Meni se ne sviđa toliko, treba ti pet minuta dok je skines sa sebe.MT3 je napisao/la:
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
nazalost ni meni se sada ne svidja, mislio sam da ce biti do kraja fino da se moze koristiti kao jakna, ovo je cista glupost sto su napravili od dukserice 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ima u sarajevu gdje uzeti adidas gazelle, samba, spezial.... ?
Imas Gazelle u Adidasu...
Kad sam vec tu, da pitam koliko para kostaju Nike suskavci s kapuljacom ?
Sent from my ST23i using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- rob do bagro
- Kontakt:
Ove imam na piku, SB Bruin Nike.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Koliko novaca?rob do bagro je napisao/la:Ove imam na piku, SB Bruin Nike.![]()

80 KM su, ja mislim.anonimni je napisao/la: Kad sam vec tu, da pitam koliko para kostaju Nike suskavci s kapuljacom ?
Ja te volim, volim Željo..
Mogao bi leći jedan ovih dana ako su tako jeftinigio10 je napisao/la:80 KM su, ja mislim.anonimni je napisao/la: Kad sam vec tu, da pitam koliko para kostaju Nike suskavci s kapuljacom ?

Hvala

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
E sad si me malo razočarao
Otići ću sutra, pa ću vidjeti, valjda su i ti jeftiniji kvalitetni, a Boga mi i lijepi
Hvala tebi u svakom slučaju, da si napisao 200+ KM, zaboravio bih na Nike u startu 

Otići ću sutra, pa ću vidjeti, valjda su i ti jeftiniji kvalitetni, a Boga mi i lijepi

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma ovaj od 80 KM je onaj najprostiji, koji većina raje fura ove 2-3 godine.
Meni su nekako ispali iz mode, kao i Adidaske ( Gazelle,pogotovo Neo).
Jednostavno ne volim da nosim nešto što nosi dosta raje. Uzeo sam one kanađanke, pa sam požalio jer sad bukvalno svaki 2. lik nosi kanađanke
Meni su nekako ispali iz mode, kao i Adidaske ( Gazelle,pogotovo Neo).
Jednostavno ne volim da nosim nešto što nosi dosta raje. Uzeo sam one kanađanke, pa sam požalio jer sad bukvalno svaki 2. lik nosi kanađanke

Ja te volim, volim Željo..
ne znam zasto ali neo serija mi je jedina mrlja na imenu adidasa, sve sto sam vidio iz nje je blago receno ruzno i skroz nikakvo, cak i daleko losiji kvalitet od svega ostalog
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
@ gio10
Mislio sam na taj kao jednu opciju, a neki od onih Athletic Dept kao drugu, šta imaju i da li će me zadovoljiti, vidjećemo sutra, a kupiti uskoro ako bude interesantno
Mislio sam na taj kao jednu opciju, a neki od onih Athletic Dept kao drugu, šta imaju i da li će me zadovoljiti, vidjećemo sutra, a kupiti uskoro ako bude interesantno

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kad mi se stara miješa u odjeću, pa kupuje jakne i patike. A ne možeš reći da ne valja, da ti se ne sviđa. J.e.b.e.m ti život, kud su oni oni cicijaši, pa to bi g.o.v.n.o uzeli navukli na mene da je toplo, samo nek je džaba. Otac vojno lice cijeli život, vazda uniformu nosio, sad ne zna majicu sebi kupit. I umjesto da me puste da se zajebem sa patikama, da skontam sam, šta propušta vodu a šta ne. Oni kupuju, i onda kaže ti si nesposoban. Pa j.e.b.e.m ti život.
Eno mi rođaka, ima 27 godina stara mu kupuje odjeću. Ono njemačka roba za marku sve, sve ko taki. I meni se smiješi slična sudbina, ukoliko im ne budem pravio sranje po kući svaki put kad mi kupe nešto.
Eno mi rođaka, ima 27 godina stara mu kupuje odjeću. Ono njemačka roba za marku sve, sve ko taki. I meni se smiješi slična sudbina, ukoliko im ne budem pravio sranje po kući svaki put kad mi kupe nešto.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Da da to su te sitne tragedije zemalja u tranziciji, na taj horor nicije srce ne smije ostati imuno..izdrzi brate
Astren je napisao/la:Da da to su te sitne tragedije zemalja u tranziciji, na taj horor nicije srce ne smije ostati imuno..izdrzi brate
Treba nekom noge polomit.

Trebam vozački polagat al "ne znam" sebi patike kupit.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
znam kako je to, koliko mi je puta otac donio neke kinezere, on meni govori evo ga sine original, bas kao sto mi je covjek rekao, al haj ti njemu reci nesto, kad je tvrdoglav, govorim mu da to nije original al on ne da na sebe, kako on kaze tako mora biti pa makar bio i u krivu 

koja im je cijena oko prilike ako znas?anonimni je napisao/la:Imas Gazelle u Adidasu...
Oko 150 KM
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 12 gostiju.