FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobro je samo da ostane ovako do kraja polusezone da drzimo prikljucak.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Vrijedna tri boda: Sloboda u Bugojnu savladala Iskru!

Sloboda je u prošlom kolu zabilježila neugodan poraz od ekipe Branitelja. U Bugojno su crveno-crni otputovali kako bi pobjedom nadoknadili bodovni zaostatak za samim vrhom tabele.
Na samom početku utakmice izjednačena igra sve do 23. minute utakmice kada je domaći igrač Gurbeta zbog simuliranja u šesnaestercu, dobio drugi žuti karton a sudija Bajraktarević mu pokazuje put u svlačionicu.
Do kraja prvog poluvremena izabranici Smajila Karića zabilježili su nekoliko izglednih prilika za vodstvo ali rezultat ostaje 0:0.
U drugom poluvremenu, Sloboda preuzima incijativu a brojčanu prednost na terenu krunišu u 53. minuti susreta kada Jasmin Mujkić izvodi slobodni udarac sa 16 metara, te preziznim udarcem pogođa donji desni ugao golmana Durakovića za vodstvo Slobode od 1:0.
U nastavku utakmice Bugojanci su krenuli na sve ili ništa, nekoliko izglednih prilika ali i mreža golmana Hodžića ostaje netaknuta. Crveno-crni se u grad soli vraćaju sa izuzetno važna tri boda. U narednom kolu Sloboda na Tušnju dočekuje Gradinu iz Srebrenika.
Fukare u Bugojnu

tuzlanski .ba

Sloboda je u prošlom kolu zabilježila neugodan poraz od ekipe Branitelja. U Bugojno su crveno-crni otputovali kako bi pobjedom nadoknadili bodovni zaostatak za samim vrhom tabele.
Na samom početku utakmice izjednačena igra sve do 23. minute utakmice kada je domaći igrač Gurbeta zbog simuliranja u šesnaestercu, dobio drugi žuti karton a sudija Bajraktarević mu pokazuje put u svlačionicu.
Do kraja prvog poluvremena izabranici Smajila Karića zabilježili su nekoliko izglednih prilika za vodstvo ali rezultat ostaje 0:0.
U drugom poluvremenu, Sloboda preuzima incijativu a brojčanu prednost na terenu krunišu u 53. minuti susreta kada Jasmin Mujkić izvodi slobodni udarac sa 16 metara, te preziznim udarcem pogođa donji desni ugao golmana Durakovića za vodstvo Slobode od 1:0.
U nastavku utakmice Bugojanci su krenuli na sve ili ništa, nekoliko izglednih prilika ali i mreža golmana Hodžića ostaje netaknuta. Crveno-crni se u grad soli vraćaju sa izuzetno važna tri boda. U narednom kolu Sloboda na Tušnju dočekuje Gradinu iz Srebrenika.
Fukare u Bugojnu

tuzlanski .ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
Sloboda je veliki klub, Tuzla zaslužuje premijer ligu, ali ekipa je blago rečeno neozbiljna.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
sve mi to znamo, šabani obični
al' et', hvala Bogu na tri boda, moramo zadržati ovu razliku na polusezoni, eventualno da smanjimo .. mada, ne bi me iznenadilo da Jedinstvo ode na 7 ili 8 bodova razlike, ko zna kako će šabani odigrati u Konjicu
drago mi je da je Mujkić zabio, u formaciji sa jednim napadačem, pri čemu igra sve živo, on najviše trpi, ponavljam po 37x

drago mi je da je Mujkić zabio, u formaciji sa jednim napadačem, pri čemu igra sve živo, on najviše trpi, ponavljam po 37x

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sve znamo ... ti ih gledas jednom, mi 7-8 put do sad
ma eto nekim cudom da ostane 5 B pa da se i nadamo necemu na proljece , naravno uz velike promjene

ma eto nekim cudom da ostane 5 B pa da se i nadamo necemu na proljece , naravno uz velike promjene
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sklanjajte onog šarlatana sa gola hitno, kako brani gluho bilo frajer zalutao na go.
-
- Moderator
- Kontakt:
Husić: ''Vjerujemo Kariću, ostati će tu i do kraja sezone. Danas je pokazao da možemo uzimati i na strani bodove''
Karić: ''Domaćin u raspadu, danas igrali samo da što manje golova prime, mislim da sam pun pogodak za nastavak sezone i da mi ne pada napamet da podnesem ostavku''
Čestitke na 3 boda.. Vidimo se u subotu 
Karić: ''Domaćin u raspadu, danas igrali samo da što manje golova prime, mislim da sam pun pogodak za nastavak sezone i da mi ne pada napamet da podnesem ostavku''

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
e kad njega spomenu, zašto Riba nije branio? suspenzija ili?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Interni moderator
- Kontakt:
0 1 uz tesko navlacenje sudije i igraca viska..sa druge strane raspala iskra....tragikomedija
SMAJILE OSTANI
....kakav smo mi odron postali u svakom segmentu...to je za romana,jbt

SMAJILE OSTANI

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Benjo_AFC86 je napisao/la:Husić: ''Vjerujemo Kariću, ostati će tu i do kraja sezone. Danas je pokazao da možemo uzimati i na strani bodove''
Čestitke na 3 boda.. Vidimo se u subotu

Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 09 nov 2013, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
čestitke na pobjedi a za Mujku sam rekao čim je došao...stavite ga na protivničku polovinu i pustite ga samog da igra...em će nazabijati golova em će upisati 10-ak asistencija
svaka čast Mujkiću i šteta prošlog kola i kiksa protiv Branitelja
al et, dugo je prvenstvo
svaka čast Mujkiću i šteta prošlog kola i kiksa protiv Branitelja
al et, dugo je prvenstvo
Undici stelle - ACM 1899
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ako si bio na tekmi i ako je bilo kako su neki vasi ovdje pisali ja vam se izvinjavam u ime svih iskrenih i pravih navijaca crveno crnihamchy je napisao/la:Sklanjajte onog šarlatana sa gola hitno, kako brani gluho bilo frajer zalutao na go.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije do vas, to je odraz stanja u društvu nažalost. Danas mi, sutra vi, prekosutra Jedinstvo.
Dobije Smajl Gradinu znaci u Igmanu mu je presudna tekma, ako dobije imat ce zacrtanih 18b Azmira, znaci valja se sa genijom druziti i na proljece. Kad nas Smjal uvede u Pl, pa onda za Pl zastavi domacu i gostujucu ekipu na nema ima i evropu da izborimo. Smajl je ne shvaceni genije, znaci samo je ovu polusezonu ucio ekipu da izvode prekide i aute i iz toga samo opasni, kad sledece pripreme selektuje ekipu pa sem prekida uvjezba ih da uvezu vise od tri pasa, i da barem jednom tokom utakmice prebace igru dugom loptom sa jedne na drugu stranu, kako cemo da harami. Smajle trenerska legenda sa Tusnja, kad se nekad penzionise razivt ce se nauka o njegovim vođenjima ekipe, i njegovom pogledu izgubljenom koda je sa Marsa pao, a on ipak drzi sve konce u svojim rukama, i ekipi koja ni nasta ne lici a skuplja bodove. Nasi konkurenti nisu ni svjesni da ih Smajl vuce za nos i prodaje im blef. Tuzlo sretna si sto mozes da uzivo gledas zivucu legendu nogometa i fudbalske taktike velikog i najveceg Sir Smajla Karica.
Meni je drago što Jedinstvo nije u Premier Ligi jer je u Bihać zbog toga došla jedna veličina. Da smo u PL propustili bi to veliko ime. Vidjevši vašu igru, i mi smo počeli isto igrati, Katalinić se počeo furati na njega, pa ni mi ni na šta ne ličimo, ali čupanje ide i kod nas i kod vas 
Sad da vidimo, ko će više uspjeti

Dobro je što smo pobijedili ovu, a protiv Konjica teško da ćemo uspjeti do neriješenog vala. Igman domaćinska ekipa kao i mi, izgubili samo prvu domaću protiv Jedinstva, i neriješeno protiv GOŠKa.
Momci koji dođu iz Bihaca imat ce priliku i legendu jos jednom vidjet, nista moglo bi se sta srediti da se slikate sa legendom, ko vama 3KM po slici, a sa blesavim pogledom koda je sa Marsa pao 5KM, ipak to su neke poze velikana velikog Sir SmajlaNKJ je napisao/la:Meni je drago što Jedinstvo nije u Premier Ligi jer je u Bihać zbog toga došla jedna veličina. Da smo u PL propustili bi to veliko ime. Vidjevši vašu igru, i mi smo počeli isto igrati, Katalinić se počeo furati na njega, pa ni mi ni na šta ne ličimo, ali čupanje ide i kod nas i kod vas
Ma ja ću ovu zadnju vašu domaću doći samo da ga vidim, ne moram se ni uslikati, samo da stanem sa njim. Kad umrem da mogu pričati sa kim sam stojao, sa kojom osobom 
( I malo šale, nema ljutnje )

( I malo šale, nema ljutnje )
Za sve fanove BESPLATNA slika za desktop vašeg mobitela/računara/laptopa!

-
- Kontakt: