HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Sutra riješiti Kup bez neke stresne utakmice i bez ozljeda jer nas u Nedjelju očekuje jedna od najvažnijih utakmica dosadašnjeg djela Prvenstva,gdje će nadam se igrači napokon pružiti svoj maksimum i pokazati što znaju,a znaju i mogu mnogo više nego što su pokazali u zadnja 3-4 kola,jednostavno moramo pobijediti jer 3 kiks kući zaredom bi bio jednostavno previše.
-
- Kontakt:
CroUltras je napisao/la:Maksimalno ozbiljno u Banjaluci,i onda Sarajevo stići na tabeli
Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.
Da, imaš pravo.ZrinjskiMostar je napisao/la: Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.
Ipak je najveće mjerilo za kvalitetu trenera i stručnog stožera izjava u medijima.

-
- Kontakt:
Kakav u medijima takav i na terenu !SirokiZg je napisao/la:Da, imaš pravo.ZrinjskiMostar je napisao/la: Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.
Ipak je najveće mjerilo za kvalitetu trenera i stručnog stožera izjava u medijima.
Upravo zbog ovakvih izjava poput tvoje mi se ponekad i gadi cijela nogometna situacija u Hrvatskoj i BiH.ZrinjskiMostar je napisao/la:Kakav u medijima takav i na terenu !SirokiZg je napisao/la:Da, imaš pravo.ZrinjskiMostar je napisao/la: Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.
Ljudi smatraju da si dobar trener jer si naučio 10 finih izraza,jer si obukao lijepo odijelo i namjestio frizuru.
A ne gledaju ponekad rezultate tih trenera pa je su zato treneri poput Scorie, Pamića i Ivankovića kod nas neki kakti stručnjaci.
Dok treneri koji imaju jako dobre rezultate iza sebe ali nemaju taj odnos prema medijima,padaju u drugi plan.
Gledaj bona kako ti igra ekipa ove godine i kakve rezultate imaju, a pusti medije i kvazi novinare nek pišu i izmišljaju jer znamo dobro da su u tome najbolji.
karacic je vrhunski trener,nemojte covjeka blatit
ima nasu podrsku
sada bezbolno osigurati cetvrtfinale kupa
a onda nam dolazi sarajevo,to moramo dobiti
ima nasu podrsku
sada bezbolno osigurati cetvrtfinale kupa
a onda nam dolazi sarajevo,to moramo dobiti

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ove fraze upotrebljavaju skoro svi treneri a još češće novinari.Ja se mogu složiti da je Karačić nekada imao nekih , po mom skromnom mišljenju, pogrešnih procjena ali on je trener a ne ja i tko bi svima ugodio.Ali isto tako kad se sve sabere od čega je krenuo i u kakvom je ozračju sklapao ekipu ja sam prezadovoljan rezultatima i većinom odigranih utakmica do sada i neka čovjek nastavi sa svojim poslom.Meni su puno gori oni treneri koji pred svaku utakmicu sebe i ekipu dižu u nebesa a onda na utakmici slijedi potop.Bolje skromnost i realnost nego nekakve bajke.ZrinjskiMostar je napisao/la:CroUltras je napisao/la:Maksimalno ozbiljno u Banjaluci,i onda Sarajevo stići na tabeli
Nisam nešto optimista sa ovim stručnom stožerom i izjavama tipa " blagi smo favoriti" , "lopta je okrugla" , " imamo dugu klupu", ekipa Mladosti zaslužuje više mjesto na tablici itd. su pokazatelji da im nije mjesto u H.Š.K. Zrinjski-Mostar.
Danas u kupu rutinski odrađen Borac sa kombinovanim sastavom a sada se lijepo pripremiti za pitare i uzeti ta tri boda.Je li tekma u subotu ili nedjelju?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Juniori Zrinjskog svladali su i u uzvratnoj utakmici momčad Rudara, i sasvim zasluženo se plasirali u polufinale Kupa BiH.Prva utakmica odigrana u Mostaru završila je pobjedom Plemića 3:2. U današnjoj utakmici Zrinjski je također slavio, i sa ukupnim rezultatom 4:3 ide dalje.
Strijelac pogodka u Prijedoru za Zrinjski bio je Jozić.
Ovo sam kopirao sa jednog portala, pa mi nije nešto jasno , ako smo dobili prvu tekmu 3-2 i danas 1-0 kako je onda ukupno 4-3?!
Al nema veze bitno je da momcima ide dobro.Čestitke mladim plemićima!
Strijelac pogodka u Prijedoru za Zrinjski bio je Jozić.
Ovo sam kopirao sa jednog portala, pa mi nije nešto jasno , ako smo dobili prvu tekmu 3-2 i danas 1-0 kako je onda ukupno 4-3?!

Al nema veze bitno je da momcima ide dobro.Čestitke mladim plemićima!
Borac odradjen rutinski,
za četvrtfinale najbolje izvući Mladost, Čelik ili Vrapčiće...
za četvrtfinale najbolje izvući Mladost, Čelik ili Vrapčiće...
Doktor baluna...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kolika je kvota bila na x protiv borca?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
neznamo ali pretpostavljamo da ti znas...jovanmaksimovic je napisao/la:kolika je kvota bila na x protiv borca?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nisam se kladio, pa i ne znam... inace ne bi pitao da znam...krmak je napisao/la:neznamo ali pretpostavljamo da ti znas...jovanmaksimovic je napisao/la:kolika je kvota bila na x protiv borca?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Može se to nać' na netu, nije nikakav problem.
Btw, sad gledam. kvota, @3.10 na neriješeno.
Btw, sad gledam. kvota, @3.10 na neriješeno.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sretno Zrinjskom u subotu , poz iz Viteza!
Mara Aničić protiv pitara igra (akobogda) svoju 183 tekmu u dresu Zrinje
i time će postati igrač sa najviše službenih nastupa za Zrinjski.Čestitke Mara i nadam se da ćeš to proslaviti pobjedom protiv Sarajeva
.

U nedjelju prijatelju , igra se u nedjelju u 15,00 sati.jugend je napisao/la:Sretno Zrinjskom u subotu , poz iz Viteza!
Puno puta me naljutio, ali ove sezone pruza solidne partije. Cestitke Marazrinja05 je napisao/la:Mara Aničić protiv pitara igra (akobogda) svoju 183 tekmu u dresu Zrinjei time će postati igrač sa najviše službenih nastupa za Zrinjski.Čestitke Mara i nadam se da ćeš to proslaviti pobjedom protiv Sarajeva
.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma nije samo tebe i mene jeLillard je napisao/la:Puno puta me naljutio, ali ove sezone pruza solidne partije. Cestitke Marazrinja05 je napisao/la:Mara Aničić protiv pitara igra (akobogda) svoju 183 tekmu u dresu Zrinjei time će postati igrač sa najviše službenih nastupa za Zrinjski.Čestitke Mara i nadam se da ćeš to proslaviti pobjedom protiv Sarajeva
.
.

Imamo li izostanaka izuzev Peze u nedjelju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.