Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Marsal je napisao/la:Imam, kako nemam.donCorleone1892 je napisao/la:@Marsal, de imaš li još šta smiješno, dok je raja još uvijek na ovoj temi ?![]()
[youtube][/youtube]
Moze li jos jedan, godi mi slatko na prazan stomak.donCorleone1892 je napisao/la:
ne lazi razbojnice, znaci hoces reci da ovo nije istina ? Mignolet > Szczesny ?Gunner4 je napisao/la:Znaci ne zelim da trollam i da se svadjam ali kada procitam kako ljudi samouvjereno tvrde kako su bolji na svim pozicijama sem sredine (dobro i to ne rekose, mada dok nije dosao Ozil i to su tvrdili) e pa onda jednostavno dobijem dijareju i zaglavim pola sata na WCu!!!!!![]()
![]()
Dobro,de nam ti analiziraj gdje ste vi to i kako ste vi to bolji na svakom dijelu terena.Nemoj računat Ozila.Hajd da vidim tu tvoju analizu.Gunner4 je napisao/la:Znaci ne zelim da trollam i da se svadjam ali kada procitam kako ljudi samouvjereno tvrde kako su bolji na svim pozicijama sem sredine (dobro i to ne rekose, mada dok nije dosao Ozil i to su tvrdili) e pa onda jednostavno dobijem dijareju i zaglavim pola sata na WCu!!!!!![]()
![]()
Ramsey, Wilshere, Cazorla ? haha koji si ti SMIJEHBelieve je napisao/la:A ko bi još imao mjesta? Giroud umjesto Sturridgea?VGS je napisao/la:ZADNJIVEZNI je napisao/la:Šta ćete vi, čuj da nas pregazite ko plitak potok, pa ne igrate sa Rochdaleom nego sa velikim Liverpoolom, Lucas je za Artetu doktor nauka, Gerrard je i u ovim godinama bolji od Ramseya a samo bi Ozil imao mjesta u našoj ekipi u prvih 11.. stoga momci samo opušteno, sad slijedi vaš pad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj sve mogu nekako presutiti al ovo na kraju da bi samo Ozil imao mjestu u prvih 11 to stvarno nmg hahahahahahahahahahhahahahahahahaha
Gluplji post nisam procitao otkako sam na ovom forumu. Posteno me nasmija.ZADNJIVEZNI je napisao/la:ne lazi razbojnice, znaci hoces reci da ovo nije istina ? Mignolet > Szczesny ?Gunner4 je napisao/la:Znaci ne zelim da trollam i da se svadjam ali kada procitam kako ljudi samouvjereno tvrde kako su bolji na svim pozicijama sem sredine (dobro i to ne rekose, mada dok nije dosao Ozil i to su tvrdili) e pa onda jednostavno dobijem dijareju i zaglavim pola sata na WCu!!!!!![]()
![]()
Skrtel > Koscienly? Agger/Toure > Vermealen ? Glen > Sagna ? Enrique > Gibbs i Monreal zajedno.. onda Lucas > Arteta to smo vec apsolvirali, pa Gerrard > Ramsey, eh jedino što je Ozil bolji od Coutinha, a ovo ostalo Suarez i Sturridge > Giroud Walcott i Podolski
i na kraju Liverpool > Arsenal.. znam da ti je tesko, znam![]()
![]()
![]()
Evo pogadjamo. Covjek koji proziva sarajevske ekipe vjerovatno dolazi iz drugog grada. Dalje to inicira da taj troller dolazi iz Zenice najverovatnije jer po svemu sudeci navija za Celik!ZADNJIVEZNI je napisao/la:šta tek reći o periodu od 8 godina bez titule, jadnije ekipe od vas su možda još, sarajevo, željo, radnik, vrbanjuša i ozren..
da pogodimo čija je ovo vitrina, imate pravo na joker pozovi prijatelja![]()
![]()
![]()
Jbmu kafu, vidis da fura NFL na avataru, PIKE stajlGunner4 je napisao/la:Evo pogadjamo. Covjek koji proziva sarajevske ekipe vjerovatno dolazi iz drugog grada. Dalje to inicira da taj troller dolazi iz Zenice najverovatnije jer po svemu sudeci navija za Celik!ZADNJIVEZNI je napisao/la:šta tek reći o periodu od 8 godina bez titule, jadnije ekipe od vas su možda još, sarajevo, željo, radnik, vrbanjuša i ozren..
![]()
![]()
Chily provaljen si!
![]()
![]()
Samo me zanima ko je ovaj rambo16? Vedo,Nedim ili Arnel?![]()
Za ovo prvo,rekoh,svako svoje hvali i sve je to logično.Gunner4 je napisao/la:@Believe
Nema potrebe ja da pravim bilo kakve analize a pogotovo ne tako glupe djecije kao te vase, nas igrac je bolji od vaseg. Evo uz svo postovanje prema Stiviju ali na osnovu cega je on bolji od Ramseya koji je do sada dao 9 golova i ima 4 asistencije, igrac mjeseca Oktobra?? Pa stavljate recimo Skrtel > Koscelny samo na osnovu vase pristrasnosti i zbog toga sto cesce gledate Liverpool pa vam se cini da su svi World Class igraci!
Pogledaj zadnjih par sezona i sve ce ti biti jasno. Zadnjih pet godina redovno u prosjeku zavrsavamo sezonu sa 12 bodova ispred vas. Pa da ste tako dobri i kvalitetni bili bi bar malo manja razlika minimalno jedne sezone a ne tako ubjedljiva evo zadnje 4 sezone!?!?!?
Ima logike.bega_afc je napisao/la:Jbmu kafu, vidis da fura NFL na avataru, PIKE stajlGunner4 je napisao/la:Evo pogadjamo. Covjek koji proziva sarajevske ekipe vjerovatno dolazi iz drugog grada. Dalje to inicira da taj troller dolazi iz Zenice najverovatnije jer po svemu sudeci navija za Celik!ZADNJIVEZNI je napisao/la:šta tek reći o periodu od 8 godina bez titule, jadnije ekipe od vas su možda još, sarajevo, željo, radnik, vrbanjuša i ozren..
![]()
![]()
Chily provaljen si!
![]()
![]()
Samo me zanima ko je ovaj rambo16? Vedo,Nedim ili Arnel?![]()
Nije chilly, on je ovo izmislio i doktoriro
Dakle prosle godine nije bilo ozila znaci i tu ste bili bolji ili isti nije mi jasno samo kako sedmi zavrsiste? a boljji u svakom dijelu.Believe je napisao/la:Oj Bože dragi.
Hajd dobro,vi ste u pravu.![]()
Svako svog konja hvali,tako da nema smisla.Meni je naša odbrana bolja,a vaša sredina je bolja (da nema Ozila,ne bih isto rekao).O napadu je suvišno pričati.Međutim,nema smisla o tome raspravljati.
Sretno sutra,nadam se atraktivnoj utakmici sa puno golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.