Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Henderson
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Henderson » 17 nov 2013, 19:40

Malo je napadača u Premiershipu od kojih je Džeko bolji.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 nov 2013, 19:40

Asistencije, kreativnost, ucestvovanje u igri. Realno pored onakvog veznog reda on i ne mora davati golove, ne bi bilo prvi put da je neki ofanzivni vezni najefikasniji u Arsenalu, a ni zadnji.

To bil se on naigrao ili ne, je neka druga prica. Cinjenica jeste da je on drugi najbolji igrac Arsenala(fakat ne znam sta vam ovdje nije jasno?). I ako on kao takav ne valja, ko onda valja? Samo Ramsey i to je to.
Celik!3,2,2.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 nov 2013, 19:42

Henderson je napisao/la:Malo je napadača u Premiershipu od kojih je Džeko bolji.
Jedino je Andy Carroll veći kloc.

Iako je meni Džeko drag

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 nov 2013, 19:42

Dzeko > Giroud.
1946

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 nov 2013, 19:44

AllGunsBlazing je napisao/la:Asistencije, kreativnost, ucestvovanje u igri. Realno pored onakvog veznog reda on i ne mora davati golove, ne bi bilo prvi put da je neki ofanzivni vezni najefikasniji u Arsenalu, a ni zadnji.

To bil se on naigrao ili ne, je neka druga prica. Cinjenica jeste da je on drugi najbolji igrac Arsenala(fakat ne znam sta vam ovdje nije jasno?). I ako on kao takav ne valja, ko onda valja? Samo Ramsey i to je to.
pa jes, još da Arsen nije uludo utrošio pare na onog kloca.....kako se ono zove, ja,Mehmed nekakav...Uzil, Ozil....kako ono bi....**** ga..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 nov 2013, 19:44

Gledajući igračke kvalitete Džeko je neuporedivo bolji od Girouda al' s obzirom da Džeko oscilira u formi i nema konstantu tu je iza Girouda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 nov 2013, 19:45

gost je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Malo je napadača u Premiershipu od kojih je Džeko bolji.

Iako je meni Džeko drag
Htio to neko priznati ili ne, Džeko bi imao mjesta jedino u Tottenhemovih startnih 11, mislim na prvih 8 na tabeli.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 nov 2013, 19:51

AllGunsBlazing je napisao/la: Asistencije, kreativnost, ucestvovanje u igri. Realno pored onakvog veznog reda on i ne mora davati golove, ne bi bilo prvi put da je neki ofanzivni vezni najefikasniji u Arsenalu, a ni zadnji.

Asistencije,kreativnost i ucetvovanje u igri,jel on napadac ili vezni ? Napadac ne mora davati golove,jesil ozbiljan brate ? Pa nece ni Ramsey do sutra trpati u mrezu iz svakog drugog suta..Koji je to ofanzivni vezni bio najefikasniji u Arsenalu i kad ?

U ekipi u kojoj imas Cazorlu,Wilsherea,Ramseya,OZila ti ne treba kreativan napadac nego golgeter a Giroud to nije..

On zna da skoci ali rijetko postize golove glavom :lol:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 nov 2013, 19:53

Saurman je napisao/la:Gledajući igračke kvalitete Džeko je neuporedivo bolji od Girouda al' s obzirom da Džeko oscilira u formi i nema konstantu tu je iza Girouda.
Mora imati konstantu kad svaku igra po 90 minuta i kad mu je konkurencija bendtner
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 nov 2013, 19:55

Jel on ucestvuje u golovima? Ucestvuje, to je najbitnije.

Koji vezni? Fabregas 15 golova, Nasri 15 golova, Walcott prosle godine(ipak je vezni).

Drugi najbolji ocjenjen igrac, ali naravno on ne valja, pa ko onda valja u tom Arsenalu? Ozil? A gori bio od njeg, Cazorla? Isto kao i Ozil? Pa ko valja? Kako to da je Arsenal prvi? Kojom logikom?
Celik!3,2,2.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2013, 19:59

Henderson je napisao/la:
gost je napisao/la:

Iako je meni Džeko drag
Htio to neko priznati ili ne, Džeko bi imao mjesta jedino u Tottenhemovih startnih 11, mislim na prvih 8 na tabeli.
Ma jedino bi u Doncaster Rovers mogao imati minutazu. Naravno, ako bi trener bio bosanac, po mogucnosti neko ko mu je rod.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 nov 2013, 20:01

Henderson je napisao/la:
Teško i u Tottenhemu.....onaj Soldado strašno grize

nemozenamnikonista
Kontakt:

Post Postao/la nemozenamnikonista » 17 nov 2013, 20:20

gost je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
Teško i u Tottenhemu.....onaj Soldado strašno grize
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jest grize brate mili

nemozenamnikonista
Kontakt:

Post Postao/la nemozenamnikonista » 17 nov 2013, 22:15

Arsenal i Borussia Dortmund spremni na žestoku borbu za Edina Džeku
Šef Dortmunda Jurgen Klopp želi da naš reprezentativac Edin Džeko bude zamjena Robertu Lewandowskiju. Klopp mu nudi ugovor na tri godine, a City bi, ukoliko Džeko prihvati, dobio 32,2 miliona eura....

mashala... :roll:

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 17 nov 2013, 22:18

nemozenamnikonista je napisao/la:Arsenal i Borussia Dortmund spremni na žestoku borbu za Edina Džeku
Šef Dortmunda Jurgen Klopp želi da naš reprezentativac Edin Džeko bude zamjena Robertu Lewandowskiju. Klopp mu nudi ugovor na tri godine, a City bi, ukoliko Džeko prihvati, dobio 32,2 miliona eura....

Niko za Dzeku nece trenutno platit > 30mio. :roll:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 17 nov 2013, 22:28

nemozenamnikonista je napisao/la:Arsenal i Borussia Dortmund spremni na žestoku borbu za Edina Džeku

gdje to nađe?

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 17 nov 2013, 22:31

nemozenamnikonista je napisao/la:
Volvic je napisao/la:

Niko za Dzeku nece trenutno platit > 30mio. :roll:
jok tebe ce platit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mozes li ti nesto konstruktivno rec ?
radi takvih poput tebe, insanu dojadi ovdje diskutovat.
Zadnja izmjena: Volvic, dana/u 17 nov 2013, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 nov 2013, 22:45

Razumijem da je Giroud trenutno u boljoj formi, cak mnogi su, od Dzeke. Al ja ovakvog Dzeku koji nije u formi mogu porediti sa Giroudom da su tu negdje.
Dzeko u formi =

Dzeko
- stepenica
Giroud.

Uglavnom, glupa je rasprava jer nece Dzeko u Arsenal najvjerovatnije. Molit boga da bude Dortmund na zimu. Neka dzeko i lewat promjene klubove.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 nov 2013, 22:55

@Durden,
Nemam se namjeru vise s tobom raspravljati, prije svega sto pola posta (na koji ne znas odgovoriti) preskocis, a onaj dio koji odgovoris, odgovoris kako tebi godi - u prevodu nigdje veze. Takodjer, @SamoZeljo i @chily-rz su objasnili puno toga, otprilike je to to.
Durden je napisao/la: Dao je toliko golova zato što je kvalitetan igrač, tu nema puno filozofiranja. Pasivan je u smislu da mu se zna desiti nakon što odigra jednu vrhunsku tekmu narednih 4-5 se šetka po terenu, nevidljiv je i to je ocigledno. Moze on dati gol u tim tekmama gdje se šetka i dešaje se to, ali to nije Edin kakav bi trebo da bude(citaj tekma protiv Njukastla). Ja bih volio kad bi on u svakoj tekmi davo svoj maksimum, ima sve što mu je potrebno da odigra svaku tekmu vrhunski, samo ne znam zašto to ne pokazuje. To je što ono mnogi ovdje ne mogu ili ne žele da vide.
Bold - to je poenta. Ta njegova kvaliteta bi sigurno dosla do izrazaja u klubu koji to zna iskoristiti (za razliku od Cityja), a to je, siguran sam, Arsenal. I upravo iz tog razloga bi ga Wenger i doveo (ukoliko ga dovede), kako sam i naveo gore u postu. Mogao je biti pasivan samo na klupi, jer je obicno nakon te odlicno odigrane utakmice narednu proveo na klupi, vjerovatno si na to mislio...
Durden je napisao/la: Girud nije odigro duplo više tekmi od Edina prošle sezone, Oliver 47, Edin 44.
Nisam mislio bukvalno, logicno valjda.

Durden je napisao/la: U slucaju da bude doveden, on bi bio zamjena jer francuz je u životnoj formi i kao takvog bi ga bilo teško izbacit iz prve postave. Forma Edina nije ni blizu forme Giruda.
Ma ja, Francuz i u zivotnoj formi nema nista bolju statistiku od Edina, koji je u jako losoj formi... :/ Ili, kako ti kazes, nije ni blizu forme Girouda. Zanimljivo skroz... Da ne govorim o Edinovim golovima u 10 minuta provedenih u igri (sto se takodjer broji kao nastup), naspram gola u 90 minuta provedenih u igri.
Izdržati, to je temelj vrline!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 nov 2013, 23:01

Iako sjedi na klupi i činjenica da mu na ljeto ostaje još godinu dana ugovora City dobija 32 mil. :lol:

Kakve sve gluposti neću pročitati od @bivseg. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], General505 i 18 gostiju.