FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
brate,gdje necemo bit podosadni...pisali bi mi o igri Slobode al kad nje nema vecina odlucila da se okrene legendi i startegu Sir SmajlijuDrzavaTuzla je napisao/la:podosadni ste postali

OSTANI SMAJLI

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Skver je napisao/la:@Gorki
Imas li onu sa smijeskom gdje mu se pogled gubi negdje u daljini
Nemam druže,imam samo ovu i još neke slične ovoj

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
Vazna su tri boda o smailu cemo na pauzi. 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
http://www.bug.ba/deveti-poraz-iskre-u- ... kmica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Maaajko moja mila ,koje ispade čovjek pravi.Volio bih da nakon ovakvog govora uvaženog Karića-predsjednik Azmir vidi ko nam vodi ekipu.Ovim je sve rakao.mesan je napisao/la:http://www.bug.ba/deveti-poraz-iskre-u- ... kmica.html
-
- Kontakt:
On stvarno misli da ce ostat i drugio dio sezone.
Svaka cast na fotogaleriji.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
On ne misli, on zna da ce ostati.DrzavaTuzla je napisao/la:On stvarno misli da ce ostat i drugio dio sezone.
🔴⚫️
ma Sir Smajl Karic nas vodi do kraja sezone i u PL
Sad vala moraju zadnje dvije uzeti,ne znam kako al MORAJU !
Nadat se kiksu konkurenata i remont ekipe i promjena trenera bi trebala urodit plodom !
Nadat se kiksu konkurenata i remont ekipe i promjena trenera bi trebala urodit plodom !

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Oj majko draga pa nemogu vjerovat sta jedan trener govori, citiram " igraci iskre su samo prigovarali sudij, da su probali da igraju sigurno bi bolji rezlutat ostvarili" pa ovog covjeka treba sto dalje od kluba, ja neznam sto se vi ne okupite i nedate mu uc na stadio, pa ovo je stvarno smijesno, dosad je bio zalostan al sad je smijesanjoksimovic je napisao/la:Maaajko moja mila ,koje ispade čovjek pravi.Volio bih da nakon ovakvog govora uvaženog Karića-predsjednik Azmir vidi ko nam vodi ekipu.Ovim je sve rakao.mesan je napisao/la:http://www.bug.ba/deveti-poraz-iskre-u- ... kmica.html
-
- Moderator
- Kontakt:
Benjo_AFC86 je napisao/la:![]()
![]()

Ubila se za desktopa ... hvalaa puno !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sir Smajl bolji od C. Norisa u fubalskoj taktici i uigravanju ekipe, cak mu ovaj prizno i kaze, uhvati me genije na blef sa izgubljenim pogledom u daljinu i nadmudrime. I uz poruku za Tuzlu, Smajl i kad gubi on gubi sa ciljem, jer je on uvijek na kraju ukupni pobjednik, i vjeruj Tuzlo legenda o Sir Smajlu ce zivjet vjecno.
-
- Kontakt:
Po tvom licnom misljenju, ako zelis, mozes li mi reci koju je utakmicu Jedinstvo posteno odigralo:Zodiac je napisao/la: Biće do kraja svega,evo danas je i Orasje prodalo Jedinstvu ,dakle ko vise kupi taj ce i uci.
Igman - Jedinstvo 0:4
Mladost - Jedinstvo 0:0
Radnicki - Jedinstvo 0:1
Gosk - Jedinstvo 1:1
Podgrmec - Jedinstvo 1:3
Orasje - Jedinsvo 0:1
Ovo su sva gostovanja Jedinstva do danas u ovoj sezoni.
Izvinjavam se na offtopicu al zaista me zanima misljenje "sa strane".
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Dzaba se uvlacis sa ovim slikama, svu genijalnost Sir Smajla ces osjetiti sledeci vikend, jer je on uvijek ostavlja najbolje za kraj. Gradina moze samo proklet sudbinu jer zadnju utakmicu na Tusnju u ovom dijelu dolazi, jer genije sprema iznenadenje da Tuzla ima sta tokom zime da pamti i masta kako ce to samo izgledat na proljece. Mislim da ce protiv Gradine biti i taktika vise od tri dodavanja bez izgubljene lopte.Cuvaj te seBenjo_AFC86 je napisao/la:![]()
![]()
Tako je.....Podrska za Sir Smaila!!!TRUST je napisao/la:Sir Smajl bolji od C. Norisa u fubalskoj taktici i uigravanju ekipe, cak mu ovaj prizno i kaze, uhvati me genije na blef sa izgubljenim pogledom u daljinu i nadmudrime. I uz poruku za Tuzlu, Smajl i kad gubi on gubi sa ciljem, jer je on uvijek na kraju ukupni pobjednik, i vjeruj Tuzlo legenda o Sir Smajlu ce zivjet vjecno.
🔴⚫️
Druze nemoj nam kvariti temu, vidis da uzdizemo lik i djelo naseg Sir Smaila Karica.abnorme123 je napisao/la:Po tvom licnom misljenju, ako zelis, mozes li mi reci koju je utakmicu Jedinstvo posteno odigralo:Zodiac je napisao/la: Biće do kraja svega,evo danas je i Orasje prodalo Jedinstvu ,dakle ko vise kupi taj ce i uci.
Igman - Jedinstvo 0:4
Mladost - Jedinstvo 0:0
Radnicki - Jedinstvo 0:1
Gosk - Jedinstvo 1:1
Podgrmec - Jedinstvo 1:3
Orasje - Jedinsvo 0:1
Ovo su sva gostovanja Jedinstva do danas u ovoj sezoni.
Izvinjavam se na offtopicu al zaista me zanima misljenje "sa strane".
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.