Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Virtu4l
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2013, 16:59

Ipak će njima LP biti najveći domet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 10 nov 2013, 17:01

Bezveze dobise gol. Steta, mogli su dati barem jos 1-2 gola, ali su isto tako imali srece da ovi nisu znali jer su imali jedno 2 opasne kontre.

Solidna partija Pjanica. Naprijed Mire i da osvojite titulu ove godine naravno sa tobom na celu!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 nov 2013, 17:03

1-0
" onclick="window.open(this.href);return false;
1-1
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 nov 2013, 17:06

Drago mi je sto su zijanili...a po meni je glavni krivac Garcia...lose odluke...izmjene (a dosada je bio perfektan po tom pitanju, izuzev i u torinu)...
nek mu ljajic bude glavni igrac na terenu...
ne bi me cudilo da pjanic nakon povratka na teren tottija i gervinha zavrsi na KLUPI...a bradley na njegovom mjestu

harko8
Kontakt:

Post Postao/la harko8 » 10 nov 2013, 18:06

stvarno steta, da ovako rade sa Pjanicem
ipam mislim, da pruza dobre igre i da bi mu morali dozvoliti, da puca slobodne i ako je Ljajic na terenu
steta... :(
kad se vrati Totti mislim, da Pjanic nece ni blizu lopti biti kod slobodnih
nadam se, da ce barem igrati (vise puta je bas njega mjenja u 2. pol)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 nov 2013, 19:20

Ljajic je obicna ckapi od igraca,sebican do bola.Pjanic izlazi ranije zato jer kad bude jaci start na njega on prestaje igrat boji se.kako to nije niko skuzio.I ovu a i proslu tekmu nakon startova na njemu grubljih on pocne vise mislit na noge nego na igru.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 10 nov 2013, 19:23

Pa pucao je i Pjanic slobodnjake,odkad nema Tottija izveo je sigurno 6-7 ih pa nista,zna i Ljajic pucati,sta fali da se i on oproba.
embrace the chaos

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2013, 19:33

Denno je napisao/la:Pa pucao je i Pjanic slobodnjake,odkad nema Tottija izveo je sigurno 6-7 ih pa nista,zna i Ljajic pucati,sta fali da se i on oproba.
Pitaj Napoli za to nista.I...fali jer kod ovog je u Romi fakat nista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 nov 2013, 19:34

Denno je napisao/la:Pa pucao je i Pjanic slobodnjake,odkad nema Tottija izveo je sigurno 6-7 ih pa nista,zna i Ljajic pucati,sta fali da se i on oproba.
Protiv Intera njegov slobodnjak doveo do pogodka Florenzija, protiv Napolija ne trebam govoriti. A da zabija svaki, bgmi ne znam da se jos taj rodio koji je zabijao 4-5 gola iz 6-7 slobodnjaka. Dok Ljajicevi slobodnjaci su 90% zavrsili nigdje, onaj jedan protiv Torina je isao u okvir gola. Dzaba kad ne zna, ali mora se i on nagurati da zabije pogodak, uzima se sansa onome ko zna. Totti isto zna izvesti dobar slobodnjak, i razumijem da i on ponekad puca, ali Ljajic zasad nije pokazao da zna.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 10 nov 2013, 19:55

Pa odkad nema Tottija Pjanic ih izvodi,Ljajic je izveo 2 samo.I to kad je dovelo do gola je bilo protiv Bologne.Ja navijam za Romu i sigurno zelim najbolje za svoj klub,al ako je Ljajic izveo 2 slobodnjaka a Pjanic ostale odkad Tottija nema,nznm stv jel sad to za raspravu.Totti kad se vrati on ove izbliza treba da izvodi a Pjanic sa distance i to je to.I to sa distance ako mu Totti dozvoli.Jbg on je gazda :D
embrace the chaos

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 nov 2013, 20:09

Slabo si ti bogami pratio kad kažeš samo dva slobodnjaka, u zadnje dvije tekme ih je izveo čak 4 i svaki upropastio!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 10 nov 2013, 20:16

Batko je napisao/la:Slabo si ti bogami pratio kad kažeš samo dva slobodnjaka, u zadnje dvije tekme ih je izveo čak 4 i svaki upropastio!!!

Gledao sam obe,a moguce da je uzeo jos jedan,sutirao je i onaj Dodo,meni je ok ako Ljajic uzme da izvede,posto momak isto zna zabiti,al sad kad Dodo puca ispred Pjanica e to ne moze.To ne podrzavam.
embrace the chaos

Batko
Kontakt:

Miralem Pjanić

Post Postao/la Batko » 10 nov 2013, 20:21

Nije zabio nijedan, a Pjanic svi znamo koliko ih je dosad zabio u Romi, dakle Ljajic je dobio šansu, puco za racku i nema vise, pored živog Pjanica ne treba ni prolaziti lopti, nek puca u svojoj reprezentaciji Pjanic je za njega Ronaldo u slobodnjacima!!
Svakako ce na klupu kad dođu Gervinho i Totti pa nek tamo pucketa...

Batko
Kontakt:

Miralem Pjanić

Post Postao/la Batko » 10 nov 2013, 20:25

Hahshahahaha, ti neki saljivdzija jel? Kakvo malo poznavanje materije si pokazao i ostao živ????

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 10 nov 2013, 20:30

Igrao je Ljajic fudbal i prije Rome,u Fiorentini je bio dobar izvodjac prekida,lik je uzeo Pjanicu 2-3 slobodnjaka i odmah smeta.Valjda ja zelim najbolje za svoj klub.I nemoj mi to nepoznajem materiju,samo sam realan,ja nemam nista protiv Pjanketa naprotiv.
embrace the chaos

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2013, 20:34

Nije iskljuceno da dozive totalni kolaps sada. Ali valjda ce izborit top 3 i LP. Tesko da mogu do titule.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 nov 2013, 20:36

Znaci, vi ste na osnovu 2-3 slobodnjaka izvalili da on ne zna izvoditi slobodne?! Mozda ih na treninzima izvodi najbolje, pa ima slobodu da proba i na utakmici... :roll:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Batko
Kontakt:

Miralem Pjanić

Post Postao/la Batko » 10 nov 2013, 20:36

Denn0,
Pa naravno da ne poznaješ jer si napisao da je Pjanic uzeo 6-7 slobodnjaka poslije povrede Totija i da nije nista napravio. Dakle izostavio si ili ne znaš za gol Napoliju i gol Florencija....To pokazuje ili da si zavidan, vjerovatno Srbin, ili da nemaš pojma, treće nema. Izvinjavam se na takvim riječima ali moram ti reci, jer je bezobrazno reci da Pjanic nije napravio nista iz slobodnjaka...

Dalje, Ljajic nije uzeo 2-3 slobodnjaka nego je uzeo 4 samo u zadnje dvije tekme i svaku je pukao u bunar u važnim momentima meca, obje završile nerješeno a prije toga 10 pobjeda...

hadzaj
Kontakt:

Post Postao/la hadzaj » 10 nov 2013, 20:52

Murga je napisao/la:E jbga, nije valjda uvrnuo nogu? :?
Ma nemože Bosancu ništa biti :D :D ..
slika

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 10 nov 2013, 21:03

Batko je napisao/la:Denn0,
Pa naravno da ne poznaješ jer si napisao da je Pjanic uzeo 6-7 slobodnjaka poslije povrede Totija i da nije nista napravio. Dakle izostavio si ili ne znaš za gol Napoliju i gol Florencija....To pokazuje ili da si zavidan, vjerovatno Srbin, ili da nemaš pojma, treće nema. Izvinjavam se na takvim riječima ali moram ti reci, jer je bezobrazno reci da Pjanic nije napravio nista iz slobodnjaka...

Dalje, Ljajic nije uzeo 2-3 slobodnjaka nego je uzeo 4 samo u zadnje dvije tekme i svaku je pukao u bunar u važnim momentima meca, obje završile nerješeno a prije toga 10 pobjeda...

Naravno da znam za gol protiv Napolija i protiv Bolonje njegov slobodnjak je zasluzan za gol,et mozes vratiti se str. unazad,nznm koga sam ispravio za gol Florenzija protiv Bolonje,ali jeste Pjana imao 6-7 slobodnjaka odkad Totija nema pa nista nije napravio,ajd budi pozdravljen,kraj rasprave,ionako ne razumijes sta ja pisem.
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []