odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

LenBias
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la LenBias » 14 nov 2013, 16:50

za nase prostore jeste, ljudi kada kazu da su u new yorkeru nesto kupili to treba da zvuci kao da je hiljadu maraka majica, na stranu sto je to u njemackoj i ostalim jakim drzavama fakticki mjesto gdje se relativno siromasniji oblace
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 14 nov 2013, 17:46

Newyorker je najveći shit
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 nov 2013, 18:01

Nije ni za naše prostore.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 14 nov 2013, 18:01

Legli danas Planika STOL vojaški škornji tj. vojne čizme što koriste francuske spec. snage i šveCke :mrgreen:

slika
slika
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 14 nov 2013, 18:05

U NY kupujem samo kad mi se nesto bas svidi a ne mogu naci na drugom mjestu,jos prije 3-4 god. sam govorio da su jako nekvalitetni kad mi se jakna ogulila,a dzemper razvuk'o :oops: Cijene Njemacke,kvalitet Kineski :roll:

frgt
Kontakt:

Post Postao/la frgt » 14 nov 2013, 20:03

Kako je najbolje nanositi onaj taft crni vosak

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 14 nov 2013, 20:23

slika
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 nov 2013, 20:27

iVar je napisao/la:Legli danas Planika STOL vojaški škornji tj. vojne čizme što koriste francuske spec. snage i šveCke :mrgreen:

slika
slika
:o :o
dobre čovječe, koliko koštaju?
Ja prije neki dan bio u Planici u Merkatoru, nisam ih skontao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 14 nov 2013, 20:41

118,66 € :) nema zime u ovim kol'ko ja do sad vidim, samo jesu poteške, al' neka su, bolje neg'o da me otpuše vjetar po ledu, šara je pre*ebena dole..a imaju i zaštitu protiv udara, tj. ako ti šta padne na nogu teško da će te ozlijediti, waterproof i slično :mrgreen:

evo link:

http://www.panter-airsoftshop.com/trgov ... tex/61-971" onclick="window.open(this.href);return false;

imaš i MCB 21 model, on je kao policijski (ovo moje su vojni), i razlika je u težini i konstrukciji džona
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 14 nov 2013, 21:07

Je l' i k'o kupov'o preko one stranice na fb ebay Bosna i Hercegovina , imaju finih stvari , samo me interesuje koliko je to pouzdano ?
Tako blizu, a tako daleko.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 nov 2013, 21:09

frgt je napisao/la:Kako je najbolje nanositi onaj taft crni vosak
Mala kolicina na dlan, dobro protrljati po dlanu i prstima te potom krenuti sa zada ka naprijed, prednji dio na samom kraju, dobra ideja koristiti ''pinching'' tehniku.
Civa je napisao/la:Je l' i k'o kupov'o preko one stranice na fb ebay Bosna i Hercegovina , imaju finih stvari , samo me interesuje koliko je to pouzdano ?
Kupujem preko ebaya godinama, nikad nisam imao problem. FB i sl. verzije il podgrupe il sta vec iste me ne zanima toliko, sve se nadje na official website.
...Život za Široki...

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 14 nov 2013, 21:21

Civa je napisao/la:Je l' i k'o kupov'o preko one stranice na fb ebay Bosna i Hercegovina , imaju finih stvari , samo me interesuje koliko je to pouzdano ?
pa i oni tu robu nabavaljaju preko ebaya ako se tebi nesto sviđa na eBay posaljes njima samo link toga uplatis na njihov racun i eto ga a mozes i sam kupiti ;) ako hoces neku obucu imas i ovu stranicu :mrgreen: https://www.facebook.com/ConverseAllStarBiH" onclick="window.open(this.href);return false;
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 nov 2013, 01:59

ima li negdje u sarajevu prodavnica da prodaje stone island a da nije pik ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 nov 2013, 09:51

Ja mislim da vidim ovo pitanje od iste osobe svakih 10-15 stranica ovdje. :lol: Nema koliko ja znam nigdje u BiH, a ako ti je TOLIKO stalo do toga > ebay, pa naruci. Tko vec Stone Island zeli uzeti, vjerujem da mu nije problem ni eventualnu carinu i expedited shipping platiti, inace cemu se za takvo sto uopce raspitivati.
...Život za Široki...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 nov 2013, 13:25

ŠB_Fidelis je napisao/la: Kupujem preko ebaya godinama, nikad nisam imao problem. FB i sl. verzije il podgrupe il sta vec iste me ne zanima toliko, sve se nadje na official website.

E pošto kažeš da imaš iskustva sa ebay-om, da te pitam, kad naručiš neku robu jel ti se keš odmah skida sa računa ili nekad poslije i jel ako si učlanjen na ebay-u da bi preko njega kupovao moraš se učlaniti i na paypal?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 nov 2013, 13:42

Vecina preferira paypal, neki i iskljucivo rade samo preko paypala, narocito ovi iz dalekog istoka, ali realno i tebi je logicnije i sigurnije koristiti paypal jer time ne odajes nikome direktno brojeve kartica ili racuna nego samo pri registraciji na paypal gdje povezes svoj paypal account sa recimo MasterCard shopping karticom, i putem tog paypal accounta placas sve online, makar ja. Sve receno je fakticki besplatno i vrlo jednostavno.
Kad kupis neki item novac ti se skida odmah, a prodavac cim taj novac ''vidi'' na svom racunu, odnosno dobije potvrdu da je cleared payment (za sto i ti dobijes izvod na mailu), salje ti se item.
...Život za Široki...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 nov 2013, 14:08

FCUM je napisao/la:ima li negdje u sarajevu prodavnica da prodaje stone island a da nije pik ?
Nema.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 nov 2013, 14:23

ŠB_Fidelis je napisao/la:Vecina preferira paypal, neki i iskljucivo rade samo preko paypala, narocito ovi iz dalekog istoka, ali realno i tebi je logicnije i sigurnije koristiti paypal jer time ne odajes nikome direktno brojeve kartica ili racuna nego samo pri registraciji na paypal gdje povezes svoj paypal account sa recimo MasterCard shopping karticom, i putem tog paypal accounta placas sve online, makar ja. Sve receno je fakticki besplatno i vrlo jednostavno.
Kad kupis neki item novac ti se skida odmah, a prodavac cim taj novac ''vidi'' na svom racunu, odnosno dobije potvrdu da je cleared payment (za sto i ti dobijes izvod na mailu), salje ti se item.

Ok, hvala puno na informacijama.
RIP Adis Selmanović

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 nov 2013, 14:28

Nema na cemu, probaj, nije nikakav bauk. Da smo dio razvijenijeg svijeta, kao sto nismo, takvo sto bi bilo sasvim normalno i liseno brojnih zavrzlama s kojima se ovdje susreces.
...Život za Široki...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 nov 2013, 22:06

Legle danas 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.