OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

fukara87
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 17 nov 2013, 22:04

Puyol je nas Čupo :D inace igrao jedno vrijeme za Bosnu i Kakanj .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 nov 2013, 22:48

slijedeca opet gostovanje ili ?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 nov 2013, 22:54

Mejdan, vs Građanski.

Sent from my ST21i using Tapatalk 2

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 nov 2013, 23:05

staragarda je napisao/la:joj da hoce pobjedit pa onda ponovo prijem u kabinetu nacelnika...suuuupperrrrr...pa opet slikanje,pa opet debeli pitar Baho pa opet kombiji i kruzenje gradom i pozivanje na tekmu....juuuhuuuu.....jedva cekam...samo da padne strasno posusje :twisted: :twisted:
kosarka se vratila u grad...a onda neuzaustavljiv napad na ABA ligu
dosadan si,pises jedno te isto , znamo ne volis slobodu i sta onda pises toliko na ovoj temi ako ne priznajes ovaj tim :|
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Re: Odg: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la barca_87 » 17 nov 2013, 23:10

Cautinho je napisao/la:Uuu,koja dramaticna zavrsnica.
Imali smo i plus 7 jedno vrijeme,ali Sloboda se vraćala i tako na kraj jedva dobismo.
Baković i Cutura najbolji u nasim redovima,posebno Cutura u drugom dijelu.
Sto se tice samih poena,tu je nekako slabo djelovalo,dosta se promasivalo,na obje strane,ali se isto tako ulazile one nemoguce,trice sa obe strane su bile poprilicno precizne.
Mislim da smo dobili favorita,nadam se da je tako,Sloboda je dobra momcad.
Ko vam je onaj Puyol,ja mislim 22.?
I jeli se onaj crnac zove stvarno "Cock",ako sam dobro shvatio?
Jeli bio jos itko na tekmi?
cook se preziva nezz kako ti vidje cock :D :D
omar cook mu dodje rodjak :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 nov 2013, 23:17

stara garda
ja neznam sta hoces ti druze,mogu misliti kada opadne posjeta na nekih 1000 ljudi,ima da likujes ovdje
i lijecis neke svoje komplekse u vezi ovog kluba...zar ima neko u tuzli ko nije volio,ili simpatisao ditu...
ali nema gotovo,kraj,nestala..to o zamrzavanju je samo mazanje ociju,sta si zapeo,mozda su je neki od nas voljeli i vise od tebe,ali svacamo,velika vecina nas,da je ovo novi pocetak,bar trenutno zdrava sredina,sa velikim postotkom tuzlanske djece koja igraju,i ja licno NEVOLIM OVAJ KLUB jer trebace godina par da pocnem nesto osjecati,ali podrzavam,jer ovo je sloboda,ovo je tuzlansko,najzdraviji klub finansijski koji imamo,i trebamo ga podrzati da nebi dozivio sudbinu prethodnika...ako ti neces,nemoras brate,kritike su normalne,ali ti ga preseravas svaki hebeni vikend...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 nov 2013, 23:27

OKK Sloboda je zabilježila i drugi poraz u Ligi 12. Tuzlake je savladala domaća ekipa Posušja sa 73:70, po četvrtinama (16:12, 19:20, 17:18, 21:20).

Sloboda je bolje otvorila utakmicu i povela sa 2:5, da bi nakon toga domaća ekipa preuzela kontrolu na terenu. Razigrao se Širić koji je pogodio dvije trojke, dok su kod Slobode raspoloženi bili Hujdurović i Džambić. Prvi period je završen vodstvom Posušja 16:12.

U drugu četvrtinu domaći kreću odlično, pa su već nakon nepune tri minute imali +12, bilo je 28:16. Međutim, nakon time-outa Damira Mulaomerovića, Sloboda se vraća i poenima, prije svega, Džambića i Cocka stiže na 30:30. Ipak, finiš drugog perioda je pripao Posušju, pa se na odmor odlazi sa rezultaom 35:32.

I treća četvrtina je bila izuzetno neizvjesna i igralo se koš za koš. Prednost domaćih je išla maksimalno na +5, a Sloboda je tri minute do kraja treće dionice imala prednost 42:44. Igrači Posušja ipak nisu dozvolili da se Sloboda odlijepi, pa ponovo prelaze u vodstvo. Nakon treće četvrtine bilo je 52:50.

Vrlo zanimljivo je bilo i u zadnjoj četvrtini, koju su Tuzlaci bolje otvorili. Ali agilna i vrlo borbena ekipa Posušja ponovo steče prednost koja ide na +5, a tri minute do kraja i na +7. Bilo je 66:59. Ponovo Mulaomerović zove pametan time-out, nakon kojeg Sloboda dolazi do poravnanja 70:70, i to sa dvije trojke Tanasilovića i jednom Latifagića.
13 sekundi do kraja Lovrić pogađa dva slobodna bacanja. U zadnjem napadu Slobode Džambić promašuje šut za tri poena, a Ibračević pravi faul. Lovrić od dva pogađa jedno bacanje i donosi pobjedu Posušju.

MES QUE UN CLUB !!!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 17 nov 2013, 23:33

Kad se tabela pogleda samo ce izgleda Mladost izboriti sigurno doigravanje, onda imas jedno 7,8 klubova jednake kvalitete, i mislim da ce se korz sezonu desavat sad 7 uvezes dvije pobjede eto te na mjestu za doigravanje, i imas onda jos 3,4 kluba koja bi se trebala borit za opstanak a uopste puno nisu losiji od ovih koji ce se boriti za doigravanje. OKK ima losu ekipu u losoj ligi pa mozemo se nadat doigravanju

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 nov 2013, 23:37

wienultras je napisao/la:stara garda
ja neznam sta hoces ti druze,mogu misliti kada opadne posjeta na nekih 1000 ljudi,ima da likujes ovdje
i lijecis neke svoje komplekse u vezi ovog kluba...zar ima neko u tuzli ko nije volio,ili simpatisao ditu...
ali nema gotovo,kraj,nestala..to o zamrzavanju je samo mazanje ociju,sta si zapeo,mozda su je neki od nas voljeli i vise od tebe,ali svacamo,velika vecina nas,da je ovo novi pocetak,bar trenutno zdrava sredina,sa velikim postotkom tuzlanske djece koja igraju,i ja licno NEVOLIM OVAJ KLUB jer trebace godina par da pocnem nesto osjecati,ali podrzavam,jer ovo je sloboda,ovo je tuzlansko,najzdraviji klub finansijski koji imamo,i trebamo ga podrzati da nebi dozivio sudbinu prethodnika...ako ti neces,nemoras brate,kritike su normalne,ali ti ga preseravas svaki hebeni vikend...
pa necu nista brate :? ..samo se sprdam sa ovom ublehom od kluba :D :D ..sta ste se primili odma ko da vam je berba u rodu :D :D ....eo obecavam da necu vise ostavljat komentare na temi vam najdrazeg kluba ;) ...jel u dure ;)...ustvari,necu komentarisat dok ovaj klub ne zaigra u ABA ligi,tj do sljedece sezone :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 nov 2013, 23:59

Evo ja sam bio na 2 utakmice u mejdanu, bio sam protiv Zrinjskog i nije me pogodilo poraz, evo i veceras ne dotice me ovaj poraz, jest ono dobra atmosfera i bi lijepo na utakmicama al ne osjetim onaj zal zbog poraza.
Al ajd vrijeme je pred OKK Slobodom da pokusa uc u srca svih navijaca Dite.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 19 nov 2013, 12:31

evo za one sto kazu da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub, nije bas sve isto...

" onclick="window.open(this.href);return false;
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 nov 2013, 12:36

nesvrstani je napisao/la:evo za one sto kazu da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub, nije bas sve isto...

Pogresna poenta, ovo ne pjevaju delije nego grobari, i samo rade prozivku zbog toga sto se c.zvezda "furzirala" sa fmp-om, odnosno fmp promjenio ime u c.zvezda... itd itd

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 19 nov 2013, 12:39

klasik je napisao/la:
nesvrstani je napisao/la:evo za one sto kazu da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub, nije bas sve isto...

Pogresna poenta, ovo ne pjevaju delije nego grobari, i samo rade prozivku zbog toga sto se c.zvezda "furzirala" sa fmp-om, odnosno fmp promjenio ime u c.zvezda... itd itd
znam ja ko pjeva, i poenta je zbog prozivke :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 nov 2013, 13:29

haha ovako nesto bi pjevali da smo se ujedinili sa Olimpicom...nego treba ovo preradit kad/ako ikad Fukare dodju u Mejdan ponovo pa Ooooo je.bi SDP hahaha cisto da vidimo u kojem roku bi poslali muriju na njih hahah
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 nov 2013, 14:08

govoris jedno a postavljas grobare,kakve veze oni imaju sa navijanjem delija za svoj klub :roll: :?

MES QUE UN CLUB !!!

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 19 nov 2013, 16:52

barca_87 je napisao/la:

govoris jedno a postavljas grobare,kakve veze oni imaju sa navijanjem delija za svoj klub :roll: :?

cim ne kontas, nemam se ja sta s tobom raspravljati...

ultrasstyle_tz da, bilo bi onda identicno ali i ovako imaju nacin da prozivaju sto ce i raditi kad dodje do susreta...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 nov 2013, 19:18

ooooooo j3bi delije i grobare :!:
Pobjeda je bolja od orgazma!

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 19 nov 2013, 21:54

Pa ako se vratimo nazad u historiju vidjet cemo da nijedan klub nije postojao ovakav kao sto je sad.Svi su nastali fuzioniranjem nekih drugih klubova.I sta sad treba prozivat svakog zivog?
I de malo pročitaj svoj post :D
"da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub" i postavljas link grobara ? Nigdje veze svega mi.Jer pogledas Delije kako navijaju na košarkaškim tekmama Zvezde i vidjet ćeš da ljudi navijaju ;)

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 19 nov 2013, 23:20

haver je napisao/la:

Pa ako se vratimo nazad u historiju vidjet cemo da nijedan klub nije postojao ovakav kao sto je sad.Svi su nastali fuzioniranjem nekih drugih klubova.I sta sad treba prozivat svakog zivog?
"da je i kod zvezde isto i da ljudi navijaju za taj klub" i postavljas link grobara ? Nigdje veze svega mi.Jer pogledas Delije kako navijaju na košarkaškim tekmama Zvezde i vidjet ćeš da ljudi navijaju ;)
dobro pametnjakovici sto pisete da delije navijaju za zvedu a ja postavio klip grobara zaobidjite me molim vas jer
niste skontali post... ultrasstyle jeste i gotovo...

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 20 nov 2013, 01:44

nesvrstani je napisao/la:
haver je napisao/la:

dobro pametnjakovici sto pisete da delije navijaju za zvedu a ja postavio klip grobara zaobidjite me molim vas jer
niste skontali post... ultrasstyle jeste i gotovo...
Pa šta se tu ima kontat? Svoju tezu da klub nije isti opravdavaš nekom pjesmom ili parolom koji su navijači najvećeg rivala tog kluba podigli ili otpjevali :S Ne kontam smisao postavljanja istog.
Horde zla ne treba da navijaju za Sarajevo jer su im Manijaci digli Tor ****.i asocirajući na Fk Torpedo? Ja logike u pm

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Bordeaux433, Google Adsense [Bot], Proximic i 12 gostiju.