Adnan Zahirović

invincible1921
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 22:58

samoposteno je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
pa mogu barte ,ali visca je najskuplji igrac druge lige i jedan od najbolljih,da je zahirovic isto u njemackoj ja bi reko neka ga u rep.Međutim zahiroivc nije ni sporedni igrac u svom klubu
jest naj bolji ali to je turska druga liga to je isto da zahirovic igra u 4 njemackoj ligi i bude naj bolji nidje veze[/quote]

e pa ne bi reko bgm da je tako,ali nebitno.Uostalom visca je dobijao priliku kada je sve bilo gotovo rijetko kad,da ne kazem nikad nije igrao kad je bilo stani pani,on je tu vise da popuni broj,dok se od zahirovica ocekuje da bude jedan od bitnijih igraca u rotaciji ...
=\_1921_/=

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 nov 2013, 23:01

jest i svaku utakmicu je ispostovo trenera igrao je na ne prirodnim pozicijama kad nismo imali ni jednog igraca da igra i uvjek je dobro odradio posao i ne zasluzuje pljuvanje po forumima nebitnih ljudi koji pljuju i papeta i dzeku itd..........a svi su zajedno zasluzni sto smo na svjetskom

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 23:04

samoposteno je napisao/la:jest i svaku utakmicu je ispostovo trenera igrao je na ne prirodnim pozicijama kad nismo imali ni jednog igraca da igra i uvjek je dobro odradio posao i ne zasluzuje pljuvanje po forumima nebitnih ljudi koji pljuju i papeta i dzeku itd..........a svi su zajedno zasluzni sto smo na svjetskom
ma vala vidjeli bi sp i da nije bilo zahe...nemoj sad pretjerivat.Papetu sam jedino opsovo kad sam pa za 350 maraka protiv amerike jer je ono njegov poraz ,a dzeki ne bi niskad nista lose reko jer jedzeko najbolji igrac kojeg je ova zemlja imala poslije rata na ovamo,on je to sto od prosjecne rep pravi razliku kada treba protiv velikih.On je ta prevaga
=\_1921_/=

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 nov 2013, 23:08

invincible1921 je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:jest i svaku utakmicu je ispostovo trenera igrao je na ne prirodnim pozicijama kad nismo imali ni jednog igraca da igra i uvjek je dobro odradio posao i ne zasluzuje pljuvanje po forumima nebitnih ljudi koji pljuju i papeta i dzeku itd..........a svi su zajedno zasluzni sto smo na svjetskom
ma vala vidjeli bi sp i da nije bilo zahe...nemoj sad pretjerivat.Papetu sam jedino opsovo kad sam pa za 350 maraka protiv amerike jer je ono njegov poraz ,a dzeki ne bi niskad nista lose reko jer jedzeko najbolji igrac kojeg je ova zemlja imala poslije rata na ovamo,on je to sto od prosjecne rep pravi razliku kada treba protiv velikih.On je ta prevaga
nisam reko da si ti psovao papeta il dzeku nego navodim primjer sta drugi rade a svi su se oni znojili za ovo svjetsko tako isto i zahirovic

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 13 nov 2013, 09:46

invincible1921 je napisao/la:Cuj molim te poredjenja i dzeko je na klupi.Pa dzeko je nas najbolji igrac koji se dokazo bezborj puta,uostalom dzeko sjedi na klupi jer su mu konkurencija aguero i negeredo,haj da cujem ko je zahirovicu konkurencija? ne bi ja imo nista protiv momka da je on klupa bar u hanoveru npr.Ne znam pisite sta hocete,ali ako se ovako nastavi realno je da ne ide u brazil,naravno susic ce ga pozvat i dat mu sansu i tamo iako je vrlo vjerovatno da ce ovaj bit u jos goroj formi od ove,iako je i sad veoma losa...

jos cu jendom pitat:FRAER NE MOZE DA SE NAMETNE U NIZELIGASU KOJI JE PRED ISPADANJEM IZ DRUGE LIGE,A VI BI DA SE NAMETNE U REP. KOJA JE MEJDU 20 NA SVIJETU ?? pa haj jel zuvci to logicno??
JARANE BILA JE SALA uvezi Dzeke!! Smiri strasti i bolje procitaj! Napiso sam ti da se zezam. nikako poredjenje ili umalozivanje Dzeke.
Za Zahu isto tako kazem ako nastavi ovako nece imati mjesta u Avionu za Brazil, jedino ako sam sebi plati i kartu i ulaznicu u stadion (u publici gdje more navijati --> da me opet nesvatis pogresno, malo sam pojasnio).
Nemozemo mi ovdje nikoga nigdje nametnuti, imaju ljudi koji odredjuju i oni se sigurno nebave forumima i forumskim misljenjima. A to da smo rekpa u top 20 neznaci da imamo 50 super igraca, malo smo se umislili i lahko pretjerujemo. Mi smo dobra repka i solidna sa dobrom generacijom gdje su se neke stvari poklopile. To se cesto desava. Druge repke isto imaju i imace igrace tipa Zahe ali nisu u top 20 jer neke druge stvari nepasu, sto neznaci da se situacije nece preokrenuti za nekoliko godina.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 13 nov 2013, 09:55

Mozambik je napisao/la:Ne treba nama tehnicar, nama treba igrac kao Khedira ili Rahimic prije 7,8 godina. Zahirovic to nije i nikad nece biti jer nema kvalitetu. Ja bi volio najvise na svijetu kad bi on pokazao da ja nisam u pravu, i da je on kvalitetan jer bi time dobili dobrog igraca za reprezentaciju. Ali, da Bog da kceri da te aga uzme.
Ti ga sad provali sa Khadirom. Pa tip igra u Realu i bolji je tehnicar od 80% nasih igraca, samo sto uz tehniku ima i sve tjelesne prespozicije. Da imamo takvog igraca mogli bi olizati svih 10 pristi (+ svih 10 na nogam).Rahmovic i prije 10 godina nije bio klasa Khadire, ali bi nam i Rahimic prije 5 godina bio sad vrijedan para.

Porediti Zahu sa Khadirom u bilo kojem kontekstu je absurdno. Nama treba vise igraca kvaliteta Khadire i slicnih Realovih ihraca, ali djaba kad NEMA (nismo nit Njemacka, nit Spanija nit Brazil a jos smo uz to 20tak puta manji - manje stanovnistva, siromasni itd.). Zaha je tu jer trenutno nema boljeg, ali ako Zaha nastavi ovako pasce ispod nivo nekih alternativa, tako da cemo imati jos gore igrace na toj poziciji (na klupi kao i Zaha zadnje utakmice).

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 13 nov 2013, 22:55

MaksuzBaksuz je napisao/la: Ti ga sad provali sa Khadirom. Pa tip igra u Realu i bolji je tehnicar od 80% nasih igraca, samo sto uz tehniku ima i sve tjelesne prespozicije. Da imamo takvog igraca mogli bi olizati svih 10 pristi (+ svih 10 na nogam).Rahmovic i prije 10 godina nije bio klasa Khadire, ali bi nam i Rahimic prije 5 godina bio sad vrijedan para.

Porediti Zahu sa Khadirom u bilo kojem kontekstu je absurdno. Nama treba vise igraca kvaliteta Khadire i slicnih Realovih ihraca, ali djaba kad NEMA (nismo nit Njemacka, nit Spanija nit Brazil a jos smo uz to 20tak puta manji - manje stanovnistva, siromasni itd.). Zaha je tu jer trenutno nema boljeg, ali ako Zaha nastavi ovako pasce ispod nivo nekih alternativa, tako da cemo imati jos gore igrace na toj poziciji (na klupi kao i Zaha zadnje utakmice).
Nisam poredio kvalitete Zahirovica i Khedire nego nacin igre Khedire, upravo onaj koji nama treba. Jak, Cvrst igrac, dobar u odbrani, puno trci, prekida napade, a ima i tehniku i moze odigrati dobro i prema naprijed.

To je prototip igraca koji nama treba, naravno da mi nemamo igraca njegove kvalitete, ali imamo Besica koji je slican po nacinu igre na DM, naravno puno manje kvalitetan, zasad.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 14 nov 2013, 10:07

Mozambik je napisao/la:Nisam poredio kvalitete Zahirovica i Khedire nego nacin igre Khedire, upravo onaj koji nama treba. Jak, Cvrst igrac, dobar u odbrani, puno trci, prekida napade, a ima i tehniku i moze odigrati dobro i prema naprijed.

To je prototip igraca koji nama treba, naravno da mi nemamo igraca njegove kvalitete, ali imamo Besica koji je slican po nacinu igre na DM, naravno puno manje kvalitetan, zasad.
Ako pratis tekme Reala i Njemacke onda ces znati da Khedira cesto znao otici naprijed i naci se u sesnestercu. Zasto: Pa ima jos jednog takvog jakog igraca kraj sebe (Modrica/Alonso/Schweinsteigera..) koji u tom slucaju ostaje. Kod nas to nepostoji, mi imamo samo ofenzivne vezne koji ili se nevracaju ili kad se vrate nisu dovoljno cvrsti u dvoboju, tako da nama treba iskljucivo defenzivac koji znao odigrati siguran pas i koji igra vaoma disciplinovano (znaci ostaje pozadi i zacepljava rupe). Tako smi uvjek i igrali, ali posto Zahirovic nije u formi, Rahimic ostario i nije za 90 min a mi smo morali sve pobjediti, igrali smo na RISIKO - sve ili nista - i bez destruktivca. Eh dali ce sad tako biti na SP, neznam. To strucni stab zajedno sa igracima znao valjda najbolje ocjeniti, sta odgovara i kako zalimo igrati.

Price oko Besica ovdje se duze vrte. Neznam u cemu je stvar, ali po mom i Besic nije klasicni DM a i nema u trenutku veci kvalitet od igraca koji su tu + mozda njegov pristup neodgovara ekipi i selektoru. Sto njega krasi je da ima ogroman potencijal da napreduje, ali dali ce se to desiti vidjecemo tek. Do njega ja da se nametne kroz igre za klub i nepredovanje u bolju ligu.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 18 nov 2013, 18:47

"Pozivam za svjedoka mastionicu i pero i ono što se perom piše;
Pozivam za svjedoka nesigurnu tamu sumraka i noć i sve što ona oživi;
Pozivam za svjedoka sudnji dan, i dušu što sama sebe kori;
Pozivam za svjedoka vrijeme, početak i svršetak svega;
Pozivam za svjedoka @bhsport, @mozambik, @invincible1921,
da se veceras uvjere da Zahirović zaslužuje poziv u Brazil i javno se izvinu ujutru momku na ovoj temi :D

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 18 nov 2013, 21:00

pozivam tvoju nastavnicu maternjeg da te nauči da se kaže "da se izvine" a ne "da se izvinu"!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 18 nov 2013, 21:06

džakailibu je napisao/la:pozivam tvoju nastavnicu maternjeg da te nauči da se kaže "da se izvine" a ne "da se izvinu"!!!
Moj maternji je srpsko-hrvatski ne znam jel jos ziva nastavnica.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 18 nov 2013, 21:14

džakailibu je napisao/la:pozivam tvoju nastavnicu maternjeg da te nauči da se kaže "da se izvine" a ne "da se izvinu"!!!
Ne pozivaj više, molim te...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 18 nov 2013, 21:28

robijas_Ri je napisao/la:
Moj maternji je srpsko-hrvatski ne znam jel jos ziva nastavnica.
:), ja mislio ti jedan od ovih iz nove generacije izvinutih.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 nov 2013, 08:22

robijas_Ri je napisao/la:"Pozivam za svjedoka mastionicu i pero i ono što se perom piše;
da se veceras uvjere da Zahirović zaslužuje poziv u Brazil i javno se izvinu ujutru momku na ovoj temi :D
Jesi se nasvjedocio kralju? :lol:
Ti ko onaj sa kosevskog, ja gledam a niko mi ne vjeruje. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 19 nov 2013, 08:24

bhsport je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:"Pozivam za svjedoka mastionicu i pero i ono što se perom piše;
Ajde budi realan i reci je li imao greske sinoc :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 nov 2013, 08:27

robijas_Ri je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Ajde budi realan i reci je li imao greske sinoc :D
Sto jest jest, uglanco je klupu, jos se cakli. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 19 nov 2013, 08:30

Ma momak odgovoran totalno, sta god mu selektor zada, opravda povjerenje. Kruže i glasine da je ganjao Hasan Hoti-a lopova skupa s Marjanom.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 nov 2013, 18:45

Ovaj put ni klupa.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 nov 2013, 19:01

e fakat kakav odron od igraca, ni na klupi u Bochumu :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 nov 2013, 19:03

Raspad sistema. Uglavnom, na sljedecoj prijateljskoj ocekujem da ostane bez poziva.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.