Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 10 nov 2013, 19:31

Blijeda partija da blijeđa ne može bit, jel to umor koji je spopao tim nakon **** sedmice ili je to do umova igrača koji se naprosto boje Uniteda kojeg bi sa pravom igrom pomeli ko boraniju jer posjeduju nevjerovatan potencijal i kvalitet, samo ga ne koriste na pravi način u ovim utakmicama.

Ovaj odmor nam donosi Walcotta nazad, Peru i Rosickog kao i Podolskog ja mislim koji se vraća sedmicu nakon reprezentativne pauze, to su 4 igrača plus Oxlade koji tek treba da se vrati i Diaby, njega ne računam više.
Samuel ‏@samuelj29060 1m
This week Arsenal played against Suarez, Sturridge, Lewandowski, Reus, Rooney & van Persie and conceded 1 goal - a set-piece. #afc
Gordon ‏@Arsenal_Supremo 55s
After the final whistle Jack Wilshere refused to shake Robin Van Persie's hand after the game. #respect
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 10 nov 2013, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 nov 2013, 19:34

Greivis je napisao/la:
I Cazorla i Ozil me nerviraju svojim setkanjem po terenu.
Trebaš imati na umu da se Caz tek vratio u tim od povrede i da otada igra svaku utakmicu bez prava na odmor. Isto Ozil, otkada je došao u Arsenal igra non stop bez prave pauze i uvijek je dosada bio drugi ili treći po broju pretrčanih kilometara.

Mislim da je današnjem porazu najviše kumovao ogroman umor naših igrača jer nemamo klupe osim ako u rotaciju nećemu ubaciti japanskog Messija, danskog bombardera ili razbijača iz Gane.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 10 nov 2013, 19:35

Sve u svemu, Arsenal ima potencijala za vrh, danas sitnica odlucila, nek smo vas dobili, ali sretno u nastavku... 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 10 nov 2013, 19:37

Gnabry mašina za dva pasa zasluzio je vecu ocjenu od bilo kog na terenu
Samo WENGER istina je!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 10 nov 2013, 19:40

Napadača dovesti obaveza ljudi, napadači treba da zabijaju kao Pussy, Rooney, Suarez etc.. Moramo imati igrača koji nema zastoja.. Reus je takav, fali nam taj tip..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 nov 2013, 19:41

Arsenal ne moze uzeti titulu u Engleskoj ni igrati ozbiljnu ulogu u Evropi sa napadom koji se sastoji od Girouda i Nicklasa... U tome je kvaka! Dzaba milion plemenitih veznjaka...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 10 nov 2013, 19:41

AA23 je napisao/la:Napadača dovesti obaveza ljudi, napadači treba da zabijaju kao Pussy, Rooney, Suarez etc.. Moramo imati igrača koji nema zastoja.. Reus je takav, fali nam taj tip..
Reus nije napadač lave, Lewandowski je napadač tog tima i te mašinerije :)

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 nov 2013, 19:42

frankqqqqq je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Napadača dovesti obaveza ljudi, napadači treba da zabijaju kao Pussy, Rooney, Suarez etc.. Moramo imati igrača koji nema zastoja.. Reus je takav, fali nam taj tip..
Reus nije napadač lave, Lewandowski je napadač tog tima i te mašinerije :)
Lewandowski je k...., a Reus moze igrati i napadaca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 nov 2013, 19:43

Upravo to. Nije bilo borbenosti, stigao je umor i sve u svemu ne mozemo biti nezadovoljni... Pobijediti Liverpool pa Dortmund i onda ici na nabrijani United i to bez pola tima, pa hajde molim vas... Vidilo se lijepo kada izlazi Cazorla a ulazi Banderas!

Naredne tri utakmice igramo:
H. Sautempton
A. Cardiff
H. Hull

Sa time da konkurenijca ima jaci rapsored. Liverpool ide u goste iduce kolo Evertonu da City i Tottenham igraju na Ethandu pa posle kokosi docekuju djavole ma prilike ce biti da uvecamo ovo vodstvo... ;)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 10 nov 2013, 19:43

Who ended the Invincibles ?????
Man Utd.

Who ended Arsenal's unbeaten run this season???
Man Utd.

Who ended Arsenal's every match goal scoring record???
Man Utd.

Who ended Arsenal's away win record???
Man Utd.

Write us off at your own peril, Fellow EPL Fans, Because Man Utd is the best and thats a fightback.

Winning mentality just doesn't die in this team.

With all Respect to Arsenal, You people somehow under perform at OT Always.

GGMU slika

slika
slika
Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 10 nov 2013, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 10 nov 2013, 19:43

Onda nije ni Rooney napadač lave..

:roll:

Reus ti je kao Suarez sa tim što ovaj drugi bukvalno jede protivnike :mrgreen:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 nov 2013, 19:45

Izgleda da neke stare navike ni sa Ozilom ne odlaze,i dalje gubimo na Old Trafoldu gdje vec po navici pruzamo i jako losu igru,.

Poraz se moze prihvatit,cak i kad ona pi'cka odluci derbi no pristup u prvih pola sata do primljenog gola nikako,.Sa sigurnoscu mogu reci da smo bili najbezopasnija ekipa koja je gostovala Unitedu ove sezone..

Vidio sam ekipu koja je dosla po bod Mancesteru koji je igrao pod pritiskom,poluvrijeme u kojem smo izgledali cak i losije nego u Dortmundu a ne treba ni podsjecati da u Dortmundu za tih 45.minuta nismo osutali po golu,.

Raduje me to sto se uskoro vraca Walcot,bez pravih krila mi smo ofanzivno skoro pa mrtva ekipa,.

Wenger ponovo kasni sa zamjenama a i vuce krive poteze,Bendter je na infuziji,bez samopouzdanja,bez volje da bilo sta dokazuje jer je svjestan da za njega nema mjesta u ovom Arsenalu,.S druge strane grijeh je dati Gnabryu samo deset minuta u postavci gdje smo vapili za krilom,.

Je.biga,poraz je morao doci,no dosao je od najgore moguce ekipe,imali smo dvije solucije,sahraniti ili vratiti u zivot Mancester,uradili smo ovo drugo..

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 10 nov 2013, 19:46

The best, and yet they are 5 points under us, unbeliavable.

Da, može igrati ali da je i učinkovitiji na toj poziciji? Nije, ako već takvog tipa napadača hoćemo daj Luisa koji je i više nego idealan za naš sistem :D

Što reče Chilly, Serge u 10 minuta napravio par odličnih poteza. Nama treba krilo, prije smo imali Federika i Piresa koji su Henryu štimali svaku priliku, danas se vidjelo koliko odsustvo krila pravog predstavlja problem. Sad vidite koliko je opasna naša kontra, koliko će opasnija bit kad se ptica trkačica vrati :)
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 10 nov 2013, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 nov 2013, 19:47

Reus nije ni blizu tip igraca kao Suarez ili RvP. Ne znam stvarno otkud ti to? On je vise Cazorla samo daleko bolji od Spanjolca. Ako ces kao zamjenu za Girouda dovesti Reusa opasno ces se zajebati, Lewandowski je naravno dosta bolja opcija, mozda cak i Deko, red je da City nesto posalje i u drugom smjeru. :)

Jedno pitanje, koliko ugovora jos ima Bendtner? :? Nikako da svarim da onaj malj prima platu u timu koji pretenduje na titulu prvaka.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 nov 2013, 19:48

Opet po Giroudu :lol: :lol: Zanimljivo da je WC klasa igrac Robin Van Persie ucestvovao(direktno) u isto golova kao i Giroud, samo jedan ne valja, a drugi je svjetska klasa.
Celik!3,2,2.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 nov 2013, 19:50

AllGunsBlazing je napisao/la:Opet po Giroudu :lol: :lol: Zanimljivo da je WC klasa igrac Robin Van Persie ucestvovao(direktno) u isto golova kao i Giroud, samo jedan ne valja, a drugi je svjetska klasa.
Jelº to neki FB info brate? Opasno mi smrdi na tako nesto. :) Nadam se samo da ne pokusavas porediti njih dvojicu. Ne opravdavam naravno proslavu gola RvP-a ali daaaj, budimo ozbiljni. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 nov 2013, 19:50

AllGunsBlazing je napisao/la:Opet po Giroudu :lol: :lol: Zanimljivo da je WC klasa igrac Robin Van Persie ucestvovao(direktno) u isto golova kao i Giroud, samo jedan ne valja, a drugi je svjetska klasa.
Fudbal nije statistika... Fudbal se gleda i osjeca. Naravno da je RVP klasa, a Giroud samo dobar napadac.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 nov 2013, 19:52

Ma dobro, dobar je Giroud ali treba neko jednake ako ne i bolje kvalitete. To čini dobar tim. Ja sam za to da sutra dovedemo boljeg igrača i od Ozila i od Ramseya ako možemo, sve zarad konkurencije. Ovako je žalosno da Giroud nema pravo na predah...

Vermaelena treba prodat, taj igrač je nama maler, ja se ne sjećam kad smo sa njim u ekipi dobili nekog velikog protivnika, kad god on igra loše stvari se dešavaju za Arsenal. Slučajno ili ne. :?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 10 nov 2013, 19:53

RVP prvi strijelac prosle sezone, a ove vec 6 golova dao, plus igracki je klasa za sebe. Svaka cast Giroudu, ali nije ni blizu Persia..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 nov 2013, 19:55

7 golova i 2 asistencije, protiv 5 golova i 4 asistencije, zar to nije isti broj golova? Dakle u isto golova ucestvovali direktno, sto dao, sto odigrao odlican pas i jedan i drugi, u cemu je razlika? Neka mi neko objasni? Zasto je to asistencija manja od gola?

@Consigliere Ako si gledao 11 od 11 utakmica, onda i imas neko pravo da pricas o tome kako fudbal nije statistika. A svakako da ni jedna statistika ne moze pokazati borbu Girouda, koliko lopti spusti i proigra i koliko je bitan za ofanzivne vezne.

@Trxel Ucestvovao u isto golova, a ne vjerujem da sam napisao negdje ko je bolji igrac. Ja samo kazem ko je u koliko golvoa ucestovao i to je to.

@Marsal Naravno ja nisam nista rekao protiv toga, posebno kad znamo kako Giroud i igra i da trosi puno snage, ali price o tome kako sa njim ne moze do titule, su smijesne.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.