FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KrajPrice
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KrajPrice » 06 nov 2013, 18:31

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bajic zvijer... Moramo sto vise imati ovakvih igraca kao sto su Bajic, Hodzic, Zolotic, Sadikovic, Hasanovic, Stanic, Kjosevski, onih 5 kadeta... NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Sada da je zvijer je diskutabilno.
Samo seta po terenu kao kakva manekenka.
Stanic za njega MESSI!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 nov 2013, 18:35

Tako su govorili i za Dzeku, sreca bili su manjina...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 06 nov 2013, 18:39

Baja_Zvjerka je napisao/la:Tako su govorili i za Dzeku, sreca bili su manjina...
Jesam ja rekao da je kloc , samo kazem da je stanic bolji.
Covjek igra sve pozicije!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 nov 2013, 18:47

Ma nista od Bajica, poslije onog suta protiv Plzena vise sam ocekivao. Ne sjecam se njegovog kvalitetnog prodora po strani, a to mu je prioritetni zadatak. Nadam se da grijesim, al taj nam nece donijet neku lovu u buducnosti.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 nov 2013, 18:49

KrajPrice je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Tako su govorili i za Dzeku, sreca bili su manjina...
A "seta po terenu ko manekenka" je pretpostavljam dobar igrac? Mali je 94 godiste a zabija k'o veliki... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 06 nov 2013, 18:52

Baja_Zvjerka je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
A "seta po terenu ko manekenka" je pretpostavljam dobar igrac? Mali je 94 godiste a zabija k'o veliki... ;)
Ne znam sta si ti gledao , igrao je 5-6 utakmica nista nije pokazao .
Niko sretniji od mene da bude ronaldo , ali po vidjenom sumnjam... :roll:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 nov 2013, 18:57

cestitke zelji!!! 39 utakmica neporazen u kupu!!! 20 pobjeda nad slavijom u istoriji!!! respect!!! ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 nov 2013, 19:04

Nije ni cudo sto smo Dzeku zvali klocom,pa ljudi mi sa svojim juniorima bolje igramo nego svi klubovi u nasoj ligi i to je pokazatelj da smo na pravom putu ali steta sto nije bolja atmosfura u klubu kako bi ova djeca dobila maksimalnu podrsku samo da Amar ne izgubi volju

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 nov 2013, 19:06

CARSON je napisao/la:Nije ni cudo sto smo Dzeku zvali klocom,pa ljudi mi sa svojim juniorima bolje igramo nego svi klubovi u nasoj ligi i to je pokazatelj da smo na pravom putu ali steta sto nije bolja atmosfura u klubu kako bi ova djeca dobila maksimalnu podrsku samo da Amar ne izgubi volju kako ovo sve ne bi palo u vodu

zeljovac66
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac66 » 06 nov 2013, 19:09

CARSON je napisao/la:Nije ni cudo sto smo Dzeku zvali klocom,pa ljudi mi sa svojim juniorima bolje igramo nego svi klubovi u nasoj ligi i to je pokazatelj da smo na pravom putu ali steta sto nije bolja atmosfura u klubu kako bi ova djeca dobila maksimalnu podrsku samo da Amar ne izgubi volju
Nek izgubi nek i ide kome titrati više i zašto i strahovati zbog toga Želje je bilo i prije Amara i poslije Amara ajde bolan, ne može ni on sma sve vodit ko god ima drugačiji stav on ga išutira ne može se tako moraju se praviti i ustupci, i treba otić ostavit ovoj bagri od navijača da vodi klub.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 nov 2013, 19:11

slika

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 nov 2013, 19:21

KrajPrice je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Bajic zvijer... Moramo sto vise imati ovakvih igraca kao sto su Bajic, Hodzic, Zolotic, Sadikovic, Hasanovic, Stanic, Kjosevski, onih 5 kadeta... NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Sada da je zvijer je diskutabilno.
Samo seta po terenu kao kakva manekenka.
Stanic za njega MESSI!
Ne možeš porediti igrača koji igra svoju prvu seniorsku sezonu sa Stanićem koji igra na ovom nivou 5-6 godina.
Baja nije loš igrač, i sigurno da posjeduje potencijal da postane odličan igrač.A to može postati samo ako poveća svoj radius kretanja.Samo malo više kretanja i to je to.Biće on sve bolji i bolji kako sezona bude odmicala.
DRUG NEBI TI PUNCA

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 06 nov 2013, 19:33

Sablasna Grbavica danas :lol: Idemo dalje, rutinski što bi reklo, raduje me forma Bajića počeo je redovno da trpa, samo da poradi na defanzivi, mora se vraćati, imala je slavija svojih prilika!Odmoreni su neki igrači, to je najbitnije, sad Zvijezdu dobiti i privesti mirno ove 4. utakmice do kraja!
Grbavica naš je Hram!!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 nov 2013, 19:57

Adil-beg opet zabio za Samsunspor.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 nov 2013, 19:58

Sa Zvijezdom u subotu u 1 ili ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 nov 2013, 20:00

Moj post napisan prije par sati, namjenjen je navijacima Zelje,a ima za cilj da animira iste da pokusamo vise doprinjeti uspjesima kluba.
Potencirao sam dvije vrlo proste stvari,sto ustvari i jeste sustinska funkcija navijaca:
-da se malo vise zrtvujemo za Zelju na nacin da cesce i u vecem broju dolazimo na utakmice
-da ne nanosimo stetu klubu koristeci raznu pirotehniku
Reakcija nekoga sa nikom alsoudani pokazuje sljedece.
-taj nije navijac Zelje i nema nikakve potrebe da komentarise taj post
-nacin na koji je prokomentarisao taj post govori o tome da mu je potesko skontati malo duze(prosirene)recenice,i u takvoj situaciji pokaze se pravo lice:primitivizam,neodgojenost,ogranicenost.
U svakom slucaju,ponavljam zeljovcima da nam je obaveza doci u subotu na Grbavicu i pomoci ekipi da ostvari jos jednu pobjedu.Zvijezda je puno bolja ekipa od Rudara i od Slavije i nece biti nimalo lahko doci do te vazne pobjede.
Cestitam momcima na plasmanu u cetvrtfinale kupa,cestitam onima koji su veceras bili na Grbavici.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 nov 2013, 20:01

exbabilon je napisao/la:Sa Zvijezdom u subotu u 1 ili ?
ja msm da je nedelja 13:30 :D

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 06 nov 2013, 20:07

tacno sam se mislio smijati pitarima danas zbog posjete,ali sacekah da vidim nasu i nista bolji nismo ni mi bili,mozda malo..ove posjete su najgore u historijama ovih klubova ja mislim :oops:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 nov 2013, 20:08

Ja mislim da je danas pao negativni rekord sto se posjete tice.. Zna li neko sto se danas nije moglo uci sa godisnjim i zasto cijene karata za clanove nisu na nivou proslogodisnjih, kako je receno u reklamnoj kampanji za clanske, vec kao i za sve ostale??

Utakmica solidna.. Stanic po meni igrac utakmice, Bucan i Tomic tu negdje iza njega.. Bajic i pored dva gola jedan od losijih al bar je to zabio i nebi bilo fer kritikovati nekog ko zabije dva gola..
BUDI ŽELJO !!!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 nov 2013, 20:10

jel moguce vratiti vazdu iz penzije?! :lol: pa mi od njega nemamo normalnog napadaca... :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, haris004, Levin, NerminFatic, Taree i 71 gost.