Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Miralem Pjanić
Ipak će njima LP biti najveći domet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bezveze dobise gol. Steta, mogli su dati barem jos 1-2 gola, ali su isto tako imali srece da ovi nisu znali jer su imali jedno 2 opasne kontre.
Solidna partija Pjanica. Naprijed Mire i da osvojite titulu ove godine naravno sa tobom na celu!
Solidna partija Pjanica. Naprijed Mire i da osvojite titulu ove godine naravno sa tobom na celu!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
1-0
" onclick="window.open(this.href);return false;
1-1
1-1
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Drago mi je sto su zijanili...a po meni je glavni krivac Garcia...lose odluke...izmjene (a dosada je bio perfektan po tom pitanju, izuzev i u torinu)...
nek mu ljajic bude glavni igrac na terenu...
ne bi me cudilo da pjanic nakon povratka na teren tottija i gervinha zavrsi na KLUPI...a bradley na njegovom mjestu
nek mu ljajic bude glavni igrac na terenu...
ne bi me cudilo da pjanic nakon povratka na teren tottija i gervinha zavrsi na KLUPI...a bradley na njegovom mjestu
stvarno steta, da ovako rade sa Pjanicem
ipam mislim, da pruza dobre igre i da bi mu morali dozvoliti, da puca slobodne i ako je Ljajic na terenu
steta...
kad se vrati Totti mislim, da Pjanic nece ni blizu lopti biti kod slobodnih
nadam se, da ce barem igrati (vise puta je bas njega mjenja u 2. pol)
ipam mislim, da pruza dobre igre i da bi mu morali dozvoliti, da puca slobodne i ako je Ljajic na terenu
steta...
kad se vrati Totti mislim, da Pjanic nece ni blizu lopti biti kod slobodnih
nadam se, da ce barem igrati (vise puta je bas njega mjenja u 2. pol)
Ljajic je obicna ckapi od igraca,sebican do bola.Pjanic izlazi ranije zato jer kad bude jaci start na njega on prestaje igrat boji se.kako to nije niko skuzio.I ovu a i proslu tekmu nakon startova na njemu grubljih on pocne vise mislit na noge nego na igru.
Pa pucao je i Pjanic slobodnjake,odkad nema Tottija izveo je sigurno 6-7 ih pa nista,zna i Ljajic pucati,sta fali da se i on oproba.
embrace the chaos
Pitaj Napoli za to nista.I...fali jer kod ovog je u Romi fakat nista.Denno je napisao/la:Pa pucao je i Pjanic slobodnjake,odkad nema Tottija izveo je sigurno 6-7 ih pa nista,zna i Ljajic pucati,sta fali da se i on oproba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Protiv Intera njegov slobodnjak doveo do pogodka Florenzija, protiv Napolija ne trebam govoriti. A da zabija svaki, bgmi ne znam da se jos taj rodio koji je zabijao 4-5 gola iz 6-7 slobodnjaka. Dok Ljajicevi slobodnjaci su 90% zavrsili nigdje, onaj jedan protiv Torina je isao u okvir gola. Dzaba kad ne zna, ali mora se i on nagurati da zabije pogodak, uzima se sansa onome ko zna. Totti isto zna izvesti dobar slobodnjak, i razumijem da i on ponekad puca, ali Ljajic zasad nije pokazao da zna.Denno je napisao/la:Pa pucao je i Pjanic slobodnjake,odkad nema Tottija izveo je sigurno 6-7 ih pa nista,zna i Ljajic pucati,sta fali da se i on oproba.
Pa odkad nema Tottija Pjanic ih izvodi,Ljajic je izveo 2 samo.I to kad je dovelo do gola je bilo protiv Bologne.Ja navijam za Romu i sigurno zelim najbolje za svoj klub,al ako je Ljajic izveo 2 slobodnjaka a Pjanic ostale odkad Tottija nema,nznm stv jel sad to za raspravu.Totti kad se vrati on ove izbliza treba da izvodi a Pjanic sa distance i to je to.I to sa distance ako mu Totti dozvoli.Jbg on je gazda 
embrace the chaos
Slabo si ti bogami pratio kad kažeš samo dva slobodnjaka, u zadnje dvije tekme ih je izveo čak 4 i svaki upropastio!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledao sam obe,a moguce da je uzeo jos jedan,sutirao je i onaj Dodo,meni je ok ako Ljajic uzme da izvede,posto momak isto zna zabiti,al sad kad Dodo puca ispred Pjanica e to ne moze.To ne podrzavam.Batko je napisao/la:Slabo si ti bogami pratio kad kažeš samo dva slobodnjaka, u zadnje dvije tekme ih je izveo čak 4 i svaki upropastio!!!
embrace the chaos
Miralem Pjanić
Nije zabio nijedan, a Pjanic svi znamo koliko ih je dosad zabio u Romi, dakle Ljajic je dobio šansu, puco za racku i nema vise, pored živog Pjanica ne treba ni prolaziti lopti, nek puca u svojoj reprezentaciji Pjanic je za njega Ronaldo u slobodnjacima!!
Svakako ce na klupu kad dođu Gervinho i Totti pa nek tamo pucketa...
Svakako ce na klupu kad dođu Gervinho i Totti pa nek tamo pucketa...
Miralem Pjanić
Hahshahahaha, ti neki saljivdzija jel? Kakvo malo poznavanje materije si pokazao i ostao živ????Denno je napisao/la:Pa pucao je i Pjanic slobodnjake,odkad nema Tottija izveo je sigurno 6-7 ih pa nista,zna i Ljajic pucati,sta fali da se i on oproba.
Igrao je Ljajic fudbal i prije Rome,u Fiorentini je bio dobar izvodjac prekida,lik je uzeo Pjanicu 2-3 slobodnjaka i odmah smeta.Valjda ja zelim najbolje za svoj klub.I nemoj mi to nepoznajem materiju,samo sam realan,ja nemam nista protiv Pjanketa naprotiv.
embrace the chaos
Nije iskljuceno da dozive totalni kolaps sada. Ali valjda ce izborit top 3 i LP. Tesko da mogu do titule.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Znaci, vi ste na osnovu 2-3 slobodnjaka izvalili da on ne zna izvoditi slobodne?! Mozda ih na treninzima izvodi najbolje, pa ima slobodu da proba i na utakmici...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Miralem Pjanić
Denn0,
Pa naravno da ne poznaješ jer si napisao da je Pjanic uzeo 6-7 slobodnjaka poslije povrede Totija i da nije nista napravio. Dakle izostavio si ili ne znaš za gol Napoliju i gol Florencija....To pokazuje ili da si zavidan, vjerovatno Srbin, ili da nemaš pojma, treće nema. Izvinjavam se na takvim riječima ali moram ti reci, jer je bezobrazno reci da Pjanic nije napravio nista iz slobodnjaka...
Dalje, Ljajic nije uzeo 2-3 slobodnjaka nego je uzeo 4 samo u zadnje dvije tekme i svaku je pukao u bunar u važnim momentima meca, obje završile nerješeno a prije toga 10 pobjeda...
Pa naravno da ne poznaješ jer si napisao da je Pjanic uzeo 6-7 slobodnjaka poslije povrede Totija i da nije nista napravio. Dakle izostavio si ili ne znaš za gol Napoliju i gol Florencija....To pokazuje ili da si zavidan, vjerovatno Srbin, ili da nemaš pojma, treće nema. Izvinjavam se na takvim riječima ali moram ti reci, jer je bezobrazno reci da Pjanic nije napravio nista iz slobodnjaka...
Dalje, Ljajic nije uzeo 2-3 slobodnjaka nego je uzeo 4 samo u zadnje dvije tekme i svaku je pukao u bunar u važnim momentima meca, obje završile nerješeno a prije toga 10 pobjeda...
Ma nemože Bosancu ništa bitiMurga je napisao/la:E jbga, nije valjda uvrnuo nogu?

Naravno da znam za gol protiv Napolija i protiv Bolonje njegov slobodnjak je zasluzan za gol,et mozes vratiti se str. unazad,nznm koga sam ispravio za gol Florenzija protiv Bolonje,ali jeste Pjana imao 6-7 slobodnjaka odkad Totija nema pa nista nije napravio,ajd budi pozdravljen,kraj rasprave,ionako ne razumijes sta ja pisem.Batko je napisao/la:Denn0,
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.