FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko kaže da liga nije regularnija nego prije on laže, ili nije objektivan pa pokušava umanjiti rezultate "nekog" kluba.Yebo te u Njemačkoj ljudi zabiju go, a lopta prošla sa strane pa niko ne optužuje Leverkusen za namještanje.Sudije su ljudi i sigurno da nisu toliko kvalitetni da odrade utakmicu bez greške.Ali da je neko pokraden u zadnje vrijeme, sigurno nije.
Drugi par opanaka je što se navijači žale što im je sviran pogrešan aut, ili "ona dva faula na centru nije sviro namještena tekma 100 %".Da je savršeno - nije, ali nije vala ni nakaradno ni kriminalno kako neki žele predstaviti.
Drugi par opanaka je što se navijači žale što im je sviran pogrešan aut, ili "ona dva faula na centru nije sviro namještena tekma 100 %".Da je savršeno - nije, ali nije vala ni nakaradno ni kriminalno kako neki žele predstaviti.
DRUG NEBI TI PUNCA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije u tome problem. Stručno oko podmanjačkog detektiva može bez problema da prepozna kad je neka utakmica namještena, a kad je u pitanju sudijska greška. Tako on iz aviona vidi da utakmica, kad lopta prođe pored gola i to bude priznato kao gol, nije namještena, a da je utakmica finala Kupa, kad se igrači Želje ne raduju onako kako on misli da bi trebali, očigledno namještena.bagrcavi je napisao/la:Ko kaže da liga nije regularnija nego prije on laže, ili nije objektivan pa pokušava umanjiti rezultate "nekog" kluba.Yebo te u Njemačkoj ljudi zabiju go, a lopta prošla sa strane pa niko ne optužuje Leverkusen za namještanje.Sudije su ljudi i sigurno da nisu toliko kvalitetni da odrade utakmicu bez greške.Ali da je neko pokraden u zadnje vrijeme, sigurno nije.
- champions1921
E jeste tesko biti tvoj nivo u pm.. Samo se malo napravis lud i glumis amneziju kada su u pitanju vase price iz proslih sezona.. Zbog manjeg ofsajda Adilovica u Zenici prosle sezone ste kenjali citavu godinu a sada opravdavate sudije koje grijese u vasu korist.. Pomalo licemjerno, zar ne??molotovljev je napisao/la:Vidi, ne kažem da nije ofsajd bio, jeste naravno, ali ne mogu tvrditi kao što ne možeš ni ti, da je sudija ovo vidioblavor je napisao/la:Ne kažem da nije pazio, al on je osim pažnje imao i uvijek najjaču ekipu kojoj je bilo dovoljno da sudija bude 50-50 da bi pobijedila, ja se na Grbavici ne sjećam penala al baš dugo, dugo, bilo je nekih procjena kad sudija može a ne mora da vidi, isto ko kod ovog ofsajda, ovaj sudija je garant vidio da je ofsajd bio je u liniji odlično postavljen, al nije mahao jer zna da ga za ovo ne mogu previše kazniti jer se radi o centimetrima, to pomaganje je bitno ali nije ofirno, e onaj penal iz Bijeljine je već baš ofiran, al na to ofiranje ga dovede loša ekipa, jer Sarajevo u tom trenutku gubi a čovjek uzeo pare i on se mora ofirat jer ako se ne izofira on utakmicu ne može preokrenuti jer ovi meda ne mogu, to kod Osima nije bilo potrebno jer je njegova ekipa uzimala većinu protivnika, a kad im ne ide dovoljno je bilo malo pripazive da ovi to iskoriste i preokrenu, kažem ti zarovi se dobro pretjeranog ofiranja ala ovaj penal nije bilo, zato jer moraš ipak imati i ekipu, a kad imaš ovako slabašnu ekipu ko sarajevo, čak i uz ekstra pomoć sudija teško možeš bit prvak, one godine kad je Popaj finansirao nije to bio baš samo Popaj, ono je bila i dobra ekipa, nije njima trebalo previše, već samo malo pomoći, ovima sad treba baš dobrog ofiranja da i u ovoj nikad slabijoj ligi u istoriji uzmu titulu....molotovljev je napisao/la:Po toj vašoj priči ispada da je Osim junior sve ove godine "pazio" sudije, jer nije mogao na drugi način
sebi, ali pazi, sebi, priuštiti kolekciju pehara. Ja mislim da to nije tačno, šta ti misliš ?
i da nije htio mahati. Mislim čista glupost i nepoznavanje fudbala. Ovo je tzv. mali ofsjad i jako je nezgodno
za sudiju da u trenutku upućivanja lopta "provali" da li je igrač u ofsajdu, jer mora gledati na dvije strane,
ako me razumiješ šta hoću da kažem. Nešto slično sam komentarisao i prethodnih godina, baš mislim da ste
vi igrali protiv Širokog. Ja za ove propuste ne krivim sudije uopšte, bez obzira da li igra FCS ili neko drugi.
A što se tiče penala u Bijeljini, pazi ovo, ne možeš reći da je uzeo pare, brate to je kleveta, a nemaš dokaz
za to, osim lične pretpostavke. Nije lijepo, vučeš me za jezik...Volio bih stvarno da ima taj snimak da vidimo
jel zaista bilo kontakta, ali bez obzira na to mogu reći da je igrač Sarajeva u onoj situaciji glupo pao, tako da
i ako je bio kontakt mogao je hladno proć' pored igrača Radnika i sebi stvoriti čistu situaciju, ovako je očito
išao na penal. Sudija je bio blizu, tako da ću mu vjerovati.
@tu i tamo, mojne meni prodavati te dječije fore. Preskoči, nisi ti moj nivo, nađi sebi nekog drugog za tu
vrstu diskusije.
BUDI ŽELJO !!!
Lupanje na nivou nema dalje
Svake druge sedmice liga prvaka najvece takmicenje desavaju se milion gresaka sudija, od ne dosudeni penala, pa do dosudeni penala, gol linija i tako slicnih stvari. U taj projekat ukljuceno je milioni i milioni novca pa se grijesi svaki utorak i srijeda.
Okrenes euro sport pratis njemacku ligu svaka druga utakmica sudije ne normalno grijese. Leverkusenu priznat gol s untrasnje strane da je ovdje taj gol dat bio bi nacionalni kljuc, namjestio Osim, platio sudije Osim, Osim platio sudijsku komisiju i tako slicne gluposti, ono da se covjeka upisa od smijeha.
I vi sad fol pisete kakvo je ovdje sudenje. Kakvo je bilo proslih sezona kad niko nije mogao odnijeti bod s gostovanje ove posljednje cetiri godine imamo extra sudenje. Dese se neke nepravilnost, pogrijesi se nekad, nekad bude namjernih stvari ali sve je to fudbal nije to samo kod nas, to je tako svugdje u svijetu. Samo ovdje ima ovaj molotoljev koktel koji prica gluposti i jos par njih. Inace POSTENE sudije sve znaju,
Al u kompletu ovo je sudenje extra.
Okrenes euro sport pratis njemacku ligu svaka druga utakmica sudije ne normalno grijese. Leverkusenu priznat gol s untrasnje strane da je ovdje taj gol dat bio bi nacionalni kljuc, namjestio Osim, platio sudije Osim, Osim platio sudijsku komisiju i tako slicne gluposti, ono da se covjeka upisa od smijeha.
I vi sad fol pisete kakvo je ovdje sudenje. Kakvo je bilo proslih sezona kad niko nije mogao odnijeti bod s gostovanje ove posljednje cetiri godine imamo extra sudenje. Dese se neke nepravilnost, pogrijesi se nekad, nekad bude namjernih stvari ali sve je to fudbal nije to samo kod nas, to je tako svugdje u svijetu. Samo ovdje ima ovaj molotoljev koktel koji prica gluposti i jos par njih. Inace POSTENE sudije sve znaju,
Al u kompletu ovo je sudenje extra.
- molotovljev
Svjestan sam ja da su to za vas pojedince gluposti. Ne očekujem da shvatite, jer niste u mogućnosti.
F.K.SARAJEVO
Ma ti mlatis praznu slamu bez argumenata. Sarajevo osteceno proslih sezona rekli navijaci jer niste mogli osvojiti kup sajamski sljiva u Dogladima, pa je najlakse se oprati preko sudija. Sudijski gresaka je bilo i protiv Sarajeva, bilo je i za Sarajevo, to isto vazi ZA Zelju. Ponavljam sudijske greske se desavaju u ligi prvaka svaki utorak i srijedu a zasto e bi u BH.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sve mogu skontat. Ali da mi kao ljudi, građani, koji zivimo u demokratskoj drzavi, ne smijemo u istoj nositi majice na kojem je lik poginulog građanina te drzave, e to ne mogu da skontam.
Odakle pravo policiji, vlasti ili kome vec da se zabrani nosenje transparenta ili majice sa likom Vedrana Puljica u Sirokom Brijegu? Do kad ce mediji sutiti o tome? Zar nije sramota da neko moze zabraniti da se nosi majica sa likom Vedrana? Momka koji je ubijen bez potrebe, u miru, bez puske, uniforme... Koji nije terorista, ratni zlocinac...
U kakvoj mi drzavi zivimo, fuj fasisti!
ISTINA ZA VEDRANA!!!
Odakle pravo policiji, vlasti ili kome vec da se zabrani nosenje transparenta ili majice sa likom Vedrana Puljica u Sirokom Brijegu? Do kad ce mediji sutiti o tome? Zar nije sramota da neko moze zabraniti da se nosi majica sa likom Vedrana? Momka koji je ubijen bez potrebe, u miru, bez puske, uniforme... Koji nije terorista, ratni zlocinac...
ISTINA ZA VEDRANA!!!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
^^^^^^ lijevom rukom. IZVHordas Doboj je napisao/la:Sve mogu skontat. Ali da mi kao ljudi, građani, koji zivimo u demokratskoj drzavi, ne smijemo u istoj nositi majice na kojem je lik poginulog građanina te drzave, e to ne mogu da skontam.
ISTINA ZA VEDRANA!!!
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- SarajlijaTM
Jel moguće da su vam to zabranili?
Hebem ti sugavu politiku...
Hebem ti sugavu politiku...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nije to politika nego fašizam/nacizam/seljakljuk/primitivizam
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Koji je razlog za to prijatelju? Je li to zabrana samo za ovaj mec ili se pak radi o trajnoj zabrani?Hordas Doboj je napisao/la:Sve mogu skontat. Ali da mi kao ljudi, građani, koji zivimo u demokratskoj drzavi, ne smijemo u istoj nositi majice na kojem je lik poginulog građanina te drzave, e to ne mogu da skontam.
ISTINA ZA VEDRANA!!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nije samo ovaj i prosli je bio. Znate da su oduzimane majice sa likom Vedrana od strane policije. Donose takve odluke od utakmice do utakmice.DzoleZeljo je napisao/la:Koji je razlog za to prijatelju? Je li to zabrana samo za ovaj mec ili se pak radi o trajnoj zabrani?Hordas Doboj je napisao/la:Sve mogu skontat. Ali da mi kao ljudi, građani, koji zivimo u demokratskoj drzavi, ne smijemo u istoj nositi majice na kojem je lik poginulog građanina te drzave, e to ne mogu da skontam.
ISTINA ZA VEDRANA!!!
Al i sami znate kako je sa hercegovackom policijom...sa njima uvijek problemi. I vi ste ih imali i mi, i RA itd. Samo me interesuje po kojem zakonu i na osnovu cega mogu donijeti takvu odluku?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
po kojem zakonu se smije ubiti momak i nikom nista...svako pametan zna da je Vedrana ubio policajac i sad trebam od tog istog ubice ocekivati da sprovodi red na utakmiciHordas Doboj je napisao/la:Nije samo ovaj i prosli je bio. Znate da su oduzimane majice sa likom Vedrana od strane policije. Donose takve odluke od utakmice do utakmice.DzoleZeljo je napisao/la:Koji je razlog za to prijatelju? Je li to zabrana samo za ovaj mec ili se pak radi o trajnoj zabrani?Hordas Doboj je napisao/la:Sve mogu skontat. Ali da mi kao ljudi, građani, koji zivimo u demokratskoj drzavi, ne smijemo u istoj nositi majice na kojem je lik poginulog građanina te drzave, e to ne mogu da skontam.
ISTINA ZA VEDRANA!!!
Al i sami znate kako je sa hercegovackom policijom...sa njima uvijek problemi. I vi ste ih imali i mi, i RA itd. Samo me interesuje po kojem zakonu i na osnovu cega mogu donijeti takvu odluku?
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ima l kakvih novosti što se Husrefa tiče?
Baj d vej, Nikola je babo za MAIRA K. i ostalu klapu.
Baj d vej, Nikola je babo za MAIRA K. i ostalu klapu.
Allegri je gospodin!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jedan od najboljih napadaca u PL BiH nije mogao ni da prismrdi u Mariboru, pa kad stanu uperdjivanja nase lige s Hrvatskom, Slovenskom... A kao veliki bauk kad ispadnemo od "tamo nekih Albanaca"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- molotovljev
Zato što je unikatna i kad se kaže BORDO zna se na koga se mislimolotovljev je napisao/la:a, FC BORDO
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- molotovljev
Da,i Vučko..sjever je napisao/la:Zato što je unikatna i kad se kaže BORDO zna se na koga se mislimolotovljev je napisao/la:a, FC BORDO
Osim u St.Louisu, ima nas i u švedskom Malmeu..AFK Sarajevo (amaterski fk)
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.