FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Tritolone » 03 nov 2013, 16:38

Pa koliko mi srece imamo u pm svaki tjedan po jedan igrac se ozljedi
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 nov 2013, 16:41

nije Ranocchi nista,,grcevi cini mi se
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 03 nov 2013, 16:47

Treca utakmica za Bardija bez primljenog gola a cetvrta za Handanovica nekako me bas zanima jel Bardi moze imat vise utakmica bez primljenog od Hande ili bar da bude blizu s obzirom na kvalitet Intera i Livorna :) 8-) Cestitke na zasluzenoj pobjedi.. idemo jos 4 pobjede pa da se ukrste koplja sa Napolitancima
Interista al 100 %

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 03 nov 2013, 16:48

A u qrac JJ. Sto ce ti ovaj zuti sad kad se povrijedilo pola odbrane ??? Zbog ovog zutog propusta Livorno.

Rickyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

Kakav trojac su Guari,Rodrigo i Ricky 8-) 8-) 8-)
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 nov 2013, 16:48

kikiriki 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 nov 2013, 16:49

Jao Juana bisera, hocemol imat dva stopera za sledecu utakmicu

BRAVO RICKY, BRAVO PALACIO
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 nov 2013, 16:50

Juan otpada sa ovim zutim za iduce kolo. Bit ce zajebano slozit obranu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 nov 2013, 16:51

jbg Andreolli ako nemoze igrat ni protiv Livorna onda nek ga odmah nogiraju,,ima Donkor nek ga zovu :mrgreen:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 nov 2013, 16:52

TonnyMontana je napisao/la:Treca utakmica za Bardija bez primljenog gola a cetvrta za Handanovica nekako me bas zanima jel Bardi moze imat vise utakmica bez primljenog od Hande ili bar da bude blizu s obzirom na kvalitet Intera i Livorna :) 8-) Cestitke na zasluzenoj pobjedi.. idemo jos 4 pobjede pa da se ukrste koplja sa Napolitancima
ma Handanovic je kiks golman, to smo davno ustanovili ;)

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 03 nov 2013, 16:54

meni su dresovi super ... 8-)

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 03 nov 2013, 16:54

arminz je napisao/la:
TonnyMontana je napisao/la:Treca utakmica za Bardija bez primljenog gola a cetvrta za Handanovica nekako me bas zanima jel Bardi moze imat vise utakmica bez primljenog od Hande ili bar da bude blizu s obzirom na kvalitet Intera i Livorna :) 8-) Cestitke na zasluzenoj pobjedi.. idemo jos 4 pobjede pa da se ukrste koplja sa Napolitancima
ma Handanovic je kiks golman, to smo davno ustanovili ;)
Mojne se sekirat ima mladi Bardi da se vrati pa da primimo 1 ili nijedan u 10 utakmica kao i Roma.. :) ;)
Interista al 100 %

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 03 nov 2013, 16:55

Neocekivano lagana pobjeda. Fantasticno je ovo danas izgledalo.

Svi dobri osim Samuela.

A bit ce tu Ranocchia,Rolando i Andreolli za Livorno. Opet ce to bit dobro. Ne znam kad se Hugo vraca ?

P.S. Bardi je masina al Samir je trenutno najbolji golman u ligi. Pred Bardiem je vrijeme. Ja bih recimo (vise puta sam ovo spominjo) na kraju ove sezone prodo Samira i vratio Bardia al ne vjerujem da ce tako bit. Realnije je da biseri prodaju Bardia...

Edit: Da smo barem u jednoj od utakmica protiv Cagliaria i Torina imali malo vise srece sad bi to izgledalo puno bolje.Mada ni ovako nije lose. Problem je sto je Roma u tom nekakvom transu al past ce i oni samo ne znam hocel bit dovoljno da ih prestignemo za to trece mjesto. Bice pravo jbeno al sa ovakvom igrom ko danas imamo pravo da se nadamo.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 nov 2013, 17:04

Bardi je odlican golman, al jos nije spreman za intera..mozda sledece mada ja mislim da je bolje jos jednu sezonu u manjem klubu prije nego ga vratimo

Samo da nije bilo ovih ozljeda bila bi odlicna utakmica..ako Samuel i Ranocchia ne budu spremni sledecu utakmicu cemo imati samo dva stopera Andreolli i Rolando

Zadnja trojka od izlazka Samuela odlicna, nisu imali nikakvih gresaka..Zabac odlican, dao jedan, spasio jedan, nadam se da nije nista ozbiljno i da su samo grcevi kako ado rece

Cambiasso super odigro, vidi se da je u formi, dosta lopti je presjeko i to mi je posebno drago..nakon priprema mislio sam da ce bit najslabija karika al mi je drago da sam se prevario

Alvarez i Palacio odlicni i uz Cambiassa najbolji na terenu..Alvarez nastavlja sezonu kako je poceo i nevjerovatan je njegov napredak u odnosu na proslu godinu

Ostali solidni, za Guarina isto dobra partija, mada to moze jos bolje..ocekujem od njega da igra ko sto je igro u drugom poluvremenu

Moramo konacno napravit neku seriju pobjeda ako se mislimo prikljucit vrhu i nadam se da je ovo pocetak

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 nov 2013, 17:16

Vrlo dobra utakmica.Jedno od najtežih gostovanja relativno lako odrađeno.Uglavnom ste već pisali kako je tko odigrao,nema se šta kome zamjeriti svi su bili dobri ili vrlo dobri.Čak je i Pereira jako dobro odigrao ono vremena što je dobio (istina,ispao je jednom u duelu s Baduom,ali puno više toga je dobrog na kraju napravio),bolji od Nagatoma pa i Jonathana mozda usudio bi se reć (nadam se da nije ništa ozbiljnije sa Dzonijem).
Rolando vrlo dobro zamijenio Samuela kao i Andreolli Ranocchiu.Nadam se da ovom nije ništa i da je spreman za iduću utakmicu sad kad je i Juan pobrao žuti.Ja sam nekako bio uvjeren da je i ranije jednog dobio i čudim se kako mu nije crveni dao nego i dalje ostaje u igri :lol:

Nerviralo me jedino što u drugom dijelu pri kraju nismo uspjeli zadržat loptu nikako (čemu je i Handa doprinio sa par bezveznih ispucavanja) pa su oni imali nekakve poluprilike.

Alvarez me i dalje oduševljava.Nisam ga nikako volio,ali sve mi je draži tako da razmišljam da ga na avatar stavim :mrgreen:

Još kad bi nekako Roma kiksala veceras da se malo zakuha pri vrhu i da vidimo kako će reagirat nakon jednog lošeg rezultata...

Inače,ovo danas je bio 100.Nagatomov nastup u Serie A.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 03 nov 2013, 17:42

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 nov 2013, 17:54

Mazzarri kaze da Icardi ide na operaciju,,napokon,,

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 nov 2013, 21:40

Koliko bi trebao pauzirat?

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 nov 2013, 23:12

nisu rekli nista,sigurno ce sutra na detaljni pregled da vide sta ce tacno pa ce se onda znat vise,,

sto se tice utakmice mislim da smo danas odigrali jednu od najljepsih nasih utakmica ove sezone,,samo da nas nisu one povrede i one izmjene na silu zeznule,,mozda bi cak usao i Zanetti,,

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 nov 2013, 23:40

Još Livorno u subotu pa stanka.To će biti zanimljiva utakmica u kojoj se slaviti mora.Nema druge opcije.
Juan i Icardi su definitivno izgubljeni za tu utakmicu,e sad treba vidjet šta će biti sa Campagnarom,Ranocchijom,Jonathanom pa i Samuelom.Vjerujem da će dvojica,trojica sigurno biti spremni.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 nov 2013, 23:57

stvarno ako za Livorno nisu dosta Ranocchia,Andreolli i Rolando onda koji su ih qrac uzimali,,pa nemaju ni oni Juan Jesusa ni Campagnara pa ce igrat,,samo nek oni njima zabiju gol vise i bice ok,,mene nervira samo da se evo opet mucimo sa napadacima,,prosle godine ih nismo imali i evo sad opet isto sve,uvijek se uzdaju u Milita i uvijek nayebemo,,nadam se da ce konacno zabit Fadil sledecu utakmicu,,a Tahir obavezno nek dovede jednog napadaca u januaru(Benzemu,Dzeku 8-) moze i Cerci :D ),Nainggolana i nekog u odbranu,,

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.