Slazem se sa ovim 100%Admir_Sa je napisao/la: Priroda nam je sve dala, al djaba kad nema sposobnih ljudi. Dosle su skijaske legende na Bjelasnicu i nije bilo ni 1000 ljudiSkijanje se prvo treba popularizovati, ali to nije u interesu gradu Sarajevu, prema tome samo se mozemo sjecati lijepih starih vremena
Skijanje
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijanje
FK Pjetlovi
Ivica treći sutra ,jaka konkurencija,prva vožnja u 15h druga oko 19h pod reflektorima auuu snijeg sipa u zagiu
bit će sutra lijepo,još praznik neradi se !Tko prati bit će htv, uživajte skijaši 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Ko je po vama favorit večeras

R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
Herbst je moj kralj
čekaju puno od Iveka ne znam, sretno im kažu ledena staza.Momci će bit zanimljivi,ima kandidata dosta jakih.

Herbst je u najboljoj formi, ali ja navijam za Ivicu i nadam se da ce nekom ludjackom voznjom pobijediti, ali opet isto tako se nadam da se nece povrijediti opetHusso97 je napisao/la:Ko je po vama favorit večeras![]()
![]()
- reds_forever
- Kontakt:
herbst je glavni favorit,al navijam za raicha...iako je tesko prognozirati,velika konkurencija...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- reds_forever
- Kontakt:
Herbst opravdao ulogu favorita i mislim da je sigurni pobjednik,osim ako ne napravi neku gresku i ne zavrsi utrku....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Slazem se i mislim da je trenutno najbolji slalomasreds_forever je napisao/la:Herbst opravdao ulogu favorita i mislim da je sigurni pobjednik,osim ako ne napravi neku gresku i ne zavrsi utrku....

FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
raich zeznu na jednoj od posljednjih kapija,ako nista,barem je preuzeo prvo mjesto u ukupnom poretku.. sto je razzoliju zagreb sretan 

Talijani slavili ,aj neka mu prva pobijeda,a i Mitija - Janez dobro prođe 4 rezultat,bruka komšija ništa
Ivek loše,a moj favorit malo nesretan, ali došao je do cilja,Herbst profesor 

Bio sam gore na Sljemenu, ali nek se zna Žana Novaković i Marko Rudić su bili BIH prestavnici ,žalosno u našim medijima nema malo o njima.Fer navijanje ,bili je mnogo Bosanaca ,momak dobar ali peh sklisko,pa nije prve bodove pokupio 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Ja fakat ne kontam kako one Svabe mogu sve sportove maximalno pratiti. Sad malo gledam onaj biathlon iz Oberhofa, prepuno gledaliste
Kostelić se vraća u Švicarskoj pokupio bodove treći danas dobar
Lizeroux prvi u Adelbodenu.

Jbg, moras poci od toga da ih i ima nekoliko desetina miliona. Dodaj tu jos turiste, zaljubljenike svih zimskih sportova, i dobices odgovor na svoje pitanje. Nisam sada neki ekspert, ali polazim od toga da biathlon ima tradiciju u Njemackoj, solidan zivotni standard i to je to.The Game je napisao/la:Ja fakat ne kontam kako one Svabe mogu sve sportove maximalno pratiti. Sad malo gledam onaj biathlon iz Oberhofa, prepuno gledaliste
Mada mislim da je najveci razlog jacina takmicenja. Kada bi nekim cudom BIH dobila neku FIS utrku imao bi svako takmicenje hiljade i hiljade ljudi koji bi dolazili da gledaju, makar nijedan Bosanac ne dosao gore.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
- reds_forever
- Kontakt:
sa 12. mjesta na 1.bambina je napisao/la:Kostelić se vraća u Švicarskoj pokupio bodove treći danas dobar![]()

Daleko ispod nekadasnjeg kvaliteta. Kad se samo sjetim devedesetih i par godina novog stoljeca. Za ovo danas Tomba, Amot, Majer i ostali su bili vanzenmaljcireds_forever je napisao/la:sa 12. mjesta na 1.bambina je napisao/la:Kostelić se vraća u Švicarskoj pokupio bodove treći danas dobar![]()
Lizeroux prvi u Adelbodenu.herbst danas bez plasmana ostade,a i cini mi se nekako i da je zavrsio utrku,ne bi pobijedio...uglavnom..uzbudljiv svjetski kup..kao i svake sezone
nema potpisa
Lase Kjus Eberhate,r hbt sad nista niscimAdmir_Sa je napisao/la:Daleko ispod nekadasnjeg kvaliteta. Kad se samo sjetim devedesetih i par godina novog stoljeca. Za ovo danas Tomba, Amot, Majer i ostali su bili vanzenmaljcireds_forever je napisao/la:sa 12. mjesta na 1.bambina je napisao/la:Kostelić se vraća u Švicarskoj pokupio bodove treći danas dobar![]()
Lizeroux prvi u Adelbodenu.herbst danas bez plasmana ostade,a i cini mi se nekako i da je zavrsio utrku,ne bi pobijedio...uglavnom..uzbudljiv svjetski kup..kao i svake sezone

Il utrka spusta nekada. Ghedina, 5-6 Austrijanaca medju kojima svak moze pobjedit, Amot i Kjus, Bruno Kernen, Amerikanci oni. Prejako majke mi. Isto tako kod zena, Pikabo Strit, Isolda Kostner, Debora Komanjoni, Anita Wahter, Njemice (Sajcinger, Ertl, Gerg), Austrijanke (majsnicer, dofmajster. gecl...).. pa kasnije Janica, Anja Person, pokojna Kavanjo iz Francuske...
nema potpisa
Bice gusto ove godine u ukupnom poretku svjetskog kupa mislim da bi Raich mogao biti 1.
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.