Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Malo je napadača u Premiershipu od kojih je Džeko bolji.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Asistencije, kreativnost, ucestvovanje u igri. Realno pored onakvog veznog reda on i ne mora davati golove, ne bi bilo prvi put da je neki ofanzivni vezni najefikasniji u Arsenalu, a ni zadnji.
To bil se on naigrao ili ne, je neka druga prica. Cinjenica jeste da je on drugi najbolji igrac Arsenala(fakat ne znam sta vam ovdje nije jasno?). I ako on kao takav ne valja, ko onda valja? Samo Ramsey i to je to.
To bil se on naigrao ili ne, je neka druga prica. Cinjenica jeste da je on drugi najbolji igrac Arsenala(fakat ne znam sta vam ovdje nije jasno?). I ako on kao takav ne valja, ko onda valja? Samo Ramsey i to je to.
Celik!3,2,2.
Jedino je Andy Carroll veći kloc.Henderson je napisao/la:Malo je napadača u Premiershipu od kojih je Džeko bolji.
Iako je meni Džeko drag
pa jes, još da Arsen nije uludo utrošio pare na onog kloca.....kako se ono zove, ja,Mehmed nekakav...Uzil, Ozil....kako ono bi....**** ga..AllGunsBlazing je napisao/la:Asistencije, kreativnost, ucestvovanje u igri. Realno pored onakvog veznog reda on i ne mora davati golove, ne bi bilo prvi put da je neki ofanzivni vezni najefikasniji u Arsenalu, a ni zadnji.
Gledajući igračke kvalitete Džeko je neuporedivo bolji od Girouda al' s obzirom da Džeko oscilira u formi i nema konstantu tu je iza Girouda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Htio to neko priznati ili ne, Džeko bi imao mjesta jedino u Tottenhemovih startnih 11, mislim na prvih 8 na tabeli.gost je napisao/la:Jedino je Andy Carroll veći kloc.Henderson je napisao/la:Malo je napadača u Premiershipu od kojih je Džeko bolji.
Iako je meni Džeko drag
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Asistencije,kreativnost i ucetvovanje u igri,jel on napadac ili vezni ? Napadac ne mora davati golove,jesil ozbiljan brate ? Pa nece ni Ramsey do sutra trpati u mrezu iz svakog drugog suta..Koji je to ofanzivni vezni bio najefikasniji u Arsenalu i kad ?AllGunsBlazing je napisao/la: Asistencije, kreativnost, ucestvovanje u igri. Realno pored onakvog veznog reda on i ne mora davati golove, ne bi bilo prvi put da je neki ofanzivni vezni najefikasniji u Arsenalu, a ni zadnji.
U ekipi u kojoj imas Cazorlu,Wilsherea,Ramseya,OZila ti ne treba kreativan napadac nego golgeter a Giroud to nije..
On zna da skoci ali rijetko postize golove glavom
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mora imati konstantu kad svaku igra po 90 minuta i kad mu je konkurencija bendtnerSaurman je napisao/la:Gledajući igračke kvalitete Džeko je neuporedivo bolji od Girouda al' s obzirom da Džeko oscilira u formi i nema konstantu tu je iza Girouda.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jel on ucestvuje u golovima? Ucestvuje, to je najbitnije.
Koji vezni? Fabregas 15 golova, Nasri 15 golova, Walcott prosle godine(ipak je vezni).
Drugi najbolji ocjenjen igrac, ali naravno on ne valja, pa ko onda valja u tom Arsenalu? Ozil? A gori bio od njeg, Cazorla? Isto kao i Ozil? Pa ko valja? Kako to da je Arsenal prvi? Kojom logikom?
Koji vezni? Fabregas 15 golova, Nasri 15 golova, Walcott prosle godine(ipak je vezni).
Drugi najbolji ocjenjen igrac, ali naravno on ne valja, pa ko onda valja u tom Arsenalu? Ozil? A gori bio od njeg, Cazorla? Isto kao i Ozil? Pa ko valja? Kako to da je Arsenal prvi? Kojom logikom?
Celik!3,2,2.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma jedino bi u Doncaster Rovers mogao imati minutazu. Naravno, ako bi trener bio bosanac, po mogucnosti neko ko mu je rod.Henderson je napisao/la:Htio to neko priznati ili ne, Džeko bi imao mjesta jedino u Tottenhemovih startnih 11, mislim na prvih 8 na tabeli.gost je napisao/la:Jedino je Andy Carroll veći kloc.Henderson je napisao/la:Malo je napadača u Premiershipu od kojih je Džeko bolji.
Iako je meni Džeko drag
Teško i u Tottenhemu.....onaj Soldado strašno grizeHenderson je napisao/la:
Htio to neko priznati ili ne, Džeko bi imao mjesta jedino u Tottenhemovih startnih 11, mislim na prvih 8 na tabeli.
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
gost je napisao/la:Teško i u Tottenhemu.....onaj Soldado strašno grizeHenderson je napisao/la:
Htio to neko priznati ili ne, Džeko bi imao mjesta jedino u Tottenhemovih startnih 11, mislim na prvih 8 na tabeli.
jest grize brate mili
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
Arsenal i Borussia Dortmund spremni na žestoku borbu za Edina Džeku
Šef Dortmunda Jurgen Klopp želi da naš reprezentativac Edin Džeko bude zamjena Robertu Lewandowskiju. Klopp mu nudi ugovor na tri godine, a City bi, ukoliko Džeko prihvati, dobio 32,2 miliona eura....
mashala...
Šef Dortmunda Jurgen Klopp želi da naš reprezentativac Edin Džeko bude zamjena Robertu Lewandowskiju. Klopp mu nudi ugovor na tri godine, a City bi, ukoliko Džeko prihvati, dobio 32,2 miliona eura....
mashala...
Niko za Dzeku nece trenutno platit > 30mio.nemozenamnikonista je napisao/la:Arsenal i Borussia Dortmund spremni na žestoku borbu za Edina Džeku
mashala...
gdje to nađe?nemozenamnikonista je napisao/la:Arsenal i Borussia Dortmund spremni na žestoku borbu za Edina Džeku
mashala...
nemozenamnikonista je napisao/la:jok tebe ce platitVolvic je napisao/la:Niko za Dzeku nece trenutno platit > 30mio.nemozenamnikonista je napisao/la:Arsenal i Borussia Dortmund spremni na žestoku borbu za Edina Džeku
mashala...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozes li ti nesto konstruktivno rec ?
radi takvih poput tebe, insanu dojadi ovdje diskutovat.
Zadnja izmjena: Volvic, dana/u 17 nov 2013, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Razumijem da je Giroud trenutno u boljoj formi, cak mnogi su, od Dzeke. Al ja ovakvog Dzeku koji nije u formi mogu porediti sa Giroudom da su tu negdje.
Dzeko u formi =
Dzeko
- stepenica
Giroud.
Uglavnom, glupa je rasprava jer nece Dzeko u Arsenal najvjerovatnije. Molit boga da bude Dortmund na zimu. Neka dzeko i lewat promjene klubove.
Dzeko u formi =
Dzeko
- stepenica
Giroud.
Uglavnom, glupa je rasprava jer nece Dzeko u Arsenal najvjerovatnije. Molit boga da bude Dortmund na zimu. Neka dzeko i lewat promjene klubove.
@Durden,
Nemam se namjeru vise s tobom raspravljati, prije svega sto pola posta (na koji ne znas odgovoriti) preskocis, a onaj dio koji odgovoris, odgovoris kako tebi godi - u prevodu nigdje veze. Takodjer, @SamoZeljo i @chily-rz su objasnili puno toga, otprilike je to to.
Nemam se namjeru vise s tobom raspravljati, prije svega sto pola posta (na koji ne znas odgovoriti) preskocis, a onaj dio koji odgovoris, odgovoris kako tebi godi - u prevodu nigdje veze. Takodjer, @SamoZeljo i @chily-rz su objasnili puno toga, otprilike je to to.
Bold - to je poenta. Ta njegova kvaliteta bi sigurno dosla do izrazaja u klubu koji to zna iskoristiti (za razliku od Cityja), a to je, siguran sam, Arsenal. I upravo iz tog razloga bi ga Wenger i doveo (ukoliko ga dovede), kako sam i naveo gore u postu. Mogao je biti pasivan samo na klupi, jer je obicno nakon te odlicno odigrane utakmice narednu proveo na klupi, vjerovatno si na to mislio...Durden je napisao/la: Dao je toliko golova zato što je kvalitetan igrač, tu nema puno filozofiranja. Pasivan je u smislu da mu se zna desiti nakon što odigra jednu vrhunsku tekmu narednih 4-5 se šetka po terenu, nevidljiv je i to je ocigledno. Moze on dati gol u tim tekmama gdje se šetka i dešaje se to, ali to nije Edin kakav bi trebo da bude(citaj tekma protiv Njukastla). Ja bih volio kad bi on u svakoj tekmi davo svoj maksimum, ima sve što mu je potrebno da odigra svaku tekmu vrhunski, samo ne znam zašto to ne pokazuje. To je što ono mnogi ovdje ne mogu ili ne žele da vide.
Nisam mislio bukvalno, logicno valjda.Durden je napisao/la: Girud nije odigro duplo više tekmi od Edina prošle sezone, Oliver 47, Edin 44.
Ma ja, Francuz i u zivotnoj formi nema nista bolju statistiku od Edina, koji je u jako losoj formi... :/ Ili, kako ti kazes, nije ni blizu forme Girouda. Zanimljivo skroz... Da ne govorim o Edinovim golovima u 10 minuta provedenih u igri (sto se takodjer broji kao nastup), naspram gola u 90 minuta provedenih u igri.Durden je napisao/la: U slucaju da bude doveden, on bi bio zamjena jer francuz je u životnoj formi i kao takvog bi ga bilo teško izbacit iz prve postave. Forma Edina nije ni blizu forme Giruda.
Izdržati, to je temelj vrline!
Iako sjedi na klupi i činjenica da mu na ljeto ostaje još godinu dana ugovora City dobija 32 mil.nemozenamnikonista je napisao/la:Arsenal i Borussia Dortmund spremni na žestoku borbu za Edina Džeku
mashala...
Kakve sve gluposti neću pročitati od @bivseg.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 19 gostiju.