji na svakom dijelu terena.Nemoj računat Ozila.Hajd da vidim tu tvoju analizu.
To što vi imate bolji kolektiv i boljeg menadžera ne znači da ste vi igračkom kvalitetom bolji na svakom dijelu terena od Liverpoola.Ako me shvataš,naravno.
You'll never walk alone.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 02 nov 2013, 00:08

Believe je napisao/la:
VGS je napisao/la:
ZADNJIVEZNI je napisao/la:Šta ćete vi, čuj da nas pregazite ko plitak potok, pa ne igrate sa Rochdaleom nego sa velikim Liverpoolom, Lucas je za Artetu doktor nauka, Gerrard je i u ovim godinama bolji od Ramseya a samo bi Ozil imao mjesta u našoj ekipi u prvih 11.. stoga momci samo opušteno, sad slijedi vaš pad ;) ;) ;)
:lol: :lol: :lol: :lol:

haj sve mogu nekako presutiti al ovo na kraju da bi samo Ozil imao mjestu u prvih 11 to stvarno nmg hahahahahahahahahahhahahahahahahaha
A ko bi još imao mjesta? Giroud umjesto Sturridgea?
Ramsey, Wilshere, Cazorla ? haha koji si ti SMIJEH :lol: :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 nov 2013, 00:10

Sta ti ima ko analizirati, Toure i Skrtel nisu bolji od Kosa i Pera. Sta je tek sa Cazorlom? Sta je sa Ramseyem?
Celik!3,2,2.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 nov 2013, 00:12

ZADNJIVEZNI je napisao/la:
ne lazi razbojnice, znaci hoces reci da ovo nije istina ? Mignolet > Szczesny ?
Skrtel > Koscienly? Agger/Toure > Vermealen ? Glen > Sagna ? Enrique > Gibbs i Monreal zajedno.. onda Lucas > Arteta to smo vec apsolvirali, pa Gerrard > Ramsey, eh jedino što je Ozil bolji od Coutinha, a ovo ostalo Suarez i Sturridge > Giroud Walcott i Podolski

i na kraju Liverpool > Arsenal.. znam da ti je tesko, znam :cry: ;) ;) ;)
Gluplji post nisam procitao otkako sam na ovom forumu. Posteno me nasmija.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 02 nov 2013, 00:14

Oj Bože dragi.
Hajd dobro,vi ste u pravu. :mrgreen:
Svako svog konja hvali,tako da nema smisla.Meni je naša odbrana bolja,a vaša sredina je bolja (da nema Ozila,ne bih isto rekao).O napadu je suvišno pričati.Međutim,nema smisla o tome raspravljati.

Sretno sutra,nadam se atraktivnoj utakmici sa puno golova.
You'll never walk alone.

ZADNJIVEZNI
Kontakt:

Post Postao/la ZADNJIVEZNI » 02 nov 2013, 00:20

šta tek reći o periodu od 8 godina bez titule, jadnije ekipe od vas su možda još, sarajevo, željo, radnik, vrbanjuša i ozren..

da pogodimo čija je ovo vitrina, imate pravo na joker pozovi prijatelja :lol: :lol: :lol:

slika

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 02 nov 2013, 00:21

@Believe
Prvo zelim da kazem da mi je drago sto ovaj mec znaci borba za prvo mjesto a ne ko zadnjih godina. Drago je meni sto se Liverpool vratio i draze mi je njih gledati nego City i ove ostale "velikane". Zna se ko je velika trojka koja uvjek opstaje, mada Vi pretjerujete do zla Boga.

Nema potrebe ja da pravim bilo kakve analize a pogotovo ne tako glupe djecije kao te vase, nas igrac je bolji od vaseg. Evo uz svo postovanje prema Stiviju ali na osnovu cega je on bolji od Ramseya koji je do sada dao 9 golova i ima 4 asistencije, igrac mjeseca Oktobra?? Pa stavljate recimo Skrtel > Koscelny samo na osnovu vase pristrasnosti i zbog toga sto cesce gledate Liverpool pa vam se cini da su svi World Class igraci!

Pogledaj zadnjih par sezona i sve ce ti biti jasno. Zadnjih pet godina redovno u prosjeku zavrsavamo sezonu sa 12 bodova ispred vas. Pa da ste tako dobri i kvalitetni bili bi bar malo manja razlika minimalno jedne sezone a ne tako ubjedljiva evo zadnje 4 sezone!?!?!?

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 02 nov 2013, 00:23

Vedo, kazni se sam. :mrgreen:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 02 nov 2013, 00:27

ZADNJIVEZNI je napisao/la:šta tek reći o periodu od 8 godina bez titule, jadnije ekipe od vas su možda još, sarajevo, željo, radnik, vrbanjuša i ozren..

da pogodimo čija je ovo vitrina, imate pravo na joker pozovi prijatelja :lol: :lol: :lol:
Evo pogadjamo. Covjek koji proziva sarajevske ekipe vjerovatno dolazi iz drugog grada. Dalje to inicira da taj troller dolazi iz Zenice najverovatnije jer po svemu sudeci navija za Celik!
Chily provaljen si!
:mrgreen: :mrgreen:

Samo me zanima ko je ovaj rambo16? Vedo,Nedim ili Arnel? :lol: :lol:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 02 nov 2013, 00:29

Gunner4 je napisao/la:
ZADNJIVEZNI je napisao/la:šta tek reći o periodu od 8 godina bez titule, jadnije ekipe od vas su možda još, sarajevo, željo, radnik, vrbanjuša i ozren..

Evo pogadjamo. Covjek koji proziva sarajevske ekipe vjerovatno dolazi iz drugog grada. Dalje to inicira da taj troller dolazi iz Zenice najverovatnije jer po svemu sudeci navija za Celik!
Chily provaljen si!

Jbmu kafu, vidis da fura NFL na avataru, PIKE stajl :D Nije chilly, on je ovo izmislio i doktoriro :mrgreen:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 02 nov 2013, 00:30

Gunner4 je napisao/la:@Believe

Nema potrebe ja da pravim bilo kakve analize a pogotovo ne tako glupe djecije kao te vase, nas igrac je bolji od vaseg. Evo uz svo postovanje prema Stiviju ali na osnovu cega je on bolji od Ramseya koji je do sada dao 9 golova i ima 4 asistencije, igrac mjeseca Oktobra?? Pa stavljate recimo Skrtel > Koscelny samo na osnovu vase pristrasnosti i zbog toga sto cesce gledate Liverpool pa vam se cini da su svi World Class igraci!

Pogledaj zadnjih par sezona i sve ce ti biti jasno. Zadnjih pet godina redovno u prosjeku zavrsavamo sezonu sa 12 bodova ispred vas. Pa da ste tako dobri i kvalitetni bili bi bar malo manja razlika minimalno jedne sezone a ne tako ubjedljiva evo zadnje 4 sezone!?!?!?
Za ovo prvo,rekoh,svako svoje hvali i sve je to logično.

Za ovo drugo,rekoh,imate bolji kolektiv i ustaljenog menadžera na klupi i zato uspijevate da završite u TOP 4 redovno.Da nema Wengera,zapitaj se dokle bi neki drugi menadžer došao sa ovom ekipom.
To ne znači,po mom mišljenju,da ste IGRAČKI KVALITETNIJI na svim dijelovima terena.I znate da niste na svim sigurno,jer u napadu definitivno niste.Na ostalim mjestima mišljenja su podijeljena,svako svog konja hvali kao što rekoh.
You'll never walk alone.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 02 nov 2013, 00:31

bega_afc je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:

Chily provaljen si!

Jbmu kafu, vidis da fura NFL na avataru, PIKE stajl :D Nije chilly, on je ovo izmislio i doktoriro :mrgreen:
Ima logike. :lol:

ZADNJIVEZNI
Kontakt:

Post Postao/la ZADNJIVEZNI » 02 nov 2013, 00:34

da trofeji mogu pričati ili ti ga pjevati vjerujem da bi wengerov zid na fejsbuku bio natrpan ovom pjesmom :

[youtube][/youtube]

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 nov 2013, 00:39

@ZADNJIVEZNI odmah u kost a još se nije ohladio ni stari account. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 nov 2013, 00:48

Believe je napisao/la:Oj Bože dragi.
Hajd dobro,vi ste u pravu. :mrgreen:
Svako svog konja hvali,tako da nema smisla.Meni je naša odbrana bolja,a vaša sredina je bolja (da nema Ozila,ne bih isto rekao).O napadu je suvišno pričati.Međutim,nema smisla o tome raspravljati.

Sretno sutra,nadam se atraktivnoj utakmici sa puno golova.
Dakle prosle godine nije bilo ozila znaci i tu ste bili bolji ili isti nije mi jasno samo kako sedmi zavrsiste? a boljji u svakom dijelu.

prica se kako im je napad bolji i ja onda pogledam broj golova u sezoni i vidim nesto drugo...mozda mi se ucinilo.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 02 nov 2013, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.