Izgleda da neke stare navike ni sa Ozilom ne odlaze,i dalje gubimo na Old Trafoldu gdje vec po navici pruzamo i jako losu igru,.
Poraz se moze prihvatit,cak i kad ona pi'cka odluci derbi no pristup u prvih pola sata do primljenog gola nikako,.Sa sigurnoscu mogu reci da smo bili najbezopasnija ekipa koja je gostovala Unitedu ove sezone..
Vidio sam ekipu koja je dosla po bod Mancesteru koji je igrao pod pritiskom,poluvrijeme u kojem smo izgledali cak i losije nego u Dortmundu a ne treba ni podsjecati da u Dortmundu za tih 45.minuta nismo osutali po golu,.
Raduje me to sto se uskoro vraca Walcot,bez pravih krila mi smo ofanzivno skoro pa mrtva ekipa,.
Wenger ponovo kasni sa zamjenama a i vuce krive poteze,Bendter je na infuziji,bez samopouzdanja,bez volje da bilo sta dokazuje jer je svjestan da za njega nema mjesta u ovom Arsenalu,.S druge strane grijeh je dati Gnabryu samo deset minuta u postavci gdje smo vapili za krilom,.
Je.biga,poraz je morao doci,no dosao je od najgore moguce ekipe,imali smo dvije solucije,sahraniti ili vratiti u zivot Mancester,uradili smo ovo drugo..