PREMIER LIGA OSBIH (sezona 2009/2010)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: PREMIER LIGA OSBIH (sezona 2009/2010)

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 jan 2010, 21:52

Drama je proslo.. Bravo.. :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 jan 2010, 21:58

Baja_Zvjerka je napisao/la:Drama je proslo.. Bravo.. :D :D
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rekao sam ti.............. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 jan 2010, 22:03

STVARNO SU ODLIČNI !!!
Daj otvorite temu za KAKANJ , zaslužuje je !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 05 jan 2010, 22:08

BRAVO MOMCI
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 05 jan 2010, 22:14

Bravo Kaknju i bravo za SURIJA :mrgreen:
A C A B !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 jan 2010, 22:50

Emir_ZENICA je napisao/la:Bravo Kaknju i bravo za SURIJA :mrgreen:
Nosi Surlija u ..
Nema on veze sa zivotom, nit' daje kakve pare.. :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 05 jan 2010, 23:45

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Nosi Surlija u ..
Nema on veze sa zivotom, nit' daje kakve pare.. :lol: :lol:
pa vidis da sam stavio smajli kraj njega i jos ga podebljo :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

hercegovac_nino
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac_nino » 07 jan 2010, 22:56

Kad igra Kakanj protiv Madjara?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 jan 2010, 22:11

U srijedu je uzvrat.. ;) ;)

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 10 jan 2010, 16:30

Cestitke Kaknju. Koliko znam u slucaju prolaza dalje ulaze u 1/8 finala Challenge kupa. To bi trebao biti najveci poslijeratni uspjeh bh odbojke? Ne znam da smo nesto i prije rata bili "supersila" u tom sportu.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 jan 2010, 15:45

Megaloman je napisao/la:Cestitke Kaknju. Koliko znam u slucaju prolaza dalje ulaze u 1/8 finala Challenge kupa. To bi trebao biti najveci poslijeratni uspjeh bh odbojke? Ne znam da smo nesto i prije rata bili "supersila" u tom sportu.
Vec sada je Kakanj, samim time sto je usao u 1/16 finala napravio najveci uspjeh klupske odbojke u historiji, dakle tim prolaskom u 1/8 finala samo pomjera granicu najveceg uspjeha.. :)
Sretno momcima u srijedu, nazalost necu moci suditi jer imam ispite.. :? :? :oops:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 11 jan 2010, 22:05

Baja_Zvjerka je napisao/la:Vec sada je Kakanj, samim time sto je usao u 1/16 finala napravio najveci uspjeh klupske odbojke u historiji, dakle tim prolaskom u 1/8 finala samo pomjera granicu najveceg uspjeha.. :)
Sretno momcima u srijedu, nazalost necu moci suditi jer imam ispite.. :? :? :oops:
Izvini ako sam ti peglativan, ali me interesuje fakat par stvari - inace vezano za odbojku u Kaknju. U kojoj dvorani igrate i koliko gledalaca prima? Je li ista obnavljano unutar nje, itd? Bude li dvorana puna na ovim europskim tekmama i prate li Gusari OK Rudar? Kakva je opcenito atmosfera u Kaknju pred ove susrete, moze li se primjetiti neka odbojkaska groznica?
To te pitam jer nesto kontam kako bi to u Sarajevu sve izgledalo da je OK Bosna na mjestu OK Rudar. Tesko napuniti dvoranu na tekmama LP u rukometu a kamoli u Challenge kupu u odbojci. :roll: Kakanj je ipak odbojkaski grad, valjda je atmosfera bolja nego sto bi bila kod nas.

Umalo da zaboravim: koliko se sjecam citao sam da je doslo do smjene Uprave nekada ljetos, da je atmosfera bila bas haoticna u klubu u tom periodu. Jesu li se isti ljudi vratili i ko su vam glavni sponzori?

Obecavam da necu vise. :D
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 jan 2010, 13:57

Megaloman je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Vec sada je Kakanj, samim time sto je usao u 1/16 finala napravio najveci uspjeh klupske odbojke u historiji, dakle tim prolaskom u 1/8 finala samo pomjera granicu najveceg uspjeha.. :)
Izvini ako sam ti peglativan, ali me interesuje fakat par stvari - inace vezano za odbojku u Kaknju. U kojoj dvorani igrate i koliko gledalaca prima? Je li ista obnavljano unutar nje, itd? Bude li dvorana puna na ovim europskim tekmama i prate li Gusari OK Rudar? Kakva je opcenito atmosfera u Kaknju pred ove susrete, moze li se primjetiti neka odbojkaska groznica?
To te pitam jer nesto kontam kako bi to u Sarajevu sve izgledalo da je OK Bosna na mjestu OK Rudar. Tesko napuniti dvoranu na tekmama LP u rukometu a kamoli u Challenge kupu u odbojci. :roll: Kakanj je ipak odbojkaski grad, valjda je atmosfera bolja nego sto bi bila kod nas.

Umalo da zaboravim: koliko se sjecam citao sam da je doslo do smjene Uprave nekada ljetos, da je atmosfera bila bas haoticna u klubu u tom periodu. Jesu li se isti ljudi vratili i ko su vam glavni sponzori?

Obecavam da necu vise. :D
Ma ne peglas, dobro je sto te zanima.. :) Igraju u gradskoj dvorani, koja prima oko 1500 gledalaca.. Unutra radi grijanje, svlacionice su onako normala, semafor je ok, ozvucenje, parket je nov skoro, sve u svemu super za nase uslove.. Dvorana bude prepuna kada se igraju evropske utakmice, kao i finala kup-ova i tak to (vaznije utakmice uglavnom) .. Gusari prate utakmice kad su ove bitne.. Donesu sirene za uzbunu, trube, majice, balone.. Bude mocno pravo.. :D :D Sigurno da se prica po gradu dosta o utakmici, i svi je jedva cekaju, pa mislim da ce u srijedu dvorana biti haos puna.. U Sarajevu bi to gore izgledalo da se to sada Bosni desi, jer namaju neki kontinuitet i publiku koja ih prati, tako da je u Kaknju sigurno bolje..
Smjena uprave nije bila, nego samo neke manje rotacije, predsjednik kluba tadasnji je sada u upravnom odboru, a imenovan je novi predsjednik, koji je prije imao neku malo nizu funkciju, sve u svemu skoro je sve isto.. Ja ne bih rekao da je to bio haos, mozda je sve bilo isplanirano, jer po meni tim je sada 3 puta jaci od onog prosle godine.. Sponzori su Bosna osiguranje, BH Telecom, i novi glavni sponzor BH20 (voda nekakva).. :D :D
A ne znam sta se desilo sa GMK jer oni su vazda bili glavni sponzor, ali sada nema njih na dresovima, mada su po dvorani njihove reklame.. Vjerovatno su jos tu kao sponzor ali mozda manji, ili nece da se eksponiraju.. :) :)
Ima tu i ostalih, kao cementara, rudnik, itd.
Eto, nadam se da si zadovoljan odgovorom.. :D :D

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 feb 2010, 16:46

@Baja_Zvjerka, cini mi se da si rekao da si linijski sudija....bio sam na tekmi sad u subotu u kaknju, gdje si bio na donjoj ili gornjoj strani terena :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.