samir1909 je napisao/la:
Pratim Bundesligu i mene nikada ti igraci nisu impresionirali Dante dok je igrao u Gladbahu rupa obicna bio,meni samo radi frizure bio upadljiv i gresaka koje je pravio i ni pocemu vise,imao je proslu sezonu odličnu to sto jest,jest.
Boateng isto tako nista posebno po meni u HSV-u je najbolje partije pruzao,ali iskreno ja ih nikada nebi volio vidjet u BVB-u pocetnih 11.to je opet moje misljenje sa kojim se neko moze sloziti a neko i ne.
Ovde je sve ok kad kažeš da svako ima svoje mišljenje i mišljenje drugog naravno treba poštovat.
Ali je problem što si rekao da je Dante bio rupa u Gladbachu, a on je tu sezonu prije dolaska u Bayern, upravo u Gladbachu pružao sjajne partije i bio najbolji stoper lige u toj sezoni. A onda je svoj kvalitet potvrdio u Bayernu prošle sezone. Ipak mislim da ovo nisu zanemarive činjenice, niti zanemarivi argumenti.....
samir1909 je napisao/la:
samir1909 je napisao/la:
Da istina je da Subotic pravi greske kao i Hummels ponekad,sto nije nista ni cudno jer ipak oni cijelu sezonu igraju bilo kup,LS ili liga i da ne zaboravimo njihove godine jos su oni mladi i nikada odmora nemaju osim kada se povrijede.
Hummels je prije ove sezone stekao jedan visok rejting i kotirao kao jedan od najboljih njemački stopera, pa čak i jedan od najboljih u Evropi. Međutim, ove sezone je Hummels neprepoznatljiv i trenutno pruža takve partije da je i njegov rejting dosta manji. Ipak svi znaju da momak ima kvalitet i da je ovo više sada problem forme. Ipak nije zanemarivo to da kod Matsa treba malo više konstantnosti, kroz duži period, više sezona zaredom.
A jedan Boateng je prije ove sezone bio i iza Hummelsa i iza Dantea, a po partijama ove sezone je čak možda ispred obojice. U svakom slučaju ove sezone je za sada puno bolji od Hummelsa. A i Boatengov najveći problem je do ove sezone bila konstantnost.
Subotić opet ima kvalitet, radi se o dobrom stoperu, ali mislim da je on nivo ispod svih gore nabrojanih. Kada kažem nivo, ne znači da je taj stepen razlike baš toliki, ali u određenoj mjeri mi je on od prilike za klasu (klasicu) niže....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland