OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Puyol je nas Čupo
inace igrao jedno vrijeme za Bosnu i Kakanj .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Mejdan, vs Građanski.
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
dosadan si,pises jedno te isto , znamo ne volis slobodu i sta onda pises toliko na ovoj temi ako ne priznajes ovaj timstaragarda je napisao/la:joj da hoce pobjedit pa onda ponovo prijem u kabinetu nacelnika...suuuupperrrrr...pa opet slikanje,pa opet debeli pitar Baho pa opet kombiji i kruzenje gradom i pozivanje na tekmu....juuuhuuuu.....jedva cekam...samo da padne strasno posusje![]()
![]()
kosarka se vratila u grad...a onda neuzaustavljiv napad na ABA ligu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Re: Odg: OKK Sloboda Tuzla
cook se preziva nezz kako ti vidje cockCautinho je napisao/la:Uuu,koja dramaticna zavrsnica.
Imali smo i plus 7 jedno vrijeme,ali Sloboda se vraćala i tako na kraj jedva dobismo.
Baković i Cutura najbolji u nasim redovima,posebno Cutura u drugom dijelu.
Sto se tice samih poena,tu je nekako slabo djelovalo,dosta se promasivalo,na obje strane,ali se isto tako ulazile one nemoguce,trice sa obe strane su bile poprilicno precizne.
Mislim da smo dobili favorita,nadam se da je tako,Sloboda je dobra momcad.
Ko vam je onaj Puyol,ja mislim 22.?
I jeli se onaj crnac zove stvarno "Cock",ako sam dobro shvatio?
Jeli bio jos itko na tekmi?
omar cook mu dodje rodjak
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
-
wienultras
- Kontakt:
stara garda
ja neznam sta hoces ti druze,mogu misliti kada opadne posjeta na nekih 1000 ljudi,ima da likujes ovdje
i lijecis neke svoje komplekse u vezi ovog kluba...zar ima neko u tuzli ko nije volio,ili simpatisao ditu...
ali nema gotovo,kraj,nestala..to o zamrzavanju je samo mazanje ociju,sta si zapeo,mozda su je neki od nas voljeli i vise od tebe,ali svacamo,velika vecina nas,da je ovo novi pocetak,bar trenutno zdrava sredina,sa velikim postotkom tuzlanske djece koja igraju,i ja licno NEVOLIM OVAJ KLUB jer trebace godina par da pocnem nesto osjecati,ali podrzavam,jer ovo je sloboda,ovo je tuzlansko,najzdraviji klub finansijski koji imamo,i trebamo ga podrzati da nebi dozivio sudbinu prethodnika...ako ti neces,nemoras brate,kritike su normalne,ali ti ga preseravas svaki hebeni vikend...
ja neznam sta hoces ti druze,mogu misliti kada opadne posjeta na nekih 1000 ljudi,ima da likujes ovdje
i lijecis neke svoje komplekse u vezi ovog kluba...zar ima neko u tuzli ko nije volio,ili simpatisao ditu...
ali nema gotovo,kraj,nestala..to o zamrzavanju je samo mazanje ociju,sta si zapeo,mozda su je neki od nas voljeli i vise od tebe,ali svacamo,velika vecina nas,da je ovo novi pocetak,bar trenutno zdrava sredina,sa velikim postotkom tuzlanske djece koja igraju,i ja licno NEVOLIM OVAJ KLUB jer trebace godina par da pocnem nesto osjecati,ali podrzavam,jer ovo je sloboda,ovo je tuzlansko,najzdraviji klub finansijski koji imamo,i trebamo ga podrzati da nebi dozivio sudbinu prethodnika...ako ti neces,nemoras brate,kritike su normalne,ali ti ga preseravas svaki hebeni vikend...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
OKK Sloboda je zabilježila i drugi poraz u Ligi 12. Tuzlake je savladala domaća ekipa Posušja sa 73:70, po četvrtinama (16:12, 19:20, 17:18, 21:20).
Sloboda je bolje otvorila utakmicu i povela sa 2:5, da bi nakon toga domaća ekipa preuzela kontrolu na terenu. Razigrao se Širić koji je pogodio dvije trojke, dok su kod Slobode raspoloženi bili Hujdurović i Džambić. Prvi period je završen vodstvom Posušja 16:12.
U drugu četvrtinu domaći kreću odlično, pa su već nakon nepune tri minute imali +12, bilo je 28:16. Međutim, nakon time-outa Damira Mulaomerovića, Sloboda se vraća i poenima, prije svega, Džambića i Cocka stiže na 30:30. Ipak, finiš drugog perioda je pripao Posušju, pa se na odmor odlazi sa rezultaom 35:32.
I treća četvrtina je bila izuzetno neizvjesna i igralo se koš za koš. Prednost domaćih je išla maksimalno na +5, a Sloboda je tri minute do kraja treće dionice imala prednost 42:44. Igrači Posušja ipak nisu dozvolili da se Sloboda odlijepi, pa ponovo prelaze u vodstvo. Nakon treće četvrtine bilo je 52:50.
Vrlo zanimljivo je bilo i u zadnjoj četvrtini, koju su Tuzlaci bolje otvorili. Ali agilna i vrlo borbena ekipa Posušja ponovo steče prednost koja ide na +5, a tri minute do kraja i na +7. Bilo je 66:59. Ponovo Mulaomerović zove pametan time-out, nakon kojeg Sloboda dolazi do poravnanja 70:70, i to sa dvije trojke Tanasilovića i jednom Latifagića.
13 sekundi do kraja Lovrić pogađa dva slobodna bacanja. U zadnjem napadu Slobode Džambić promašuje šut za tri poena, a Ibračević pravi faul. Lovrić od dva pogađa jedno bacanje i donosi pobjedu Posušju.
Sloboda je bolje otvorila utakmicu i povela sa 2:5, da bi nakon toga domaća ekipa preuzela kontrolu na terenu. Razigrao se Širić koji je pogodio dvije trojke, dok su kod Slobode raspoloženi bili Hujdurović i Džambić. Prvi period je završen vodstvom Posušja 16:12.
U drugu četvrtinu domaći kreću odlično, pa su već nakon nepune tri minute imali +12, bilo je 28:16. Međutim, nakon time-outa Damira Mulaomerovića, Sloboda se vraća i poenima, prije svega, Džambića i Cocka stiže na 30:30. Ipak, finiš drugog perioda je pripao Posušju, pa se na odmor odlazi sa rezultaom 35:32.
I treća četvrtina je bila izuzetno neizvjesna i igralo se koš za koš. Prednost domaćih je išla maksimalno na +5, a Sloboda je tri minute do kraja treće dionice imala prednost 42:44. Igrači Posušja ipak nisu dozvolili da se Sloboda odlijepi, pa ponovo prelaze u vodstvo. Nakon treće četvrtine bilo je 52:50.
Vrlo zanimljivo je bilo i u zadnjoj četvrtini, koju su Tuzlaci bolje otvorili. Ali agilna i vrlo borbena ekipa Posušja ponovo steče prednost koja ide na +5, a tri minute do kraja i na +7. Bilo je 66:59. Ponovo Mulaomerović zove pametan time-out, nakon kojeg Sloboda dolazi do poravnanja 70:70, i to sa dvije trojke Tanasilovića i jednom Latifagića.
13 sekundi do kraja Lovrić pogađa dva slobodna bacanja. U zadnjem napadu Slobode Džambić promašuje šut za tri poena, a Ibračević pravi faul. Lovrić od dva pogađa jedno bacanje i donosi pobjedu Posušju.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Kad se tabela pogleda samo ce izgleda Mladost izboriti sigurno doigravanje, onda imas jedno 7,8 klubova jednake kvalitete, i mislim da ce se korz sezonu desavat sad 7 uvezes dvije pobjede eto te na mjestu za doigravanje, i imas onda jos 3,4 kluba koja bi se trebala borit za opstanak a uopste puno nisu losiji od ovih koji ce se boriti za doigravanje. OKK ima losu ekipu u losoj ligi pa mozemo se nadat doigravanju
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa necu nista bratewienultras je napisao/la:stara garda
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evo ja sam bio na 2 utakmice u mejdanu, bio sam protiv Zrinjskog i nije me pogodilo poraz, evo i veceras ne dotice me ovaj poraz, jest ono dobra atmosfera i bi lijepo na utakmicama al ne osjetim onaj zal zbog poraza.
Al ajd vrijeme je pred OKK Slobodom da pokusa uc u srca svih navijaca Dite.
Al ajd vrijeme je pred OKK Slobodom da pokusa uc u srca svih navijaca Dite.
- nesvrstani
- Kontakt:
evo za one sto kazu da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub, nije bas sve isto...
" onclick="window.open(this.href);return false;
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Pogresna poenta, ovo ne pjevaju delije nego grobari, i samo rade prozivku zbog toga sto se c.zvezda "furzirala" sa fmp-om, odnosno fmp promjenio ime u c.zvezda... itd itdnesvrstani je napisao/la:evo za one sto kazu da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub, nije bas sve isto...
- nesvrstani
- Kontakt:
znam ja ko pjeva, i poenta je zbog prozivkeklasik je napisao/la:Pogresna poenta, ovo ne pjevaju delije nego grobari, i samo rade prozivku zbog toga sto se c.zvezda "furzirala" sa fmp-om, odnosno fmp promjenio ime u c.zvezda... itd itdnesvrstani je napisao/la:evo za one sto kazu da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub, nije bas sve isto...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
haha ovako nesto bi pjevali da smo se ujedinili sa Olimpicom...nego treba ovo preradit kad/ako ikad Fukare dodju u Mejdan ponovo pa Ooooo je.bi SDP hahaha cisto da vidimo u kojem roku bi poslali muriju na njih hahah
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
govoris jedno a postavljas grobare,kakve veze oni imaju sa navijanjem delija za svoj klubnesvrstani je napisao/la:evo za one sto kazu da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub, nije bas sve isto...
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- nesvrstani
- Kontakt:
barca_87 je napisao/la:govoris jedno a postavljas grobare,kakve veze oni imaju sa navijanjem delija za svoj klubnesvrstani je napisao/la:evo za one sto kazu da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub, nije bas sve isto...
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
cim ne kontas, nemam se ja sta s tobom raspravljati...
ultrasstyle_tz da, bilo bi onda identicno ali i ovako imaju nacin da prozivaju sto ce i raditi kad dodje do susreta...
Pa ako se vratimo nazad u historiju vidjet cemo da nijedan klub nije postojao ovakav kao sto je sad.Svi su nastali fuzioniranjem nekih drugih klubova.I sta sad treba prozivat svakog zivog?nesvrstani je napisao/la:evo za one sto kazu da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub, nije bas sve isto...
I de malo pročitaj svoj post
"da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub" i postavljas link grobara ? Nigdje veze svega mi.Jer pogledas Delije kako navijaju na košarkaškim tekmama Zvezde i vidjet ćeš da ljudi navijaju
- nesvrstani
- Kontakt:
dobro pametnjakovici sto pisete da delije navijaju za zvedu a ja postavio klip grobara zaobidjite me molim vas jerhaver je napisao/la:Pa ako se vratimo nazad u historiju vidjet cemo da nijedan klub nije postojao ovakav kao sto je sad.Svi su nastali fuzioniranjem nekih drugih klubova.I sta sad treba prozivat svakog zivog?nesvrstani je napisao/la:evo za one sto kazu da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub, nije bas sve isto...
"da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub" i postavljas link grobara ? Nigdje veze svega mi.Jer pogledas Delije kako navijaju na košarkaškim tekmama Zvezde i vidjet ćeš da ljudi navijaju
niste skontali post... ultrasstyle jeste i gotovo...
Pa šta se tu ima kontat? Svoju tezu da klub nije isti opravdavaš nekom pjesmom ili parolom koji su navijači najvećeg rivala tog kluba podigli ili otpjevali :S Ne kontam smisao postavljanja istog.nesvrstani je napisao/la:dobro pametnjakovici sto pisete da delije navijaju za zvedu a ja postavio klip grobara zaobidjite me molim vas jerhaver je napisao/la:Pa ako se vratimo nazad u historiju vidjet cemo da nijedan klub nije postojao ovakav kao sto je sad.Svi su nastali fuzioniranjem nekih drugih klubova.I sta sad treba prozivat svakog zivog?nesvrstani je napisao/la:evo za one sto kazu da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub, nije bas sve isto...
niste skontali post... ultrasstyle jeste i gotovo...
Horde zla ne treba da navijaju za Sarajevo jer su im Manijaci digli Tor ****.i asocirajući na Fk Torpedo? Ja logike u pm
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.