taman na moj rodjendan 14 martdaffy je napisao/la:GunnerS je napisao/la:KAd kreće F1 ?!![]()
![]()
![]()
moj botu.. hahaha taj datum slavim umjesto rodjendana..!!

Moderator/ica: rio_Ferdy88
taman na moj rodjendan 14 martdaffy je napisao/la:GunnerS je napisao/la:KAd kreće F1 ?!![]()
![]()
![]()
Ma ti si puko odavno patkice... Al eto... opraštam ti pošto si mlad i neiskusandaffy je napisao/la:GunnerS je napisao/la:KAd kreće F1 ?!![]()
![]()
![]()
Pa i meni je rodjendan 14. marta...MElloo je napisao/la:taman na moj rodjendan 14 martdaffy je napisao/la:GunnerS je napisao/la:KAd kreće F1 ?!![]()
![]()
![]()
moj botu.. hahaha taj datum slavim umjesto rodjendana..!!![]()
![]()
e hvala ti na oprostu.. ne znam sta bi bez njegaGunnerS je napisao/la:Ma ti si puko odavno patkice... Al eto... opraštam ti pošto si mlad i neiskusandaffy je napisao/la:GunnerS je napisao/la:KAd kreće F1 ?!![]()
![]()
![]()
mene uopse ne cudi sto je taj glupan tako govorio o Schumiju i Brawnu jer je on jedno umisljeno gov.o ... Prosle godine je na pitanje neke novinarke "Ko je po Vama najbolji vozac u istoriji F1" mrtav hladan, odgovorio "Ja sam"...do tad sam zivjela u neznanju :S Glupan...uglavnom kazu da je pravo ufuran, da ne pozdravlja navijece itd., ma on je faca postao prosle i najbolji na svijetu, naravno :Samerosm je napisao/la:Evo Jeson Button je dao interviju za jedne dnevne novine i izjavio je sljedeca na dva pitanja sta misli o Schumacherovom povratku i ekipi Brawn GP-a, odnosno sada Mercedes GP-a.
1. Vezano za Schumachera je reako da Schumacher svoje ime stavlja pod veliki rizik jer napustio je F1 kao kralj, sada kada bude napustao moze napustiti kao najveci glupan, i da svako zeli pobjediti Schumachera pa onda sve ostale vozace.
Moje je misljenje da se Button prepao jer ce nakon jedne odlicne sezone doci na mjesto koje je i prije imao, tj. prosjecan vozac F1. Njegov zemljak Jecky Stewart je za njega rekao da on nema kvalitet da vozi za Mercedes GP i da je postao svjetski prvak radi rupe u zakonu. Svi znamo sta se s tim istim Buttonom desavalo nakon sedme utrke, tj. nije ni primirisao pobjedi ni pobjednickom postolju.
2. Vezano za svoj bivsi tim je izjavio da ima kvalitet kao neka kompjuterska igrica ste se svih djelova tice.
Samo je Button zaboravio da mu je ta kompjuterska igrica donijela titulu prvaka na celu s mozgom F1 Rossa Brawna. Kako ljudi mogu biti nezahvalni kad postanu nesto to je neopisivo. Za celnike FIA-e i njihove ljude koje donose one glupe zakone nek je stid da ce u hitoriji pored svijetskih prvaka F1 i svih legendi biti upisano ime Jansona Buttona. Izjava Niki Laude nakon njegove titule za mene dovoljno govori: "On je svjetski prvak i ja mu cestitam na tome, ali je li zasluzeno o tome stvarno ne bih komentarisao".
Isto je Alonso za Marcu da interviju gdje kaze da nevjeruje da ce Schumacher se boriti za titulu i da ce on i Massa do zadnje utrke voditi bitku o tome ko ce biti novi prvak F1. Svako ima pravo na svoje misljenje, ali ja njih u potpunosti razumjem sto toliko kritikuju Schumachera i Brawna. Nisu ni oni toliko glupi, znaju ukoliko Schumacher bude ostvarivao pobjede mediji i navijaci ce odmah poceti pisati da ostali vozaci nemaju kvaliteta, kad jedan covijek koji tri godine nije vozio F1 njih pobjedi koji su tu cijelo vrijeme. Sto se tice kritike Brawnu, dovoljno govori osam titula u u konkurenciji vozaca i osam titula u poredku konstrukotora, takodjer drzi rekord od 115 pobjeda u F1 kao direktor neke ekipe itd itd. Dakle sta time zelim reci je sljedece, da je Brawn dobio ono sto je trazio jedinog covijeka koji mu zna prenijeti sta je potrebno doraditi na autu ili ne, i ovi ostali vozaci znaju da je to dobitna kombinacija pa sada udaraju po kritikama. Meni je drago sto Mercedes GP i njegovi celnici se ne ukljucuju u tu raspravu nego zele sve dokazati djelima na ne rijecima kako neki rade.
Seljak koji je milioner, koji je promjenio 10000 žena, manekenki te studentica. Ko ne bi volio biti takav seljak. Usput je čovjek i svjetski prvak i tako to.daffy je napisao/la:pametani su ovi iz Red Bulla.. u Scuderiji testiraju mlade i ko se dobro pokaze ( Vettel ) u prvi tim tj. u Red Bull..![]()
djaba komentarisete Buttona.. poznate je svima da je pravi seljak..
Imaju oni Fizikelu, on je pravi dingospo.Pastuh je napisao/la:
Seljak koji je milioner, koji je promjenio 10000 žena, manekenki te studentica. Ko ne bi volio biti takav seljak. Usput je čovjek i svjetski prvak i tako to.
Sta je tu cudno?daffy je napisao/la:hahahahahaah
jel to gledas ko je englez pa navijas za njega?? u najmanju ruku, jadno..![]()
on je najbolji vozac svih vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.