Genijalac!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
mene ne zanima kolko smo skupili na jadnom 4.mjestu bodova više od nekoga,mene zanima kolko smo ispod nekoga.a ovdje velika većina pokušava prodat priče kao ovi političari priče kako je sve super,bome je super ovakav arsenal onome tko je napušenGunner4 je napisao/la:Ti Seamane da nadjes kakvu zensku da ispraznis malo kesu covjece naskodit ces sebi... Kakve ti sile spominjes? Da neces postati dzedaj?![]()
Pogledaj malo tabelu PL zadnjih sezona sbroji bodovnu razliku podjeli i dobices prosjek bodova. Mislim da je cak i veci da sam ga smanjio...![]()
Rasprava se vodila ko je bolji, Liverpool ili Arsenal tako da mi nije jasno zasto spominjes one sa vrha kada ovih sezona ni jedni ni drugi nisu bili gore... Spomenuo sam prosjek jer jednostavno ljudi uporedjujuci ispade da su kvalitetniji na svim pozicijama...
I tako je cuveni detektiv Kok Nikol,prerusen u vozaca 'ladnjace nastavio put..Proganjalo ga je sokantno saznanje,da je u njegovoj 'ladnjaci les,heheh,les muskarca...inace ukusnog odevenog sto namece je'li zakljucak da je to delo ruske mafije ili neke druge domace nevladine humanitarne organizacije...huh,sta da radim s njim ?Gunner4 je napisao/la:
Evo pogadjamo. Covjek koji proziva sarajevske ekipe vjerovatno dolazi iz drugog grada. Dalje to inicira da taj troller dolazi iz Zenice najverovatnije jer po svemu sudeci navija za Celik!
Chily provaljen si!
![]()
![]()
Samo me zanima ko je ovaj rambo16? Vedo,Nedim ili Arnel?![]()
![]()
Haaahahahaha upravo je to i bila inspiracija!chily-rz je napisao/la:I tako je cuveni detektiv Kok Nikol,prerusen u vozaca 'ladnjace nastavio put..Proganjalo ga je sokantno saznanje,da je u njegovoj 'ladnjaci les,heheh,les muskarca...inace ukusnog odevenog sto namece je'li zakljucak da je to delo ruske mafije ili neke druge domace nevladine humanitarne organizacije...huh,sta da radim s njim ?Gunner4 je napisao/la:
Evo pogadjamo. Covjek koji proziva sarajevske ekipe vjerovatno dolazi iz drugog grada. Dalje to inicira da taj troller dolazi iz Zenice najverovatnije jer po svemu sudeci navija za Celik!
Chily provaljen si!
![]()
![]()
Samo me zanima ko je ovaj rambo16? Vedo,Nedim ili Arnel?![]()
![]()
Gledajuci u svoje bokserske rukavice,koje su ga podsecale na njegovo sampionsko poreklo i mladost.detektiv Kok Nikol se setio,surdugnicemo smrdu s neke litice,heh,.Koje qrceve litice kad je ovdje sve ravno zapita se glupi detektiv Kok Nikol..
Cesto se u skorijoj proslosti znalo desiti da Liverpool dominira a Arsenal odnese bodove, danas bi mogli bit obrnutoRtoX je napisao/la:Dobro necu da ulazim tko je bolji na kojoj poziciji i to,stvarno nema smisla dok definitivno znam ko igra bolji fudbal a to je Arsenal.Gledajuci sa tog aspekta Arsenal ce i biti bolji ovu utakmicu,imat ce i posjed lopte i sve,Liverpoolova sreda se nece moci nositi gdje je poslje 60.min.Mene kao navijaca Liverpoola vadi mozda jedino to sto imamo strasan individualni kvalitet u napadu koji moze odluciti utakmicu ili ajd recimo izvuci bod bez obzira na to koliko je Arsenal bolji bio na terenu a mozemo odnjeti i sva 3,to sve zavisi od Suareza a ne od vase odbrane jer ruku na srce i nema je u ovom trenutku koja ga moze pratiti kad je on raspolozen,toliko od mene,zelim srecu i finu utakmicu neka bolji pobjedipusa decki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.