Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2014
skinuo sam nosteam verziju i crack ali cim probam upalit igru izadje mi da je greska crash dumps :/ zna li ko kako da rjesim ovaj problem ? Ili da mi posalje novi link za skidanje igre i cracka  u pm 

- alan_kardec
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la: ode na pirateEbay i samo ukucaj football manager 2014 i prvo skini Nosteam verziju a onda skini crack fix, skontat ces koji je kad vidis koliko ima seedera...i mora ti raditi..
evo skidam sa piratebay-a ovu Nosteam verziju, a koji da crack fix skinem?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
- supersonic83
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la: ode na pirateEbay i samo ukucaj football manager 2014 i prvo skini Nosteam verziju a onda skini crack fix, skontat ces koji je kad vidis koliko ima seedera...i mora ti raditi..
evo skidam sa piratebay-a ovu Nosteam verziju, a koji da crack fix skinem?

I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
						- supersonic83
- Kontakt:
Evo jos nekih zanimljivosti;
Panini:

I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
Isti sam problem imao i iz ocaja probao da instaliram najnoviji direct x i na opste iznenadjenje otvori mi igru. Nadam se da cu pomoci nekome. Evo link http://dfiles.eu/files/cmnzgkvkv/DX-update-patch.exe" onclick="window.open(this.href);return false;omaro je napisao/la:skinuo sam nosteam verziju i crack ali cim probam upalit igru izadje mi da je greska crash dumps :/ zna li ko kako da rjesim ovaj problem ? Ili da mi posalje novi link za skidanje igre i cracka u pm
Mi nikada odustati necemo...
E ovako raja i ja sam imao problema s fm14,doduše ne kao pojedinici...10.Skoro je napisao/la:Isti sam problem imao i iz ocaja probao da instaliram najnoviji direct x i na opste iznenadjenje otvori mi igru. Nadam se da cu pomoci nekome. Evo link http://dfiles.eu/files/cmnzgkvkv/DX-update-patch.exe" onclick="window.open(this.href);return false;omaro je napisao/la:skinuo sam nosteam verziju i crack ali cim probam upalit igru izadje mi da je greska crash dumps :/ zna li ko kako da rjesim ovaj problem ? Ili da mi posalje novi link za skidanje igre i cracka u pm
 Skino sam onu verziju nosteam i onaj update 1.4.3.1 i crash mi se dešavao,nisam mogao uopšte ući u igru... I onda onako odem bezveze na ikonu fm14 na desktopu i na properties i ona opcija Compatibility i vidim da tamo pokreće igricu kao Windows XP3 service pack,a inače koristim Windows 7 OS...i samo sam promijenio sa XP3 na Windows7 i radi normalno sve
 Skino sam onu verziju nosteam i onaj update 1.4.3.1 i crash mi se dešavao,nisam mogao uopšte ući u igru... I onda onako odem bezveze na ikonu fm14 na desktopu i na properties i ona opcija Compatibility i vidim da tamo pokreće igricu kao Windows XP3 service pack,a inače koristim Windows 7 OS...i samo sam promijenio sa XP3 na Windows7 i radi normalno sve  Meni je to problem bio,pa mozda jos nekom pomogne
 Meni je to problem bio,pa mozda jos nekom pomogne 
10.Skoro je napisao/la:Isti sam problem imao i iz ocaja probao da instaliram najnoviji direct x i na opste iznenadjenje otvori mi igru. Nadam se da cu pomoci nekome. Evo link http://dfiles.eu/files/cmnzgkvkv/DX-update-patch.exe" onclick="window.open(this.href);return false;omaro je napisao/la:skinuo sam nosteam verziju i crack ali cim probam upalit igru izadje mi da je greska crash dumps :/ zna li ko kako da rjesim ovaj problem ? Ili da mi posalje novi link za skidanje igre i cracka u pm
ovo mi je rijesilo problem...hvala puno

- alan_kardec
- Kontakt:
Ja instalirao ovu nosTeam verziju bez ikakvih dodatnih crackova i fixeva (čisto da probam, malo experimentisao  ), uzeo middlesborough i za sad mi fercera fino, doduše tek sam odigrao jedno kolo u prvenstvu, početak avgusta.
 ), uzeo middlesborough i za sad mi fercera fino, doduše tek sam odigrao jedno kolo u prvenstvu, početak avgusta.

), uzeo middlesborough i za sad mi fercera fino, doduše tek sam odigrao jedno kolo u prvenstvu, početak avgusta.
 ), uzeo middlesborough i za sad mi fercera fino, doduše tek sam odigrao jedno kolo u prvenstvu, početak avgusta.Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
Skini fix sa njihove stranice, prekopiraj u folder gdje ti je manager i onda ga raspakuj, jer ako nastavis bez fixa igrat zamrznuce ti igrica il 9. il 30. septembraalan_kardec je napisao/la:Ja instalirao ovu nosTeam verziju bez ikakvih dodatnih crackova i fixeva (čisto da probam, malo experimentisao), uzeo middlesborough i za sad mi fercera fino, doduše tek sam odigrao jedno kolo u prvenstvu, početak avgusta.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
19risha88 je napisao/la:E ovako raja i ja sam imao problema s fm14,doduše ne kao pojedinici...10.Skoro je napisao/la:Isti sam problem imao i iz ocaja probao da instaliram najnoviji direct x i na opste iznenadjenje otvori mi igru. Nadam se da cu pomoci nekome. Evo link http://dfiles.eu/files/cmnzgkvkv/DX-update-patch.exe" onclick="window.open(this.href);return false;omaro je napisao/la:skinuo sam nosteam verziju i crack ali cim probam upalit igru izadje mi da je greska crash dumps :/ zna li ko kako da rjesim ovaj problem ? Ili da mi posalje novi link za skidanje igre i cracka u pmSkino sam onu verziju nosteam i onaj update 1.4.3.1 i crash mi se dešavao,nisam mogao uopšte ući u igru... I onda onako odem bezveze na ikonu fm14 na desktopu i na properties i ona opcija Compatibility i vidim da tamo pokreće igricu kao Windows XP3 service pack,a inače koristim Windows 7 OS...i samo sam promijenio sa XP3 na Windows7 i radi normalno sve
Meni je to problem bio,pa mozda jos nekom pomogne
Ja koristim WIN 7, pokrece mi kao XP3 a sto je najveca drama nemam uopste ponudjeno da prebacim na WIN7 jer ga nema u ponudi, imaju samo viste i ostala sranja ? :/
- fanatic1991
- Kontakt:
Neko link za patch premier lige bih?

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
						Can i have yours?
skino sam ovaj fm nostem i usao i radi mi ,jeli treba jos sta uraditi ili moze se ovako igrat  

otidji do fm-balkan...mozes uci na njega i preko FB pa preko njihovo foruma skinifanatic1991 je napisao/la:Neko link za patch premier lige bih?

- fanatic1991
- Kontakt:
gledao sam ali ne vidim nigdje :/xinxee je napisao/la:otidji do fm-balkan...mozes uci na njega i preko FB pa preko njihovo foruma skinifanatic1991 je napisao/la:Neko link za patch premier lige bih?
EDIT
Nasao hvala xinxee i Belmin

Can i have yours?
						Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
znaci sa Zeljom odma u grupnu fazu LP :/ jbt pa na 2013 mi trebalo 7 sezona da udjem grupnu fazu a sada iz prve.....potrosio sam 10k funti a zaradio 1.4M funti od prodaje igraca....doveo sam ja mislim 6 igraca sve free sem jednog stopera njega sam platio 10 k xD ali mi se cini prelagano da udjem odma u grupnu fazu...
u drugom kolu sam dobio Birkirkaru (11:1 ukupni rezultat) u trecem Dinamo (5:2 U drugoj utakmici imao igraca vise)
u Playofu Steaua (4:3) za sada prvi strijelac LP Armin Hodzic sa 9 pogodaka 

PS odbio sam 1.2M funti za Svraku (jbg ne mogu najboljeg igraca prodat xD)

u drugom kolu sam dobio Birkirkaru (11:1 ukupni rezultat) u trecem Dinamo (5:2 U drugoj utakmici imao igraca vise)

Can i have yours?
						Can i have yours?
Evo ja sa Slobodom prvu sezonu odma se vratio u PL i evo sad vjerovatno osvajam titulu, bas prelagano, a dovodio sam samo free agente.fanatic1991 je napisao/la:znaci sa Zeljom odma u grupnu fazu LP :/ jbt pa na 2013 mi trebalo 7 sezona da udjem grupnu fazu a sada iz prve.....potrosio sam 10k funti a zaradio 1.4M funti od prodaje igraca....doveo sam ja mislim 6 igraca sve free sem jednog stopera njega sam platio 10 k xD ali mi se cini prelagano da udjem odma u grupnu fazu...
Bezveze.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
						- fanatic1991
- Kontakt:
sada sam u plusu 8-9M funti marke potrosio nisamklasik je napisao/la:Evo ja sa Slobodom prvu sezonu odma se vratio u PL i evo sad vjerovatno osvajam titulu, bas prelagano, a dovodio sam samo free agente.fanatic1991 je napisao/la:znaci sa Zeljom odma u grupnu fazu LP :/ jbt pa na 2013 mi trebalo 7 sezona da udjem grupnu fazu a sada iz prve.....potrosio sam 10k funti a zaradio 1.4M funti od prodaje igraca....doveo sam ja mislim 6 igraca sve free sem jednog stopera njega sam platio 10 k xD ali mi se cini prelagano da udjem odma u grupnu fazu...
Bezveze.
 odma sam pitao odbor da mi unaprijede trening centar
 odma sam pitao odbor da mi unaprijede trening centar  (ja se malo mucim u PL ali iz razloga sto igram u kombinovanom sastavu...vidicemo sta nose buduce tekme
 (ja se malo mucim u PL ali iz razloga sto igram u kombinovanom sastavu...vidicemo sta nose buduce tekme  )
)I dont have a singnature:(
Can i have yours?
						Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
znaci sada me izbaci iz igre bio je 9 septembar i kada ponovo pokusam da udjem izbaci mi ovo 

Can i have yours?
						Can i have yours?
Ma menu su cim sam uso povecali budzet i ja prebacim sve za platu, i doveo sve najbolje sto sam mogo dovest besplatno, i ostalo mi pola budzeta za platu.fanatic1991 je napisao/la: sada sam u plusu 8-9M funti marke potrosio nisamodma sam pitao odbor da mi unaprijede trening centar
(ja se malo mucim u PL ali iz razloga sto igram u kombinovanom sastavu...vidicemo sta nose buduce tekme
)
A sad ceko vidit sljedecu sezonu kad budem u evropi, valja nabacat dosta igraca, Evropa, liga, kup.
Ja ja ove godine evo igram i u finalu kupa.
A za taj error, idi u task manager, processes nadji fm.exe i end task, pa probaj ponovo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
						- fanatic1991
- Kontakt:
ej imas li link ovog update 14.3 ili kako vec :/ tek sam sada vidio da mi je 14.0.0.0 :/ i pitanje ako stavim update da li cu moci nastaviti vec snimljenu igru? :/klasik je napisao/la:Ma menu su cim sam uso povecali budzet i ja prebacim sve za platu, i doveo sve najbolje sto sam mogo dovest besplatno, i ostalo mi pola budzeta za platu.fanatic1991 je napisao/la: sada sam u plusu 8-9M funti marke potrosio nisamodma sam pitao odbor da mi unaprijede trening centar
(ja se malo mucim u PL ali iz razloga sto igram u kombinovanom sastavu...vidicemo sta nose buduce tekme
)
A sad ceko vidit sljedecu sezonu kad budem u evropi, valja nabacat dosta igraca, Evropa, liga, kup.
Ja ja ove godine evo igram i u finalu kupa.
A za taj error, idi u task manager, processes nadji fm.exe i end task, pa probaj ponovo.
Edit nasao sam link ';)
Can i have yours?
						Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.