Jesam ja rekao da je kloc , samo kazem da je stanic bolji.Baja_Zvjerka je napisao/la:Tako su govorili i za Dzeku, sreca bili su manjina...
Covjek igra sve pozicije!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesam ja rekao da je kloc , samo kazem da je stanic bolji.Baja_Zvjerka je napisao/la:Tako su govorili i za Dzeku, sreca bili su manjina...
A "seta po terenu ko manekenka" je pretpostavljam dobar igrac? Mali je 94 godiste a zabija k'o veliki...KrajPrice je napisao/la:Jesam ja rekao da je kloc , samo kazem da je stanic bolji.Baja_Zvjerka je napisao/la:Tako su govorili i za Dzeku, sreca bili su manjina...
Ne znam sta si ti gledao , igrao je 5-6 utakmica nista nije pokazao .Baja_Zvjerka je napisao/la:A "seta po terenu ko manekenka" je pretpostavljam dobar igrac? Mali je 94 godiste a zabija k'o veliki...KrajPrice je napisao/la:Jesam ja rekao da je kloc , samo kazem da je stanic bolji.Baja_Zvjerka je napisao/la:Tako su govorili i za Dzeku, sreca bili su manjina...
CARSON je napisao/la:Nije ni cudo sto smo Dzeku zvali klocom,pa ljudi mi sa svojim juniorima bolje igramo nego svi klubovi u nasoj ligi i to je pokazatelj da smo na pravom putu ali steta sto nije bolja atmosfura u klubu kako bi ova djeca dobila maksimalnu podrsku samo da Amar ne izgubi volju kako ovo sve ne bi palo u vodu
Nek izgubi nek i ide kome titrati više i zašto i strahovati zbog toga Želje je bilo i prije Amara i poslije Amara ajde bolan, ne može ni on sma sve vodit ko god ima drugačiji stav on ga išutira ne može se tako moraju se praviti i ustupci, i treba otić ostavit ovoj bagri od navijača da vodi klub.CARSON je napisao/la:Nije ni cudo sto smo Dzeku zvali klocom,pa ljudi mi sa svojim juniorima bolje igramo nego svi klubovi u nasoj ligi i to je pokazatelj da smo na pravom putu ali steta sto nije bolja atmosfura u klubu kako bi ova djeca dobila maksimalnu podrsku samo da Amar ne izgubi volju

Ne možeš porediti igrača koji igra svoju prvu seniorsku sezonu sa Stanićem koji igra na ovom nivou 5-6 godina.KrajPrice je napisao/la:Sada da je zvijer je diskutabilno.Baja_Zvjerka je napisao/la:Bajic zvijer... Moramo sto vise imati ovakvih igraca kao sto su Bajic, Hodzic, Zolotic, Sadikovic, Hasanovic, Stanic, Kjosevski, onih 5 kadeta... NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Samo seta po terenu kao kakva manekenka.
Stanic za njega MESSI!
ja msm da je nedelja 13:30exbabilon je napisao/la:Sa Zvijezdom u subotu u 1 ili ?
Jest lisica biojovanmaksimovic je napisao/la:jel moguce vratiti vazdu iz penzije?!pa mi od njega nemamo normalnog napadaca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.