Skijanje

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

reds
Kontakt:

Re: Skijanje

Post Postao/la reds » 05 jan 2010, 10:52

Admir_Sa je napisao/la: Priroda nam je sve dala, al djaba kad nema sposobnih ljudi. Dosle su skijaske legende na Bjelasnicu i nije bilo ni 1000 ljudi :shock: Skijanje se prvo treba popularizovati, ali to nije u interesu gradu Sarajevu, prema tome samo se mozemo sjecati lijepih starih vremena
Slazem se sa ovim 100%
FK Pjetlovi

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 05 jan 2010, 19:29

Ivica treći sutra ,jaka konkurencija,prva vožnja u 15h druga oko 19h pod reflektorima auuu snijeg sipa u zagiu ;) bit će sutra lijepo,još praznik neradi se !Tko prati bit će htv, uživajte skijaši :P
Fi hajati.
GO Bosno.

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 06 jan 2010, 11:44

Ko je po vama favorit večeras :?: :?: :?:
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 06 jan 2010, 12:33

Herbst je moj kralj ;) čekaju puno od Iveka ne znam, sretno im kažu ledena staza.Momci će bit zanimljivi,ima kandidata dosta jakih.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 jan 2010, 12:39

Husso97 je napisao/la:Ko je po vama favorit večeras :?: :?: :?:
Herbst je u najboljoj formi, ali ja navijam za Ivicu i nadam se da ce nekom ludjackom voznjom pobijediti, ali opet isto tako se nadam da se nece povrijediti opet

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 jan 2010, 13:03

herbst je glavni favorit,al navijam za raicha...iako je tesko prognozirati,velika konkurencija...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 jan 2010, 18:49

Herbst opravdao ulogu favorita i mislim da je sigurni pobjednik,osim ako ne napravi neku gresku i ne zavrsi utrku....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 jan 2010, 19:17

reds_forever je napisao/la:Herbst opravdao ulogu favorita i mislim da je sigurni pobjednik,osim ako ne napravi neku gresku i ne zavrsi utrku....
Slazem se i mislim da je trenutno najbolji slalomas :D
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 jan 2010, 20:27

raich zeznu na jednoj od posljednjih kapija,ako nista,barem je preuzeo prvo mjesto u ukupnom poretku.. sto je razzoliju zagreb sretan :roll:

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 06 jan 2010, 20:32

Talijani slavili ,aj neka mu prva pobijeda,a i Mitija - Janez dobro prođe 4 rezultat,bruka komšija ništa ;) Ivek loše,a moj favorit malo nesretan, ali došao je do cilja,Herbst profesor :P

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 jan 2010, 20:39

Auuu sta uradi Herbst :oops:
FK Pjetlovi

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 06 jan 2010, 21:16

Bio sam gore na Sljemenu, ali nek se zna Žana Novaković i Marko Rudić su bili BIH prestavnici ,žalosno u našim medijima nema malo o njima.Fer navijanje ,bili je mnogo Bosanaca ,momak dobar ali peh sklisko,pa nije prve bodove pokupio ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 jan 2010, 14:56

Ja fakat ne kontam kako one Svabe mogu sve sportove maximalno pratiti. Sad malo gledam onaj biathlon iz Oberhofa, prepuno gledaliste

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 10 jan 2010, 16:49

Kostelić se vraća u Švicarskoj pokupio bodove treći danas dobar ;)
Lizeroux prvi u Adelbodenu.

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 10 jan 2010, 16:55

The Game je napisao/la:Ja fakat ne kontam kako one Svabe mogu sve sportove maximalno pratiti. Sad malo gledam onaj biathlon iz Oberhofa, prepuno gledaliste
Jbg, moras poci od toga da ih i ima nekoliko desetina miliona. Dodaj tu jos turiste, zaljubljenike svih zimskih sportova, i dobices odgovor na svoje pitanje. Nisam sada neki ekspert, ali polazim od toga da biathlon ima tradiciju u Njemackoj, solidan zivotni standard i to je to.
Mada mislim da je najveci razlog jacina takmicenja. Kada bi nekim cudom BIH dobila neku FIS utrku imao bi svako takmicenje hiljade i hiljade ljudi koji bi dolazili da gledaju, makar nijedan Bosanac ne dosao gore.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 jan 2010, 18:29

bambina je napisao/la:Kostelić se vraća u Švicarskoj pokupio bodove treći danas dobar ;)
sa 12. mjesta na 1. :o herbst danas bez plasmana ostade,a i cini mi se nekako i da je zavrsio utrku,ne bi pobijedio...uglavnom..uzbudljiv svjetski kup..kao i svake sezone 8-)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 jan 2010, 23:49

reds_forever je napisao/la:
bambina je napisao/la:Kostelić se vraća u Švicarskoj pokupio bodove treći danas dobar ;)
sa 12. mjesta na 1. :o herbst danas bez plasmana ostade,a i cini mi se nekako i da je zavrsio utrku,ne bi pobijedio...uglavnom..uzbudljiv svjetski kup..kao i svake sezone 8-)
Daleko ispod nekadasnjeg kvaliteta. Kad se samo sjetim devedesetih i par godina novog stoljeca. Za ovo danas Tomba, Amot, Majer i ostali su bili vanzenmaljci
nema potpisa

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 10 jan 2010, 23:51

Admir_Sa je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:
Daleko ispod nekadasnjeg kvaliteta. Kad se samo sjetim devedesetih i par godina novog stoljeca. Za ovo danas Tomba, Amot, Majer i ostali su bili vanzenmaljci
Lase Kjus Eberhate,r hbt sad nista niscim :arrow:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 jan 2010, 23:59

Il utrka spusta nekada. Ghedina, 5-6 Austrijanaca medju kojima svak moze pobjedit, Amot i Kjus, Bruno Kernen, Amerikanci oni. Prejako majke mi. Isto tako kod zena, Pikabo Strit, Isolda Kostner, Debora Komanjoni, Anita Wahter, Njemice (Sajcinger, Ertl, Gerg), Austrijanke (majsnicer, dofmajster. gecl...).. pa kasnije Janica, Anja Person, pokojna Kavanjo iz Francuske...
nema potpisa

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 jan 2010, 15:17

Bice gusto ove godine u ukupnom poretku svjetskog kupa mislim da bi Raich mogao biti 1.
FK Pjetlovi

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.