Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rekao sam ti..............Baja_Zvjerka je napisao/la:Drama je proslo.. Bravo..![]()
Nosi Surlija u ..Emir_ZENICA je napisao/la:Bravo Kaknju i bravo za SURIJA
pa vidis da sam stavio smajli kraj njega i jos ga podebljoBaja_Zvjerka je napisao/la:
Nosi Surlija u ..
Nema on veze sa zivotom, nit' daje kakve pare..![]()
Vec sada je Kakanj, samim time sto je usao u 1/16 finala napravio najveci uspjeh klupske odbojke u historiji, dakle tim prolaskom u 1/8 finala samo pomjera granicu najveceg uspjeha..Megaloman je napisao/la:Cestitke Kaknju. Koliko znam u slucaju prolaza dalje ulaze u 1/8 finala Challenge kupa. To bi trebao biti najveci poslijeratni uspjeh bh odbojke? Ne znam da smo nesto i prije rata bili "supersila" u tom sportu.
Izvini ako sam ti peglativan, ali me interesuje fakat par stvari - inace vezano za odbojku u Kaknju. U kojoj dvorani igrate i koliko gledalaca prima? Je li ista obnavljano unutar nje, itd? Bude li dvorana puna na ovim europskim tekmama i prate li Gusari OK Rudar? Kakva je opcenito atmosfera u Kaknju pred ove susrete, moze li se primjetiti neka odbojkaska groznica?Baja_Zvjerka je napisao/la:Vec sada je Kakanj, samim time sto je usao u 1/16 finala napravio najveci uspjeh klupske odbojke u historiji, dakle tim prolaskom u 1/8 finala samo pomjera granicu najveceg uspjeha..
Sretno momcima u srijedu, nazalost necu moci suditi jer imam ispite..![]()
![]()
Ma ne peglas, dobro je sto te zanima..Megaloman je napisao/la:Izvini ako sam ti peglativan, ali me interesuje fakat par stvari - inace vezano za odbojku u Kaknju. U kojoj dvorani igrate i koliko gledalaca prima? Je li ista obnavljano unutar nje, itd? Bude li dvorana puna na ovim europskim tekmama i prate li Gusari OK Rudar? Kakva je opcenito atmosfera u Kaknju pred ove susrete, moze li se primjetiti neka odbojkaska groznica?Baja_Zvjerka je napisao/la:Vec sada je Kakanj, samim time sto je usao u 1/16 finala napravio najveci uspjeh klupske odbojke u historiji, dakle tim prolaskom u 1/8 finala samo pomjera granicu najveceg uspjeha..
Sretno momcima u srijedu, nazalost necu moci suditi jer imam ispite..![]()
![]()
To te pitam jer nesto kontam kako bi to u Sarajevu sve izgledalo da je OK Bosna na mjestu OK Rudar. Tesko napuniti dvoranu na tekmama LP u rukometu a kamoli u Challenge kupu u odbojci.Kakanj je ipak odbojkaski grad, valjda je atmosfera bolja nego sto bi bila kod nas.
Umalo da zaboravim: koliko se sjecam citao sam da je doslo do smjene Uprave nekada ljetos, da je atmosfera bila bas haoticna u klubu u tom periodu. Jesu li se isti ljudi vratili i ko su vam glavni sponzori?
Obecavam da necu vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.