aS_Roma je napisao/la:Ima li neki igrac kod vas da ce pauzirati radi kartona ili povrede protiv Sarajeva ?
kakvo je kod vas stanje?
aS_Roma je napisao/la:Ima li neki igrac kod vas da ce pauzirati radi kartona ili povrede protiv Sarajeva ?
zrinja05 je napisao/la:Ako Pezo bude spreman mislim da je i on dobro riješenje.ZrinjskiMostar je napisao/la:Protiv Sarajeva treba obzirom da Brković vjerovatno neće igrati staviti Gaovca na desni bok štoperi Radeljić, Aničić i i pod razno ne izvoditi akrobacije sa Muminovićem..Ne znam šta je sa Markovićem ali desni bočni nam treba pod hitno..
Falit ce Karic, Tadejevic i Dzakmic (koji je odavno van terena)zrinja05 je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Ima li neki igrac kod vas da ce pauzirati radi kartona ili povrede protiv Sarajeva ?
kakvo je kod vas stanje?
Kakvu bola operaciju,to je onda nešto gadno?ZrinjskiMostar je napisao/la:zrinja05 je napisao/la:Ako Pezo bude spreman mislim da je i on dobro riješenje.ZrinjskiMostar je napisao/la:Protiv Sarajeva treba obzirom da Brković vjerovatno neće igrati staviti Gaovca na desni bok štoperi Radeljić, Aničić i i pod razno ne izvoditi akrobacije sa Muminovićem..Ne znam šta je sa Markovićem ali desni bočni nam treba pod hitno..
Pezo mora na operaciju!
ZrinjskiMostar je napisao/la:Biti će spreman za proljeća!
CroUltras je napisao/la:Maksimalno ozbiljno u Banjaluci,i onda Sarajevo stići na tabeli
Da, imaš pravo.ZrinjskiMostar je napisao/la: Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.
Kakav u medijima takav i na terenu !SirokiZg je napisao/la:Da, imaš pravo.ZrinjskiMostar je napisao/la: Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.
Ipak je najveće mjerilo za kvalitetu trenera i stručnog stožera izjava u medijima.
Upravo zbog ovakvih izjava poput tvoje mi se ponekad i gadi cijela nogometna situacija u Hrvatskoj i BiH.ZrinjskiMostar je napisao/la:Kakav u medijima takav i na terenu !SirokiZg je napisao/la:Da, imaš pravo.ZrinjskiMostar je napisao/la: Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.
Ipak je najveće mjerilo za kvalitetu trenera i stručnog stožera izjava u medijima.
Ove fraze upotrebljavaju skoro svi treneri a još češće novinari.Ja se mogu složiti da je Karačić nekada imao nekih , po mom skromnom mišljenju, pogrešnih procjena ali on je trener a ne ja i tko bi svima ugodio.Ali isto tako kad se sve sabere od čega je krenuo i u kakvom je ozračju sklapao ekipu ja sam prezadovoljan rezultatima i većinom odigranih utakmica do sada i neka čovjek nastavi sa svojim poslom.Meni su puno gori oni treneri koji pred svaku utakmicu sebe i ekipu dižu u nebesa a onda na utakmici slijedi potop.Bolje skromnost i realnost nego nekakve bajke.ZrinjskiMostar je napisao/la:CroUltras je napisao/la:Maksimalno ozbiljno u Banjaluci,i onda Sarajevo stići na tabeli
Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.
neznamo ali pretpostavljamo da ti znas...jovanmaksimovic je napisao/la:kolika je kvota bila na x protiv borca?
nisam se kladio, pa i ne znam... inace ne bi pitao da znam...krmak je napisao/la:neznamo ali pretpostavljamo da ti znas...jovanmaksimovic je napisao/la:kolika je kvota bila na x protiv borca?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.