Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hvala prijatelju, sad sam malo gledao po netu i zvuci interesantno.Brane je napisao/la:Ja bi ti preporucio da posjetis muzej AVNOJ-a u Jajcu.
Hvala care na ovome postu, imam vec par ideja sta prvo da obidjem od ovog sto si napisao*palac gore*dubrava je napisao/la:odlicna tema. Takoder imam zelju obici citavu drzavu, od Bihaca do trebinja, od Orasja do Neuma.. Iako sam dosta toga i vidio. Moje preporuke sta da vidis; Hutovo blato, Počitelj, Međugorje (bez obzira koje si vjere), Trebinje i rijeka Trebisnjica, Mostar (stari grad klasika), Neretva (nebitno koji dio), sruseni most u Konjicu i muzej pored, Una (defitnitno predivna rijeka), Sarajevo (bascarsija, klasika) i sarajevske planine, vrelo Bosne, Jajce i povijesni spomenici u i pored Jajca, Banja Luka (Kastel i Vrbas), Drina (klanac), Visegrad i cuprija, Travnik ( jako lijepo su ga preuredili, kuca Ive Andrica, Lutvina kahva), Makljen ( kad se popnes gore imas prelijep pogled na ramsko jezero i Hercegovinu, a i gore imas dobar restoran), ramsko jezero, busko jezero, livanjsko polje ( i sir obavezno probat), Vranduk, Kraljeva Sutjeska i Bobotovo...ne mogu se jos toga sjetit, al svakako ima toga...ja bi recimo volio posjetit istocnu bosnu jer mi je to jos neotkriveni dio bosne...
imas na netu (na youtubeu) predivan turisticki spot o Bosni i skoro sve dijelove, al ne sjecam se kako se zove...
Da, da, imaju...Edo_Majka je napisao/la: Hvala care na ovome postu, imam vec par ideja sta prvo da obidjem od ovog sto si napisao*palac gore*
Jedva cekam da pecam na UNI, cuo sam da imaju dobre ribe...
bambina je napisao/la:Zimi Jahorina
Mostar,Buna-tekija,Počitelj,Neretva-rafting
Zenica,Travnik,Begov han-ima se svašta vidjet
Sarajevo zna se![]()
Visoko-piramide![]()
Krajna Bihać -ljepote Une ,grad novo uređen
bambina je napisao/la:Zimi Jahorina
Mostar,Buna-tekija,Počitelj,Neretva-rafting
Zenica,Travnik,Begov han-ima se svašta vidjet
Sarajevo zna se![]()
Visoko-piramide![]()
Krajna Bihać -ljepote Une ,grad novo uređen
E pa nisam ni ja bas nesto previse obisao i zato planiram da idem aBd na ljeto, jer zasto placati odmor u drugim drzavama kad imamo dosta lijepog kod nas.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Sad kad ovo citam, skontam da ja nisam mako iz Sarajeva, osim kad idem u Zenicu i na more.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.