Kvalitet tenisa koje su zene igrale na zavrsnom turniru je za ovo svemirski brod.
Onako poluraspadnuti Federer bez problea otresao Gasqueta, to je taj zlatni period.
Ocekivao bi spektakl veceras da Delpo ne izgleda kao da ga je kombajn pregazio.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Doduse i na Noletu se primjetio umoer protiv Rogera..vidjecemo je li ovaj dan pauze pomogao staretro je napisao/la:Kakav je ovo tenis.![]()
![]()
![]()
Kvalitet tenisa koje su zene igrale na zavrsnom turniru je za ovo svemirski brod.
Onako poluraspadnuti Federer bez problea otresao Gasqueta, to je taj zlatni period.
Ocekivao bi spektakl veceras da Delpo ne izgleda kao da ga je kombajn pregazio.
Teško da u novembru možemo pričati o generalnom nivou kvaliteta tenisa.retro je napisao/la:Onako poluraspadnuti Federer bez problea otresao Gasqueta, to je taj zlatni period.
Upravo to...Rafa,Novak,DelPotro,Ferrer,Wawrinka,Gasquet su daleko od forme s kojom su odigrali 90% sezone.Berdycha nisam gledao a za Federera ni sam ne znam.Virtu4l je napisao/la:Teško da u novembru možemo pričati o generalnom nivou kvaliteta tenisa.retro je napisao/la:Onako poluraspadnuti Federer bez problea otresao Gasqueta, to je taj zlatni period.
Ali bi sigurno bilo bolje da se igra na šljaci.adnan24 je napisao/la:Upravo to...Rafa,Novak,DelPotro,Ferrer,Wawrinka,Gasquet su daleko od forme s kojom su odigrali 90% sezone.Berdycha nisam gledao a za Federera ni sam ne znam.Virtu4l je napisao/la:Teško da u novembru možemo pričati o generalnom nivou kvaliteta tenisa.retro je napisao/la:Onako poluraspadnuti Federer bez problea otresao Gasqueta, to je taj zlatni period.
da, da samo nalbi je te sezone odigrao samo 2-3 mjeseca vrhunskog tenisa... a fedex zario 11 mjeseci... treba biti i tu objektivan...Claus je napisao/la:I onda Nalbi otrese Rogera u finalu, i to nakon zaostatka od 0-2 u setovima.![]()
[youtube][/youtube]
Ko je to rekao ? Nemoj izvlaciti zakljucke samo onako kako tebi odgovara.Claus je napisao/la: Ali bi sigurno bilo bolje da se igra na šljaci.![]()
Veliko je pitanje koliko je on u boljoj formi a koliko to samo izgleda tako zbog slabljenja konkurencije...al' hajd i nek' je to tako bilo poslije US Open-a al' protiv Federera u Londonu sigurno nije bio u najboljoj formi.formance je napisao/la:Novak je u boljoj formi u zadnje 3-4 sedmice nego u čitavoj sezoni poslije AO-a
Što opet ne mijenja činjenicu da je pomenuti meč bio odličan.DANTES je napisao/la:da, da samo nalbi je te sezone odigrao samo 2-3 mjeseca vrhunskog tenisa... a fedex zario 11 mjeseci... treba biti i tu objektivan...Claus je napisao/la:I onda Nalbi otrese Rogera u finalu, i to nakon zaostatka od 0-2 u setovima.![]()
[youtube][/youtube]
Zezam te malo, relax man.adnan24 je napisao/la:Ko je to rekao ? Nemoj izvlaciti zakljucke samo onako kako tebi odgovara.
Nije mi tako izgledaloClaus je napisao/la: Zezam te malo, relax man.
Non-stop pričate o WTF-u na šljaci, rekoh da malo "podgrijem atmosferu". Izgleda da si ti to previše ozbiljno shvatio.adnan24 je napisao/la:Nije mi tako izgledaloClaus je napisao/la: Zezam te malo, relax man.
E bas nismo...procitaj ponovo ako mi ne vjerujesClaus je napisao/la: Non-stop pričate o WTF-u na šljaci
Malo je tesko preko tastature razlikovati da li je neko ozbiljan ili neClaus je napisao/la:, rekoh da malo "podgrijem atmosferu". Izgleda da si ti to previše ozbiljno shvatio.
Konkurencija je ista kao i čitave godine. Delpo je izbušio Nadala u Šangaju i izgubio od Novaka. Nadal koji je odigrao najbolju sezonu na hardu u karijeri je u Pekingu izgubio od Novaka. U Parizu je Novak pobijedio Federera, koji je dan prije pobijedio Del Potra. Treći Novakov set protiv Federera u Londonu je pokazao da Novak fizički uopšte nije u lošem stanju. Pitanje je samo mentalnog zamora.adnan24 je napisao/la:Veliko je pitanje koliko je on u boljoj formi a koliko to samo izgleda tako zbog slabljenja konkurencije...al' hajd i nek' je to tako bilo poslije US Open-a al' protiv Federera u Londonu sigurno nije bio u najboljoj formi.
Wawrinka je odigrao najbolji meč protiv Nadala u svojoj karijeri.adnan24 je napisao/la:Nije ni Wawrinka u pravoj formi...bez obzira na psihu,Wawrinka koji je igrao 5 setova protiv Novaka na US Openu-u bi pocistio ovakvog Nadala.
Dobro šefe, ali ne možeš reći da nisi pobornik Rafinog prijedloga o premještanju WTF-a na zemljanu podlogu.adnan24 je napisao/la:E bas nismo...procitaj ponovo ako mi ne vjerujesClaus je napisao/la: Non-stop pričate o WTF-u na šljaci
Malo je tesko preko tastature razlikovati da li je neko ozbiljan ili neClaus je napisao/la:, rekoh da malo "podgrijem atmosferu". Izgleda da si ti to previše ozbiljno shvatio.
Znam to.Virtu4l je napisao/la:Ado ti je stari 'Nadalovac'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.