Prvo, ne bih nikada pristao na 2 igraca za jednog, jer odmah moram otpustiti nekog svog. Drugo, svaka budala zna da su 2 igraca ucinkovitija od jednog, tako da je moronski uporedjivati ucinak dvojice igraca sa ucinkom jednog igraca. Trece, pitam te za Piercea, u cemu je bolji od Reddicka, u kojoj kategoriji je bolji osim u skoku? Cetvrto, ako se za Vucevica moze dobiti top 25-30 igrac, zasto onda ti meni nudis Piercea, majestic nudi Gaya i Jacka za Vucevica i Derona? Da bi se onda vi kao bunili sto sam dobio Reddicka za Vucevica, iako je Reddick bolji fantasy igrac i od Gaya i od Piercea i od Ersana i ostalih balvana koji su mi nudjeni.work je napisao/la:Ersan i Pierce(jr je to nuđeno) će imati kombinovano prednost nad Reddickom u svim kategorijama, osim FT% i TO. Ostalo će sve biti na stani ove dvojice. Opet ponavljam i ova dvojica ne vrijede kao Vucevic!!!adriano_leite je napisao/la:Nisi meni odgovorio, po cemu je to Pierce bolji od Reddicka, pa da bih ja bolje prosao u trejdu s tobom?work je napisao/la:Sad si i mene prosvijetlio, evo uzmi Duranta i Lopeza za Griffina, molim te!
Poenta je da ti seres i places jer nisi dobio Vucevica, pa ispada kao da sam ja zajeban u tom trejdu, a ti si prvi htio da me zajebes svojim ponudjenim trejdom, a sada si ti kao posten. Ma okani se toga ziv bio i ne komentarisi trejdove i ne buni se za svaku **** sitnicu kao malo dijete na rubu placa jer nije dobilo cokoladu.