Football Manager 2014

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

omaro
Kontakt:

Re: Football Manager 2014

Post Postao/la omaro » 09 nov 2013, 15:44

skinuo sam nosteam verziju i crack ali cim probam upalit igru izadje mi da je greska crash dumps :/ zna li ko kako da rjesim ovaj problem ? Ili da mi posalje novi link za skidanje igre i cracka u pm :)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 nov 2013, 16:10

pintol_TM87 je napisao/la: ode na pirateEbay i samo ukucaj football manager 2014 i prvo skini Nosteam verziju a onda skini crack fix, skontat ces koji je kad vidis koliko ima seedera...i mora ti raditi..

evo skidam sa piratebay-a ovu Nosteam verziju, a koji da crack fix skinem?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

supersonic83
Kontakt:

Post Postao/la supersonic83 » 09 nov 2013, 18:11

alan_kardec je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: ode na pirateEbay i samo ukucaj football manager 2014 i prvo skini Nosteam verziju a onda skini crack fix, skontat ces koji je kad vidis koliko ima seedera...i mora ti raditi..

evo skidam sa piratebay-a ovu Nosteam verziju, a koji da crack fix skinem?
ili slika
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 09 nov 2013, 19:21

omaro je napisao/la:skinuo sam nosteam verziju i crack ali cim probam upalit igru izadje mi da je greska crash dumps :/ zna li ko kako da rjesim ovaj problem ? Ili da mi posalje novi link za skidanje igre i cracka u pm :)
Isti sam problem imao i iz ocaja probao da instaliram najnoviji direct x i na opste iznenadjenje otvori mi igru. Nadam se da cu pomoci nekome. Evo link http://dfiles.eu/files/cmnzgkvkv/DX-update-patch.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi nikada odustati necemo...

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 10 nov 2013, 01:39

10.Skoro je napisao/la:
omaro je napisao/la:skinuo sam nosteam verziju i crack ali cim probam upalit igru izadje mi da je greska crash dumps :/ zna li ko kako da rjesim ovaj problem ? Ili da mi posalje novi link za skidanje igre i cracka u pm :)
Isti sam problem imao i iz ocaja probao da instaliram najnoviji direct x i na opste iznenadjenje otvori mi igru. Nadam se da cu pomoci nekome. Evo link http://dfiles.eu/files/cmnzgkvkv/DX-update-patch.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
E ovako raja i ja sam imao problema s fm14,doduše ne kao pojedinici...:D Skino sam onu verziju nosteam i onaj update 1.4.3.1 i crash mi se dešavao,nisam mogao uopšte ući u igru... I onda onako odem bezveze na ikonu fm14 na desktopu i na properties i ona opcija Compatibility i vidim da tamo pokreće igricu kao Windows XP3 service pack,a inače koristim Windows 7 OS...i samo sam promijenio sa XP3 na Windows7 i radi normalno sve :D Meni je to problem bio,pa mozda jos nekom pomogne :)

omaro
Kontakt:

Post Postao/la omaro » 10 nov 2013, 10:46

10.Skoro je napisao/la:

ovo mi je rijesilo problem...hvala puno :)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 nov 2013, 12:51

Ja instalirao ovu nosTeam verziju bez ikakvih dodatnih crackova i fixeva (čisto da probam, malo experimentisao :mrgreen: ), uzeo middlesborough i za sad mi fercera fino, doduše tek sam odigrao jedno kolo u prvenstvu, početak avgusta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 nov 2013, 12:56

alan_kardec je napisao/la:Ja instalirao ovu nosTeam verziju bez ikakvih dodatnih crackova i fixeva (čisto da probam, malo experimentisao :mrgreen: ), uzeo middlesborough i za sad mi fercera fino, doduše tek sam odigrao jedno kolo u prvenstvu, početak avgusta.
Skini fix sa njihove stranice, prekopiraj u folder gdje ti je manager i onda ga raspakuj, jer ako nastavis bez fixa igrat zamrznuce ti igrica il 9. il 30. septembra :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 10 nov 2013, 16:31

19risha88 je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:
E ovako raja i ja sam imao problema s fm14,doduše ne kao pojedinici...:D Skino sam onu verziju nosteam i onaj update 1.4.3.1 i crash mi se dešavao,nisam mogao uopšte ući u igru... I onda onako odem bezveze na ikonu fm14 na desktopu i na properties i ona opcija Compatibility i vidim da tamo pokreće igricu kao Windows XP3 service pack,a inače koristim Windows 7 OS...i samo sam promijenio sa XP3 na Windows7 i radi normalno sve :D Meni je to problem bio,pa mozda jos nekom pomogne :)

Ja koristim WIN 7, pokrece mi kao XP3 a sto je najveca drama nemam uopste ponudjeno da prebacim na WIN7 jer ga nema u ponudi, imaju samo viste i ostala sranja ? :/

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 10 nov 2013, 16:36

Neko link za patch premier lige bih?
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 10 nov 2013, 19:55

skino sam ovaj fm nostem i usao i radi mi ,jeli treba jos sta uraditi ili moze se ovako igrat :?:

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 10 nov 2013, 21:03

fanatic1991 je napisao/la:Neko link za patch premier lige bih?
otidji do fm-balkan...mozes uci na njega i preko FB pa preko njihovo foruma skini :mrgreen:

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 10 nov 2013, 21:22

xinxee je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:Neko link za patch premier lige bih?
otidji do fm-balkan...mozes uci na njega i preko FB pa preko njihovo foruma skini :mrgreen:
gledao sam ali ne vidim nigdje :/
EDIT
Nasao hvala xinxee i Belmin ;)
Can i have yours?

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 11 nov 2013, 01:20

znaci sa Zeljom odma u grupnu fazu LP :/ jbt pa na 2013 mi trebalo 7 sezona da udjem grupnu fazu a sada iz prve.....potrosio sam 10k funti a zaradio 1.4M funti od prodaje igraca....doveo sam ja mislim 6 igraca sve free sem jednog stopera njega sam platio 10 k xD ali mi se cini prelagano da udjem odma u grupnu fazu...
u drugom kolu sam dobio Birkirkaru (11:1 ukupni rezultat) u trecem Dinamo (5:2 U drugoj utakmici imao igraca vise)
u Playofu Steaua (4:3) za sada prvi strijelac LP Armin Hodzic sa 9 pogodaka :D
PS odbio sam 1.2M funti za Svraku (jbg ne mogu najboljeg igraca prodat xD)
Can i have yours?

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 nov 2013, 01:46

fanatic1991 je napisao/la:znaci sa Zeljom odma u grupnu fazu LP :/ jbt pa na 2013 mi trebalo 7 sezona da udjem grupnu fazu a sada iz prve.....potrosio sam 10k funti a zaradio 1.4M funti od prodaje igraca....doveo sam ja mislim 6 igraca sve free sem jednog stopera njega sam platio 10 k xD ali mi se cini prelagano da udjem odma u grupnu fazu...
u drugom kolu sam dobio Birkirkaru (11:1 ukupni rezultat) u trecem Dinamo (5:2 U drugoj utakmici imao igraca vise)
Evo ja sa Slobodom prvu sezonu odma se vratio u PL i evo sad vjerovatno osvajam titulu, bas prelagano, a dovodio sam samo free agente.
Bezveze.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 11 nov 2013, 01:49

klasik je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:znaci sa Zeljom odma u grupnu fazu LP :/ jbt pa na 2013 mi trebalo 7 sezona da udjem grupnu fazu a sada iz prve.....potrosio sam 10k funti a zaradio 1.4M funti od prodaje igraca....doveo sam ja mislim 6 igraca sve free sem jednog stopera njega sam platio 10 k xD ali mi se cini prelagano da udjem odma u grupnu fazu...
Evo ja sa Slobodom prvu sezonu odma se vratio u PL i evo sad vjerovatno osvajam titulu, bas prelagano, a dovodio sam samo free agente.
Bezveze.
sada sam u plusu 8-9M funti marke potrosio nisam :D odma sam pitao odbor da mi unaprijede trening centar :D (ja se malo mucim u PL ali iz razloga sto igram u kombinovanom sastavu...vidicemo sta nose buduce tekme :D)
Can i have yours?

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 11 nov 2013, 01:54

znaci sada me izbaci iz igre bio je 9 septembar i kada ponovo pokusam da udjem izbaci mi ovo
slika
Can i have yours?

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 nov 2013, 01:57

fanatic1991 je napisao/la: sada sam u plusu 8-9M funti marke potrosio nisam :D odma sam pitao odbor da mi unaprijede trening centar :D (ja se malo mucim u PL ali iz razloga sto igram u kombinovanom sastavu...vidicemo sta nose buduce tekme :D)
Ma menu su cim sam uso povecali budzet i ja prebacim sve za platu, i doveo sve najbolje sto sam mogo dovest besplatno, i ostalo mi pola budzeta za platu.
A sad ceko vidit sljedecu sezonu kad budem u evropi, valja nabacat dosta igraca, Evropa, liga, kup.
Ja ja ove godine evo igram i u finalu kupa.

A za taj error, idi u task manager, processes nadji fm.exe i end task, pa probaj ponovo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 11 nov 2013, 02:06

klasik je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la: sada sam u plusu 8-9M funti marke potrosio nisam :D odma sam pitao odbor da mi unaprijede trening centar :D (ja se malo mucim u PL ali iz razloga sto igram u kombinovanom sastavu...vidicemo sta nose buduce tekme :D)
Ma menu su cim sam uso povecali budzet i ja prebacim sve za platu, i doveo sve najbolje sto sam mogo dovest besplatno, i ostalo mi pola budzeta za platu.
A sad ceko vidit sljedecu sezonu kad budem u evropi, valja nabacat dosta igraca, Evropa, liga, kup.
Ja ja ove godine evo igram i u finalu kupa.

A za taj error, idi u task manager, processes nadji fm.exe i end task, pa probaj ponovo.
ej imas li link ovog update 14.3 ili kako vec :/ tek sam sada vidio da mi je 14.0.0.0 :/ i pitanje ako stavim update da li cu moci nastaviti vec snimljenu igru? :/

Edit nasao sam link ';)
Can i have yours?

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.