SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

adriano_leite
Kontakt:

Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la adriano_leite » 12 nov 2013, 11:21

work je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
work je napisao/la:Sad si i mene prosvijetlio, evo uzmi Duranta i Lopeza za Griffina, molim te!
Nisi meni odgovorio, po cemu je to Pierce bolji od Reddicka, pa da bih ja bolje prosao u trejdu s tobom?
Ersan i Pierce(jr je to nuđeno) će imati kombinovano prednost nad Reddickom u svim kategorijama, osim FT% i TO. Ostalo će sve biti na stani ove dvojice. Opet ponavljam i ova dvojica ne vrijede kao Vucevic!!!
Prvo, ne bih nikada pristao na 2 igraca za jednog, jer odmah moram otpustiti nekog svog. Drugo, svaka budala zna da su 2 igraca ucinkovitija od jednog, tako da je moronski uporedjivati ucinak dvojice igraca sa ucinkom jednog igraca. Trece, pitam te za Piercea, u cemu je bolji od Reddicka, u kojoj kategoriji je bolji osim u skoku? Cetvrto, ako se za Vucevica moze dobiti top 25-30 igrac, zasto onda ti meni nudis Piercea, majestic nudi Gaya i Jacka za Vucevica i Derona? Da bi se onda vi kao bunili sto sam dobio Reddicka za Vucevica, iako je Reddick bolji fantasy igrac i od Gaya i od Piercea i od Ersana i ostalih balvana koji su mi nudjeni.

Poenta je da ti seres i places jer nisi dobio Vucevica, pa ispada kao da sam ja zajeban u tom trejdu, a ti si prvi htio da me zajebes svojim ponudjenim trejdom, a sada si ti kao posten. Ma okani se toga ziv bio i ne komentarisi trejdove i ne buni se za svaku **** sitnicu kao malo dijete na rubu placa jer nije dobilo cokoladu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 12 nov 2013, 11:29

Meni stvarno nije jasno šta treba da uradim da podcrtam da trade Pierce, Ersan za Vucevica nije dobar, možda da nacrtam voštanim bojicama.
Zašto se nude sve ove gluposti(da ne spominjem kakve sam ponude dobijao za Duranta) jeste što postoji naivne, neupućene dječice koja pristaje na sve i svašta i onda se pokušavaju preći od ovih iole iskusnijih igrača. Bit ću iskren, da sam znao da ima ovoliko diletizma, ne bih ulazio u ligu, ali sad je gotovo, mora se igrati do kraja.
Nisam ja nikakva moralna vertikala, samo mi nije pravo da neko dobija dobre igrače na osnovu simpatija nekih igrača, zbog toga svaki trade mora na glasanje, 3-4 dana. Ko se do tada izjasni, izjasnio se i jeste.

PS Zadovoljan sam svojim timom. Što se mene tiče nijedan mi igrač ne treba, imam među najjačim rosterima. Međutim, pojedinci su iskoristili situaciju, prešli amatere i sad su ni krivi ni dužni stvorili jak roster, iako su loše birali na draftu. Nije mi jasno kako se pristaje na tradeove igrača iz 5-6 kruga za igrače iz drugog kruga. Razumijem da ima izuzetaka, ali je ovo lakrdija. Sa ovim završavam oko ove priče, ne moraš se trudit da mi odgovaraš.
Zadnja izmjena: work, dana/u 12 nov 2013, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 nov 2013, 11:32

work je napisao/la:Meni stvarno nije jasno šta treba da uradim da podcrtam da trade Pierce, Ersan za Vucevica nije dobar, možda da nacrtam voštanim bojicama.
Zašto se nude sve ove gluposti(da ne spominjem kakve sam ponude dobijao za Duranta) jeste što postoji naivne, neupućene dječice koja pristaje na sve i svašta i onda se pokušavaju preći od ovih iole iskusnijih igrača. Bit ću iskren, da sam znao da ima ovoliko diletizma, ne bih ulazio u ligu, ali sad je gotovo, mora se igrati do kraja.
Nisam ja nikakva moralna vertikala, samo mi nije pravo da neko dobija dobre igrače na osnovu simpatija nekih igrača, zbog toga svaki trade mora na glasanje, 3-4 dana. Ko se do tada izjasni, izjasnio se i jeste.
A zasto ne prestanes sa glupostima? Govoris o nekom nepostenju, kako ce neko biti jaci, neko slabiji? Pa jesi li ti svjestan da upravo time potvrdjujes da si obicna picka, koja ne bi rijeci rekla da je dobila Vucevica, ali posto nije dobila, onda se zali na regularnost? Jesi li svjestan da si pokazao kolika si picka i hinja u ovih par postova u kojima se bunis oko regularnosti?
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 12 nov 2013, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 12 nov 2013, 11:36

Evo ako Adriano hoce da vrati trejd nije problem, jer je on zadnji kojeg bi htjeo da zayebem. :x

A ti fakat mislis da je neko sisao veslo pa brojis brojke Pierce& Ersan protiv Reddicka?

Pa recimo da dodamo Reddicku jednog malo boljeg FA, kao npr. J.Smith-a i onda uporedimo brojke, bil i u jednoj kategoriji Pierce i Ersan bili bolji??? Necu cekati odgovor, odgovorit cu sam, ne bi, ni u snu, bili bi u svakoj kategoriji losiji i to debelo, zato nemoj molim te sad te djecije fazone ovdje nekom da prosipas, jer svaki iskusniji Fantazy igrac ce ti se smijati.

Ponavljam, ako Adriano misli da sam ga zayebao, evo mu Vucevic nazad a on meni Reddicka i kraj price, ljudi koji su od pocetka ovdje u ovoj ligi znaju da nikad nisam iskoristavao poziciju komesara lige, pa tako nebi ni sad da rastjeram ove normalne igrace koji su tu vec 3-4 godine.

Maloprije sam pisao sa mobitela pa nisam mogao sve lijepo da napisem, ali uporedi Reddick-Vucevic pa ces vidjeti jednu stvar:

Poeni: Reddick
FG: Vucevic
FT: Reddick
3Pts: Reddick
skokovi: Vucevic
Blokade: Vucevic
TO: Reddick
asistencije i ukradene i ne znam tacno jer mi je na poslu blokiran fantazy, ali mislim da je tu izjednaceno, znaci da je 4:3 u korist Reddicka.

Dakle kad sve saberes i oduzmes, gdje sam ja to zayebao Adriana, plus sto njemu skokovi ne trebaju a trebaju mu trice i poeni i slobodna, jer gradi ekipu na niske igrace.

Jaro moj, ovo je fantazy, i ne gelda se ko je bolji u RL vec ko pravi brojke za fantazy-a, a Reddick je do sada medju Top-30 fantazy igraca, dakle dobio je tog Top-30 kojeg je po tvom misljenju mogao dobiti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 nov 2013, 11:39

Tracy3McGrady je napisao/la:Evo ako Adriano hoce da vrati trejd nije problem, jer je on zadnji kojeg bi htjeo da zayebem. :x

A ti fakat mislis da je neko sisao veslo pa brojis brojke Pierce& Ersan protiv Reddicka?

Pa recimo da dodamo Reddicku jednog malo boljeg FA, kao npr. J.Smith-a i onda uporedimo brojke, bil i u jednoj kategoriji Pierce i Ersan bili bolji??? Necu cekati odgovor, odgovorit cu sam, ne bi, ni u snu, bili bi u svakoj kategoriji losiji i to debelo, zato nemoj molim te sad te djecije fazone ovdje nekom da prosipas, jer svaki iskusniji Fantazy igrac ce ti se smijati.

Ponavljam, ako Adriano misli da sam ga zayebao, evo mu Vucevic nazad a on meni Reddicka i kraj price, ljudi koji su od pocetka ovdje u ovoj ligi znaju da nikad nisam iskoristavao poziciju komesara lige, pa tako nebi ni sad da rastjeram ove normalne igrace koji su tu vec 3-4 godine.

Maloprije sam pisao sa mobitela pa nisam mogao sve lijepo da napisem, ali uporedi Reddick-Vucevic pa ces vidjeti jednu stvar:

asistencije i ukradene i ne znam tacno jer mi je na poslu blokiran fantazy, ali mislim da je tu izjednaceno, znaci da je 4:3 u korist Reddicka.

Dakle kad sve saberes i oduzmes, gdje sam ja to zayebao Adriana, plus sto njemu skokovi ne trebaju a trebaju mu trice i poeni i slobodna, jer gradi ekipu na niske igrace.

Jaro moj, ovo je fantazy, i ne gelda se ko je bolji u RL vec ko pravi brojke za fantazy-a, a Reddick je do sada medju Top-30 fantazy igraca, dakle dobio je tog Top-30 kojeg je po tvom misljenju mogao dobiti.
Ma pusti ga ba, obicna pickurina i hinja. Smeta mu trejd, a on meni nudio losije, a da sam to prihvatio, hinja nista ne bi rekla i sve bi bilo regularno. Obicna jedna hinja i to je to.

Mes Que Un Club!

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 12 nov 2013, 11:52

Tracy3McGrady je napisao/la:Evo ako Adriano hoce da vrati trejd nije problem, jer je on zadnji kojeg bi htjeo da zayebem. :x

Ma kome mažeš oči?!
Poeni kažeš. ima bloody 0.7 poena više po utakmici, to je sedmično oko 3 poena!
FT%, Vucevic suta oko 75%. To je za centra space shutle, ovaj svakako mora uzet visokog igrača, teško će imati nekog sa boljim slobodnim. Opet, Reddick ošuta oko 2-3 slobodna po utakmici, to su mizerni odnosti u odnosu na ukupan broj slobodnih koja ekipa ošuta. To je isto da ja zamijenim Duranta za Reddicka zato što reddick šuta 96%, a nema veze što je KD na 90% i što Durant ošuta 10 ak slobodnih po utakmici.
Sa druge strane Nick ima oko 9 skokova više u prosjeku. Znaš li ti, ustvari znam da znaš, šta je 50 skokova sedmično od jednog igrača.

Da se vratimo na ono Pierce i Ersan za Reddicka i FA. Slobodno uporedi za jedno 3-4 sedmice, kada Ersan pođe igrat. Pa nisu ovdje svi sisali veslo. Ne mora i neće se ovaj trade blokirati.
Samo neka se svi izjasne šta misle o tradeu i da li bi pristali na ovo. Nemam problem sa tradeom, ali imam problem sa tim da me neko pravi budalom i ubjeđuje me da je trade Reddick za Vucevica dobar za ovog što daje Nicka.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 nov 2013, 11:55

work je napisao/la:

Ma kome mažeš oči?!
Poeni kažeš. ima bloody 0.7 poena više po utakmici, to je sedmično oko 3 poena!
FT%, Vucevic suta oko 75%. To je za centra space shutle, ovaj svakako mora uzet visokog igrača, teško će imati nekog sa boljim slobodnim. Opet, Reddick ošuta oko 2-3 slobodna po utakmici, to su mizerni odnosti u odnosu na ukupan broj slobodnih koja ekipa ošuta. To je isto da ja zamijenim Duranta za Reddicka zato što reddick šuta 96%, a nema veze što je KD na 90% i što Durant ošuta 10 ak slobodnih po utakmici.
Sa druge strane Nick ima oko 9 skokova više u prosjeku. Znaš li ti, ustvari znam da znaš, šta je 50 skokova sedmično od jednog igrača.

Da se vratimo na ono Pierce i Ersan za Reddicka i FA. Slobodno uporedi za jedno 3-4 sedmice, kada Ersan pođe igrat. Pa nisu ovdje svi sisali veslo. Ne mora i neće se ovaj trade blokirati.
Samo neka se svi izjasne šta misle o tradeu i da li bi pristali na ovo. Nemam problem sa tradeom, ali imam problem sa tim da me neko pravi budalom i ubjeđuje me da je trade Reddick za Vucevica dobar za ovog što daje Nicka.
Da li bi se bunio da sam pristao na tvoju smijesnu ponudu i da li bi sada ovdje pisao ove gluposti koje sada pises?

Mes Que Un Club!

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 12 nov 2013, 12:00

work je napisao/la:Nije ti rečeno da si trebao prihvatiti ono od mene ponuđeno i to bio bila prevara.
work je napisao/la:Opet ponavljam i ova dvojica ne vrijede kao Vucevic!!!
work je napisao/la:Meni stvarno nije jasno šta treba da uradim da podcrtam da trade Pierce, Ersan za Vucevica nije dobar, možda da nacrtam voštanim bojicama.
**** ga, ako nisam bio jasan, stvarno ne znam. Neka mi neko pomogne da mu objasnim, molim vas.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 nov 2013, 12:06

work je napisao/la:
work je napisao/la:Nije ti rečeno da si trebao prihvatiti ono od mene ponuđeno i to bio bila prevara.
work je napisao/la:Opet ponavljam i ova dvojica ne vrijede kao Vucevic!!!
**** ga, ako nisam bio jasan, stvarno ne znam. Neka mi neko pomogne da mu objasnim, molim vas.
De procitaj sta sam napisao, razmisljaj malo dok citas, ukljuci mozak malo ba. Pitanje je bilo: da li bi ovdje popovao i srao o nekoj neregularnosti da sam kojim slucajem prihvatio tvoju ponudu ili ne bi rijeci rekao?

Mes Que Un Club!

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 12 nov 2013, 12:12

Smijao bi se na sav glas, kao što se i sada smijem i vjerujem da bi bio blokiran trade.

Whatever, dude, whatever....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 nov 2013, 12:25

work je napisao/la:Smijao bi se na sav glas, kao što se i sada smijem i vjerujem da bi bio blokiran trade.

Whatever, dude, whatever....
Ti ocigledno imas problema sa razumijevanjem necega sto procitas. Da li bi ti ovdje srao i pisao kako je trejd neposten? Vjerujem da ne bi, a to je znak da si obicna mala pickica i hinja. Seres o trejdovima i prosipas neku svoju demagogiju, znas ti sve, najpametniji bla bla bla. Blago tebi kad ti jedna igrica toliko znaci, a takodjer i to sto se tako mozes smijati. Smijes se i kad ti neko pokaze prst, a? Sav ti svijet u ruzicastoj boji, dobar si djecace, dobar.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 nov 2013, 12:29

Jedan od ponudjenih trejdova glavnog moraliste na igrici: Ersan i Nelson za Vucevica i Knighta :D . Posten si pravo ;) .

Mes Que Un Club!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 nov 2013, 12:31

ma i po meni je los trade,al adriano je redovno zadnji na ovim fantasy ,tak da
evo gledam mu ekipu svi mu cavsi igraju a tako je nemoguce pobjedit
on ovo vise igra navijacki nego sto zeli bit prvi
ja kad sam igrao prvu sezonu sam skupljao bullse ali brzo vidio da nekad igraju svi skupa i gubis nastupe

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 12 nov 2013, 12:38

dema je napisao/la:ma i po meni je los trade,al adriano je redovno zadnji na ovim fantasy ,tak da
evo gledam mu ekipu svi mu cavsi igraju a tako je nemoguce pobjedit
on ovo vise igra navijacki nego sto zeli bit prvi
ja kad sam igrao prvu sezonu sam skupljao bullse ali brzo vidio da nekad igraju svi skupa i gubis nastupe
Pretpostavljao sam da je loš, ali odbijam da povjerujem da toliko ne zna da prihvati ovaj trade.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 12 nov 2013, 12:40

evo ako ce neko ponuditi adrianu nesto puno bolje umjesto reddicka, ajde da odrdimo to da ga vratimo u zivot, ja cu vratiti Vucevica nije frka, samo da cujem sta mu nudite, eto pisite sta ste spremni dati za Vucevica da ojacamo adriana koji se dovodjenjem IRVINGA zayebao na pocetku.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 nov 2013, 12:43

Tracy3McGrady je napisao/la:evo ako ce neko ponuditi adrianu nesto puno bolje umjesto reddicka, ajde da odrdimo to da ga vratimo u zivot, ja cu vratiti Vucevica nije frka, samo da cujem sta mu nudite, eto pisite sta ste spremni dati za Vucevica da ojacamo adriana koji se dovodjenjem IRVINGA zayebao na pocetku.
De ba pusti worka, da kako moze, uzeo bi mi Irvinga za Ersana, Tristana za Bassa, Reddicka za Piercea itd. Vidis da je djetetu stalo da pobijedi kao da mu zivot o tome ovisi.

Mes Que Un Club!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 nov 2013, 12:44

Tracy3McGrady je napisao/la:evo ako ce neko ponuditi adrianu nesto puno bolje umjesto reddicka, ajde da odrdimo to da ga vratimo u zivot, ja cu vratiti Vucevica nije frka, samo da cujem sta mu nudite, eto pisite sta ste spremni dati za Vucevica da ojacamo adriana koji se dovodjenjem IRVINGA zayebao na pocetku.
kazem da je trade los,ali on brani taj trade tako da se nebi petljao,samo guraj
Zadnja izmjena: dema, dana/u 12 nov 2013, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 nov 2013, 12:47

evo ja mu nudim pekovica mjesto vucevica, nudim mu westa i michael g. kids nek mi da valancuinasa i asika

ps:jel posteno od mene da se popravi?? i nemojte napadat tracy-a ako voli da trejda nek trejda kako god
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 nov 2013, 12:55

nudite te trade-ove i meni mozda mi se sta svidi,

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 nov 2013, 12:59

tako to rade pojedini jarane niko nije realan neki dan tracy kaze da se zaletio kad je trazio boozera, wadea i westa za beneta, grifina i la maRcus-a...a ja dajem po statistikama i onaj kaze nesto za westbroka lik ce razvalit ligu 20 p po mecu kao i wade, a vamo smijesne ponude meni daju a ja kad dajem nesto prigovaraju nidze veze, a sada daju neke smijesne igrace nasrem 2 ubitacna lika nema vise ovo od kad su novi poceli igrat sem par momaka nas koji smo poceli igrat Od pocetka ovo postalo smijesno... bolje je bilo onda da smo po 1 igraca ostavili
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []