FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 21 nov 2013, 11:09

Svjestan sam ja da su to za vas pojedince gluposti. Ne očekujem da shvatite, jer niste u mogućnosti.
F.K.SARAJEVO

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 21 nov 2013, 11:18

Ma ti mlatis praznu slamu bez argumenata. Sarajevo osteceno proslih sezona rekli navijaci jer niste mogli osvojiti kup sajamski sljiva u Dogladima, pa je najlakse se oprati preko sudija. Sudijski gresaka je bilo i protiv Sarajeva, bilo je i za Sarajevo, to isto vazi ZA Zelju. Ponavljam sudijske greske se desavaju u ligi prvaka svaki utorak i srijedu a zasto e bi u BH.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 21 nov 2013, 11:20

Sve mogu skontat. Ali da mi kao ljudi, građani, koji zivimo u demokratskoj drzavi, ne smijemo u istoj nositi majice na kojem je lik poginulog građanina te drzave, e to ne mogu da skontam.
Odakle pravo policiji, vlasti ili kome vec da se zabrani nosenje transparenta ili majice sa likom Vedrana Puljica u Sirokom Brijegu? Do kad ce mediji sutiti o tome? Zar nije sramota da neko moze zabraniti da se nosi majica sa likom Vedrana? Momka koji je ubijen bez potrebe, u miru, bez puske, uniforme... Koji nije terorista, ratni zlocinac...
U kakvoj mi drzavi zivimo, fuj fasisti!

ISTINA ZA VEDRANA!!!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 nov 2013, 13:03

Hordas Doboj je napisao/la:Sve mogu skontat. Ali da mi kao ljudi, građani, koji zivimo u demokratskoj drzavi, ne smijemo u istoj nositi majice na kojem je lik poginulog građanina te drzave, e to ne mogu da skontam.
Odakle pravo policiji, vlasti ili kome vec da se zabrani nosenje transparenta ili majice sa likom Vedrana Puljica u Sirokom Brijegu? Do kad ce mediji sutiti o tome? Zar nije sramota da neko moze zabraniti da se nosi majica sa likom Vedrana? Momka koji je ubijen bez potrebe, u miru, bez puske, uniforme... Koji nije terorista, ratni zlocinac...

ISTINA ZA VEDRANA!!!
^^^^^^ lijevom rukom. IZV
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

SoloUltra
Kontakt:

Post Postao/la SoloUltra » 21 nov 2013, 13:07

Sarajevo će pobjediti u širokom.
Visoko žestoko za Sarajevo grad !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 nov 2013, 13:11

Jel moguće da su vam to zabranili?
Hebem ti sugavu politiku...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 21 nov 2013, 13:30

nije to politika nego fašizam/nacizam/seljakljuk/primitivizam
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 nov 2013, 13:32

Hordas Doboj je napisao/la:Sve mogu skontat. Ali da mi kao ljudi, građani, koji zivimo u demokratskoj drzavi, ne smijemo u istoj nositi majice na kojem je lik poginulog građanina te drzave, e to ne mogu da skontam.

ISTINA ZA VEDRANA!!!
Koji je razlog za to prijatelju? Je li to zabrana samo za ovaj mec ili se pak radi o trajnoj zabrani?

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 21 nov 2013, 13:46

DzoleZeljo je napisao/la:

ISTINA ZA VEDRANA!!!
Koji je razlog za to prijatelju? Je li to zabrana samo za ovaj mec ili se pak radi o trajnoj zabrani?
Nije samo ovaj i prosli je bio. Znate da su oduzimane majice sa likom Vedrana od strane policije. Donose takve odluke od utakmice do utakmice.
Al i sami znate kako je sa hercegovackom policijom...sa njima uvijek problemi. I vi ste ih imali i mi, i RA itd. Samo me interesuje po kojem zakonu i na osnovu cega mogu donijeti takvu odluku?

sarajvo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajvo46 » 21 nov 2013, 14:38

Hordas Doboj je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:

ISTINA ZA VEDRANA!!!
Nije samo ovaj i prosli je bio. Znate da su oduzimane majice sa likom Vedrana od strane policije. Donose takve odluke od utakmice do utakmice.
Al i sami znate kako je sa hercegovackom policijom...sa njima uvijek problemi. I vi ste ih imali i mi, i RA itd. Samo me interesuje po kojem zakonu i na osnovu cega mogu donijeti takvu odluku?
po kojem zakonu se smije ubiti momak i nikom nista...svako pametan zna da je Vedrana ubio policajac i sad trebam od tog istog ubice ocekivati da sprovodi red na utakmici

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 nov 2013, 16:06

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 21 nov 2013, 16:51

Ima l kakvih novosti što se Husrefa tiče?

Baj d vej, Nikola je babo za MAIRA K. i ostalu klapu.
Allegri je gospodin!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 nov 2013, 16:54

jedan od najboljih napadaca u PL BiH nije mogao ni da prismrdi u Mariboru, pa kad stanu uperdjivanja nase lige s Hrvatskom, Slovenskom... A kao veliki bauk kad ispadnemo od "tamo nekih Albanaca"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 nov 2013, 21:10

a, FC BORDO 8-)
F.K.SARAJEVO

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 21 nov 2013, 21:40

molotovljev je napisao/la:a, FC BORDO 8-)
Zato što je unikatna i kad se kaže BORDO zna se na koga se misli :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 nov 2013, 21:47

sjever je napisao/la:
Da,i Vučko.. :)
Osim u St.Louisu, ima nas i u švedskom Malmeu..AFK Sarajevo (amaterski fk)
F.K.SARAJEVO

emin82
Kontakt:

Post Postao/la emin82 » 21 nov 2013, 22:44

Prije svega pozdrav i molba da nam otvoris oci i napises sve te asistencije Karica, ja se Tadejeviceve svake sjecam a od Mahira samo one protiv Olimpica. A sve zavisi sta Musemic smatra asistencijom, mozda ono kad Karic baci "sidro" u napadu 8-)

P.S. Hvala na prijedlogu za upravu da me zaposli nadam se da ce izaci u susret. I naravno ako ti smatras da se igraci FKS bore i ginu na terenu ti si onda ocigledno ... :roll:[/quote]

Pozdrav i tebi. Hvala što si mi otvorio oči, jer po tebi Husref piše ove asistencije i statistiku :lol: kada bi i meni upisao koju! Pa pogledaj bolan naše utakmice protiv Zrinjskog, Olimpica, Rudara i Travnika i čoravom bi bilo dosta pa valjda će i tebi. Ja stvarno nisam okupiran Karićem poput tebe niti imam sklonosti kao ti, ali kad ga već toliko pratiš daj izbroj koliko je prekršaja zaradio i koliko je pretrčao može kome zatrebati, asistencije su tu crno na bijelo :D

Kako bolan ne ginu?! Jel im molim te Husref sredio da budu drugi? pa od tebe me više ništa ne može iznenadit. Svojim zalaganjem su tu gdje jesu, a ne pametovanjem i tipkanjem...otiđi na koju bilo tribinu isplatnije ti je vjeruj.

Ponekad stvarno ne mogu shvatite ljude koji ovoliko smaraju. Ne valja Bilbija, pa valja, ne valja Suljić pa kad ode daj vrati se, Radovca na klupu pa onda što ne igra , Travančić predobar pa onda prozivanje jadnik pije izacimo ga, Deji psujemo pa kad odbrani 3 penala u nebo ga dižemo i tako do beskraja... Ja sam uz Sarajevo i kad gubi i kad dobija! Dabogda mi dobili u Širokom a licemjera će uvijek biti kako među nama tako i među komšijama.

Za borrrdoo bijeleeee ;)

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 22 nov 2013, 08:18

molotovljev je napisao/la:
sjever je napisao/la:
Da,i Vučko.. :)
Osim u St.Louisu, ima nas i u švedskom Malmeu..AFK Sarajevo (amaterski fk)
"Ovo nije argument protiv Želje, Veleža, Čelika, Slobode ili Borca. Činjenica je da je klub sa Koševa slavan i ima lako prepoznatljivu i unikatnu boju. Kad spomenete riječ bordo zna se o kome se radi" 8-) 8-)

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 22 nov 2013, 08:50

Husref u bolnici.
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 22 nov 2013, 09:00

pipe je napisao/la:Husref u bolnici.
Opet srce? :? :?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Bing [Bot], bosnas_, broj6, galia95, Hajdeee, Haksss, Konzerva, macahz, mercurial, Pena, sekac, zagorski, ŠTA_JE i 200 gostiju.