HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

marioo8888
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la marioo8888 » 05 nov 2013, 17:31

Sutra riješiti Kup bez neke stresne utakmice i bez ozljeda jer nas u Nedjelju očekuje jedna od najvažnijih utakmica dosadašnjeg djela Prvenstva,gdje će nadam se igrači napokon pružiti svoj maksimum i pokazati što znaju,a znaju i mogu mnogo više nego što su pokazali u zadnja 3-4 kola,jednostavno moramo pobijediti jer 3 kiks kući zaredom bi bio jednostavno previše.

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 06 nov 2013, 00:18

Maksimalno ozbiljno u Banjaluci,i onda Sarajevo stići na tabeli 8-)
Doktor baluna...

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 06 nov 2013, 10:14

CroUltras je napisao/la:Maksimalno ozbiljno u Banjaluci,i onda Sarajevo stići na tabeli 8-)

Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 06 nov 2013, 11:36

ZrinjskiMostar je napisao/la: Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.
Da, imaš pravo.
Ipak je najveće mjerilo za kvalitetu trenera i stručnog stožera izjava u medijima. :roll:

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 06 nov 2013, 11:43

SirokiZg je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la: Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.
Da, imaš pravo.
Ipak je najveće mjerilo za kvalitetu trenera i stručnog stožera izjava u medijima. :roll:
Kakav u medijima takav i na terenu !

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 06 nov 2013, 11:48

ZrinjskiMostar je napisao/la:
SirokiZg je napisao/la:
Da, imaš pravo.
Kakav u medijima takav i na terenu !
Upravo zbog ovakvih izjava poput tvoje mi se ponekad i gadi cijela nogometna situacija u Hrvatskoj i BiH.
Ljudi smatraju da si dobar trener jer si naučio 10 finih izraza,jer si obukao lijepo odijelo i namjestio frizuru.
A ne gledaju ponekad rezultate tih trenera pa je su zato treneri poput Scorie, Pamića i Ivankovića kod nas neki kakti stručnjaci.
Dok treneri koji imaju jako dobre rezultate iza sebe ali nemaju taj odnos prema medijima,padaju u drugi plan.

Gledaj bona kako ti igra ekipa ove godine i kakve rezultate imaju, a pusti medije i kvazi novinare nek pišu i izmišljaju jer znamo dobro da su u tome najbolji.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 06 nov 2013, 12:26

karacic je vrhunski trener,nemojte covjeka blatit
ima nasu podrsku
sada bezbolno osigurati cetvrtfinale kupa
a onda nam dolazi sarajevo,to moramo dobiti ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 nov 2013, 17:59

Muminovic strijelac, bravo...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 06 nov 2013, 19:19

ZrinjskiMostar je napisao/la:
CroUltras je napisao/la:Maksimalno ozbiljno u Banjaluci,i onda Sarajevo stići na tabeli 8-)

Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.
Ove fraze upotrebljavaju skoro svi treneri a još češće novinari.Ja se mogu složiti da je Karačić nekada imao nekih , po mom skromnom mišljenju, pogrešnih procjena ali on je trener a ne ja i tko bi svima ugodio.Ali isto tako kad se sve sabere od čega je krenuo i u kakvom je ozračju sklapao ekipu ja sam prezadovoljan rezultatima i većinom odigranih utakmica do sada i neka čovjek nastavi sa svojim poslom.Meni su puno gori oni treneri koji pred svaku utakmicu sebe i ekipu dižu u nebesa a onda na utakmici slijedi potop.Bolje skromnost i realnost nego nekakve bajke.
Danas u kupu rutinski odrađen Borac sa kombinovanim sastavom a sada se lijepo pripremiti za pitare i uzeti ta tri boda.Je li tekma u subotu ili nedjelju?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 06 nov 2013, 19:30

Juniori Zrinjskog svladali su i u uzvratnoj utakmici momčad Rudara, i sasvim zasluženo se plasirali u polufinale Kupa BiH.Prva utakmica odigrana u Mostaru završila je pobjedom Plemića 3:2. U današnjoj utakmici Zrinjski je također slavio, i sa ukupnim rezultatom 4:3 ide dalje.
Strijelac pogodka u Prijedoru za Zrinjski bio je Jozić.

Ovo sam kopirao sa jednog portala, pa mi nije nešto jasno , ako smo dobili prvu tekmu 3-2 i danas 1-0 kako je onda ukupno 4-3?! :roll:
Al nema veze bitno je da momcima ide dobro.Čestitke mladim plemićima!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 06 nov 2013, 19:50

Borac odradjen rutinski,
za četvrtfinale najbolje izvući Mladost, Čelik ili Vrapčiće...
Doktor baluna...

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 nov 2013, 20:13

kolika je kvota bila na x protiv borca?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 06 nov 2013, 21:06

jovanmaksimovic je napisao/la:kolika je kvota bila na x protiv borca?
neznamo ali pretpostavljamo da ti znas...

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 07 nov 2013, 01:17

krmak je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:kolika je kvota bila na x protiv borca?
neznamo ali pretpostavljamo da ti znas...
nisam se kladio, pa i ne znam... inace ne bi pitao da znam...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 nov 2013, 01:19

Može se to nać' na netu, nije nikakav problem.

Btw, sad gledam. kvota, @3.10 na neriješeno. slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 08 nov 2013, 13:15

Sretno Zrinjskom u subotu , poz iz Viteza!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 nov 2013, 16:16

Mara Aničić protiv pitara igra (akobogda) svoju 183 tekmu u dresu Zrinje :D i time će postati igrač sa najviše službenih nastupa za Zrinjski.Čestitke Mara i nadam se da ćeš to proslaviti pobjedom protiv Sarajeva :D .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 nov 2013, 16:19

jugend je napisao/la:Sretno Zrinjskom u subotu , poz iz Viteza!
U nedjelju prijatelju , igra se u nedjelju u 15,00 sati.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 nov 2013, 16:20

zrinja05 je napisao/la:Mara Aničić protiv pitara igra (akobogda) svoju 183 tekmu u dresu Zrinje :D i time će postati igrač sa najviše službenih nastupa za Zrinjski.Čestitke Mara i nadam se da ćeš to proslaviti pobjedom protiv Sarajeva :D .
Puno puta me naljutio, ali ove sezone pruza solidne partije. Cestitke Mara 8-) .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 nov 2013, 16:27

Lillard je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:Mara Aničić protiv pitara igra (akobogda) svoju 183 tekmu u dresu Zrinje :D i time će postati igrač sa najviše službenih nastupa za Zrinjski.Čestitke Mara i nadam se da ćeš to proslaviti pobjedom protiv Sarajeva :D .
Puno puta me naljutio, ali ove sezone pruza solidne partije. Cestitke Mara 8-) .
Ma nije samo tebe i mene je :evil: ali Mara mi je drag zbog svog odnosa prema klubu a treba biti pošten i reći dosta puta ga drugi gurnu u gov.. pa onda on popuši.
Imamo li izostanaka izuzev Peze u nedjelju?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.