Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

TMovac
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la TMovac » 21 nov 2013, 13:09

pinoglavi je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Veroljub Salatic u dresu Srbije
slika

Salatics Herz schlägt für die Serbien

Tatort Restaurant Altburg in Regensdorf: Seine Freundin Slavica zieht ihm das serbische Trikot über dasjenige der Schweizer Nationalmannschaft. Veroljub Salatics Herz schlägt immer lauter für Serbien – umso mehr, als der 23-Jährige schon lange nichts mehr vom Schweizerischen Fussballveband gehört hat. Nimmt er die serbische Staatsbürgerschaft an, könnte er für sein Geburtsland spielen.

Evo srce Veroljuba Salatica kuca za Srbiju

Ali vidim na forumu da je i to uredu, ljudi ocigledno nemaju nikakve principe,
svaka vam cast svima prodane duse!

Ma marš u tri lijepe
Dobra mu ova hanuma,trebalo bi nju privest umjesto njega
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 nov 2013, 14:20

gringobih je napisao/la:Nista mi sa Salaticem necemo dobiti sto nebi imali sa Zukanovicem na DM-u ;)
Pa Zukanovic i jeste jedna mogucnost za DM. Kao sto je i Salihovic, ali ovaj je ponovo povrijedjen. Besic bi nam trebao podhitno, bar kao zamjena za desnog beka i DM, kao i da pojaca konkurenciju. Ne zelim gledati Vrsajevica jos jedanput u nasem dresu. Kao sto neko napisa, lik nemoze 50 metara sa loptom trcati, a da se ne splete. A Pape ga hvali, dok mu je Kolasinac ok onako. Lolcina zesca. :mrgreen:

Sto se tice Salatica, ove stvari sa Srbijom nemaju apsolutno nikakve veze sa nasom repkom i postaju dosadne. Malo me nivo podsjeca na onaj banjalucki kvaziforum. Uostalom su slike i izjave stare po 5-8 godina. Ispade kao da je covjek bogzna sta uradio, nekoga ubio ili sta ja znam. Ako misli da se setka, da bude van forme, igra bez volje, nosa kilazu, ili ako je fudbalski amater kao nas aktuelni desni bek, neka hvala. No ako zeli da grize i bori se na terenu i ako ce nam poboljsati igru (koja je vec nekoliko utakmica grozna i bez sistema), dobrodosao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 nov 2013, 14:45

Principatus je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Nista mi sa Salaticem necemo dobiti sto nebi imali sa Zukanovicem na DM-u ;)
Pa Zukanovic i jeste jedna mogucnost za DM. Kao sto je i Salihovic, ali ovaj je ponovo povrijedjen. Besic bi nam trebao podhitno, bar kao zamjena za desnog beka i DM, kao i da pojaca konkurenciju. Ne zelim gledati Vrsajevica jos jedanput u nasem dresu. Kao sto neko napisa, lik nemoze 50 metara sa loptom trcati, a da se ne splete. A Pape ga hvali, dok mu je Kolasinac ok onako. Lolcina zesca. :mrgreen:

Sto se tice Salatica, ove stvari sa Srbijom nemaju apsolutno nikakve veze sa nasom repkom i postaju dosadne. Malo me nivo podsjeca na onaj banjalucki kvaziforum. Uostalom su slike i izjave stare po 5-8 godina. Ispade kao da je covjek bogzna sta uradio, nekoga ubio ili sta ja znam. Ako misli da se setka, da bude van forme, igra bez volje, nosa kilazu, ili ako je fudbalski amater kao nas aktuelni desni bek, neka hvala. No ako zeli da grize i bori se na terenu i ako ce nam poboljsati igru (koja je vec nekoliko utakmica grozna i bez sistema), dobrodosao.
Kolosinac,Zahirovic,Besic ? Svi oni trebaju da imaju prednost naspram ovog padobranca koji se nakon toliko godina lutanja skontao igrati za svoju zemlju,.

Naravno,ne pod svaku cijenu,.Besic mora popraviti ono sto je zaje.bo,Zaha mora izboriti mjesto u prvom timu Bochuma a Kolasinac na zadnjem veznom je po meni bolja opcija od Salihovica koji nikad nije igrao tu poziciju ni u klubu,ni u repki,.Salihovic nikada nije imao tu odgovornost u igri koja je potrebna jednom defanzivnom veznom,on je ofanzivno orijentisan igrao na sredini ili beku..On i Lulic djeluju dosta uigrano i zrelo po toj lijevoj strani i ne vidim razlog da se tu nesto mijenja..

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 21 nov 2013, 16:15

Molim vas, KolAšinac, znači a, a ne o. Ovo se prečesto ponavlja da bi bilo slučajno.
Jeste li čuli za mjesto Kolašin (Sandzak). Vjerovatno su mu korijeni iz tog mjesta pa otud i prezime KOLAŠINAC.

Izvinjavam se na digresiji, ali ne mogu više da čitam to. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 nov 2013, 16:31

Pape ima zadnjeg veznog u Zahiroviću,Kolašincu i oni su sasvim pristojni zadnji vezni, ali ako hoćeš da oni igraju moraš žrtvovati jednog od Medo,Miske,Vedo,a Pape to očigledno ne želi, on hoće vrhunskog zadnjeg veznog koji će ući u igru umjesto Medunjanina i pokriti tu poziciju tj. da ima Medovu ofanzivu i Gatusovu defanzivu takvog neće nikad naći ;)
Sumjam da je Salatić taj tip igrača kakvog on traži, da jeste ne bi sa 28 igro u Švicarskoj ;) a nećemo ništa ni sa njim dobiti kad Pape ne odstupa od svoga, da igra bez krila, da mu tri fantazista drže sredinu i sl.

Ne treba nam puno da budemo hit prvenstva, a to su 1-2 rokade u ekipi, ako ih ne napravimo do mundijala slijedi nam sudbina SCG iz Njemačke 2006
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 nov 2013, 16:41

ja bih prvo misketa zrtvovao. Ona nasa formacija je najbolja legendo iz reala, kada su Mujdza i Vranjes na desnoj strani :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 nov 2013, 17:30

Bosniacum Lilium je napisao/la:ja bih prvo misketa zrtvovao. Ona nasa formacija je najbolja legendo iz reala, kada su Mujdza i Vranjes na desnoj strani :D
Otkad i ja to govorim .

Pa zamisli odbranu : Seo-Spaha-Bičo-Ogi . Fap fap fap fap :oops: Hebo majku da bi nam ko mogo prismrditi na 30 metara od gola .

A naprijed isto tako je.bozovna formacija :
----------Džeko-----
Lulić-Pjanić-Mujdža
--------Medo-Sejo---

Aaaa , daj maramice :lol: :lol:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 21 nov 2013, 17:33

legenda reala je napisao/la:Pape ima zadnjeg veznog u Zahiroviću,Kolašincu i oni su sasvim pristojni zadnji vezni, ali ako hoćeš da oni igraju moraš žrtvovati jednog od Medo,Miske,Vedo,a Pape to očigledno ne želi, on hoće vrhunskog zadnjeg veznog koji će ući u igru umjesto Medunjanina i pokriti tu poziciju tj. da ima Medovu ofanzivu i Gatusovu defanzivu takvog neće nikad naći ;)
Sumjam da je Salatić taj tip igrača kakvog on traži, da jeste ne bi sa 28 igro u Švicarskoj ;) a nećemo ništa ni sa njim dobiti kad Pape ne odstupa od svoga, da igra bez krila, da mu tri fantazista drže sredinu i sl.

Ne treba nam puno da budemo hit prvenstva, a to su 1-2 rokade u ekipi, ako ih ne napravimo do mundijala slijedi nam sudbina SCG iz Njemačke 2006

Ima. Zove se Muhamed Besic. Pogledaj ovaj video, pogledaj kako momak zna stati na loptu. Jak je, zna iznijeti loptu, eksplozivan, brz a Boga mi ima i solidan top. On je za Zahirovica ne Gatusso, nego Makelele.

Stipu price o Salihovicu, Zukanu i Zahirovicu kao zadnjim veznima.

[youtube][/youtube]

Samo pomisli sta bi on mogao zajedno s Kolasincem. :roll:
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 21 nov 2013, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 nov 2013, 17:38

DObar je i Kvrzic pa kad vidim kako se smije na kraju sramotne utakmice sve mi bude jasno,nisam za to da igraju neki x likovi da bi se ispunio nacionalni balans,a da ne igraju srcem,ali nisam za to ni da igra 10 Muja u ekipi pa da smo rupa..

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 21 nov 2013, 17:56

Sta bi s Muhamedom Subasicem?

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 21 nov 2013, 17:57

nije ni bitno ,ali da li je kvrzic srbin ili hrvat_?
Ajvatar

talkshow
Kontakt:

Post Postao/la talkshow » 21 nov 2013, 18:01

katalinski je napisao/la:nije ni bitno ,ali da li je kvrzic srbin ili hrvat_?
ne znam al prije srbin jer je rodjen u teslicu

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 21 nov 2013, 18:04

Nešta se ko fol polemisalo podavno da bi mogo i za Hrvate igrat,pa mi zato dibidus nelogicno da je Srbin,al sve u svemu na terenu je bitno samo znanje/ne znanje !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 nov 2013, 18:17

Fecox je napisao/la:
Nešta se ko fol polemisalo podavno da bi mogo i za Hrvate igrat,pa mi zato dibidus nelogicno da je Srbin,al sve u svemu na terenu je bitno samo znanje/ne znanje !
Dado Prso je bio Bosanski Srbin,pa je opet igrao za vatrene.Tako da to nema neke tolike veze.oni uzimaju sve sto mogu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 nov 2013, 19:08

ne znam sto se opet aktivira prica sa ovim veroljubom (ovaj put van forumskih okvira). Pa tu imamo i mladje, bolje i perspektivnije rjesenje. Muhamed Besic !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 21 nov 2013, 20:04

talkshow je napisao/la:pa onda treba izbaciti i vranjesa, a i miske je zaigrao za nas kad su ga srbi odbacili, a realno lik nema nikakve veze s bih (mislim na misketa) + medunjanin i begovic koji su bili veliki holandjani i kanadjani
Glupa vam je prica za Begovica covjek da je htjeo mograo je igrat za Kanadu da je toliko velik kanadjanin

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 21 nov 2013, 20:05

Bosniacum Lilium je napisao/la:ne znam sto se opet aktivira prica sa ovim veroljubom (ovaj put van forumskih okvira). Pa tu imamo i mladje, bolje i perspektivnije rjesenje. Muhamed Besic !

Muhamed Besic je rjesenje. To je toliko ocito. Samo da Susic to shvati i da krenemo!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 nov 2013, 20:09

Da mi je samo znati koliko vas prati tu mađarsku ligu ... cisto sumnjam da iko od vas gleda te utakmce tog kluba. Ako sudite o njegovoj kvaliteti na osnovu youtube snimaka od 3-5 minuta upucaj te se.

Ali eto neka vam bude i dalje ga dizite u nebesa iz samo vama znatih razloga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

talkshow
Kontakt:

Post Postao/la talkshow » 21 nov 2013, 20:12

dizu ga zbog 1 utakmice protiv meksika

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 21 nov 2013, 20:15

Elegant je napisao/la:Da mi je samo znati koliko vas prati tu mađarsku ligu ... cisto sumnjam da iko od vas gleda te utakmce tog kluba. Ako sudite o njegovoj kvaliteti na osnovu youtube snimaka od 3-5 minuta upucaj te se.

Ali eto neka vam bude i dalje ga dizite u nebesa iz samo vama znatih razloga.

Ja sam pratio nekoliko utakmica Ferencvarosa. Momak doslovno nosi ekipu na svojim ledima!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, dubrovnik, HariTz, kaskada1922, Mostarska, perun i 49 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []