Dobra mu ova hanuma,trebalo bi nju privest umjesto njegapinoglavi je napisao/la:Pauk je napisao/la:Veroljub Salatic u dresu Srbije
Salatics Herz schlägt für die Serbien
Tatort Restaurant Altburg in Regensdorf: Seine Freundin Slavica zieht ihm das serbische Trikot über dasjenige der Schweizer Nationalmannschaft. Veroljub Salatics Herz schlägt immer lauter für Serbien – umso mehr, als der 23-Jährige schon lange nichts mehr vom Schweizerischen Fussballveband gehört hat. Nimmt er die serbische Staatsbürgerschaft an, könnte er für sein Geburtsland spielen.
Evo srce Veroljuba Salatica kuca za Srbiju
Ali vidim na forumu da je i to uredu, ljudi ocigledno nemaju nikakve principe,
svaka vam cast svima prodane duse!
Ma marš u tri lijepe
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Principatus
- Kontakt:
Pa Zukanovic i jeste jedna mogucnost za DM. Kao sto je i Salihovic, ali ovaj je ponovo povrijedjen. Besic bi nam trebao podhitno, bar kao zamjena za desnog beka i DM, kao i da pojaca konkurenciju. Ne zelim gledati Vrsajevica jos jedanput u nasem dresu. Kao sto neko napisa, lik nemoze 50 metara sa loptom trcati, a da se ne splete. A Pape ga hvali, dok mu je Kolasinac ok onako. Lolcina zesca.gringobih je napisao/la:Nista mi sa Salaticem necemo dobiti sto nebi imali sa Zukanovicem na DM-u
Sto se tice Salatica, ove stvari sa Srbijom nemaju apsolutno nikakve veze sa nasom repkom i postaju dosadne. Malo me nivo podsjeca na onaj banjalucki kvaziforum. Uostalom su slike i izjave stare po 5-8 godina. Ispade kao da je covjek bogzna sta uradio, nekoga ubio ili sta ja znam. Ako misli da se setka, da bude van forme, igra bez volje, nosa kilazu, ili ako je fudbalski amater kao nas aktuelni desni bek, neka hvala. No ako zeli da grize i bori se na terenu i ako ce nam poboljsati igru (koja je vec nekoliko utakmica grozna i bez sistema), dobrodosao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kolosinac,Zahirovic,Besic ? Svi oni trebaju da imaju prednost naspram ovog padobranca koji se nakon toliko godina lutanja skontao igrati za svoju zemlju,.Principatus je napisao/la:Pa Zukanovic i jeste jedna mogucnost za DM. Kao sto je i Salihovic, ali ovaj je ponovo povrijedjen. Besic bi nam trebao podhitno, bar kao zamjena za desnog beka i DM, kao i da pojaca konkurenciju. Ne zelim gledati Vrsajevica jos jedanput u nasem dresu. Kao sto neko napisa, lik nemoze 50 metara sa loptom trcati, a da se ne splete. A Pape ga hvali, dok mu je Kolasinac ok onako. Lolcina zesca.gringobih je napisao/la: Nista mi sa Salaticem necemo dobiti sto nebi imali sa Zukanovicem na DM-u![]()
Sto se tice Salatica, ove stvari sa Srbijom nemaju apsolutno nikakve veze sa nasom repkom i postaju dosadne. Malo me nivo podsjeca na onaj banjalucki kvaziforum. Uostalom su slike i izjave stare po 5-8 godina. Ispade kao da je covjek bogzna sta uradio, nekoga ubio ili sta ja znam. Ako misli da se setka, da bude van forme, igra bez volje, nosa kilazu, ili ako je fudbalski amater kao nas aktuelni desni bek, neka hvala. No ako zeli da grize i bori se na terenu i ako ce nam poboljsati igru (koja je vec nekoliko utakmica grozna i bez sistema), dobrodosao.
Naravno,ne pod svaku cijenu,.Besic mora popraviti ono sto je zaje.bo,Zaha mora izboriti mjesto u prvom timu Bochuma a Kolasinac na zadnjem veznom je po meni bolja opcija od Salihovica koji nikad nije igrao tu poziciju ni u klubu,ni u repki,.Salihovic nikada nije imao tu odgovornost u igri koja je potrebna jednom defanzivnom veznom,on je ofanzivno orijentisan igrao na sredini ili beku..On i Lulic djeluju dosta uigrano i zrelo po toj lijevoj strani i ne vidim razlog da se tu nesto mijenja..
Molim vas, KolAšinac, znači a, a ne o. Ovo se prečesto ponavlja da bi bilo slučajno.
Jeste li čuli za mjesto Kolašin (Sandzak). Vjerovatno su mu korijeni iz tog mjesta pa otud i prezime KOLAŠINAC.
Izvinjavam se na digresiji, ali ne mogu više da čitam to.
Jeste li čuli za mjesto Kolašin (Sandzak). Vjerovatno su mu korijeni iz tog mjesta pa otud i prezime KOLAŠINAC.
Izvinjavam se na digresiji, ali ne mogu više da čitam to.
- legenda reala
- Kontakt:
Pape ima zadnjeg veznog u Zahiroviću,Kolašincu i oni su sasvim pristojni zadnji vezni, ali ako hoćeš da oni igraju moraš žrtvovati jednog od Medo,Miske,Vedo,a Pape to očigledno ne želi, on hoće vrhunskog zadnjeg veznog koji će ući u igru umjesto Medunjanina i pokriti tu poziciju tj. da ima Medovu ofanzivu i Gatusovu defanzivu takvog neće nikad naći
Sumjam da je Salatić taj tip igrača kakvog on traži, da jeste ne bi sa 28 igro u Švicarskoj
a nećemo ništa ni sa njim dobiti kad Pape ne odstupa od svoga, da igra bez krila, da mu tri fantazista drže sredinu i sl.
Ne treba nam puno da budemo hit prvenstva, a to su 1-2 rokade u ekipi, ako ih ne napravimo do mundijala slijedi nam sudbina SCG iz Njemačke 2006
Sumjam da je Salatić taj tip igrača kakvog on traži, da jeste ne bi sa 28 igro u Švicarskoj
Ne treba nam puno da budemo hit prvenstva, a to su 1-2 rokade u ekipi, ako ih ne napravimo do mundijala slijedi nam sudbina SCG iz Njemačke 2006
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja bih prvo misketa zrtvovao. Ona nasa formacija je najbolja legendo iz reala, kada su Mujdza i Vranjes na desnoj strani 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Otkad i ja to govorim .Bosniacum Lilium je napisao/la:ja bih prvo misketa zrtvovao. Ona nasa formacija je najbolja legendo iz reala, kada su Mujdza i Vranjes na desnoj strani
Pa zamisli odbranu : Seo-Spaha-Bičo-Ogi . Fap fap fap fap
A naprijed isto tako je.bozovna formacija :
----------Džeko-----
Lulić-Pjanić-Mujdža
--------Medo-Sejo---
Aaaa , daj maramice
- JackTheStripper
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Pape ima zadnjeg veznog u Zahiroviću,Kolašincu i oni su sasvim pristojni zadnji vezni, ali ako hoćeš da oni igraju moraš žrtvovati jednog od Medo,Miske,Vedo,a Pape to očigledno ne želi, on hoće vrhunskog zadnjeg veznog koji će ući u igru umjesto Medunjanina i pokriti tu poziciju tj. da ima Medovu ofanzivu i Gatusovu defanzivu takvog neće nikad naći![]()
Sumjam da je Salatić taj tip igrača kakvog on traži, da jeste ne bi sa 28 igro u Švicarskoja nećemo ništa ni sa njim dobiti kad Pape ne odstupa od svoga, da igra bez krila, da mu tri fantazista drže sredinu i sl.
Ima. Zove se Muhamed Besic. Pogledaj ovaj video, pogledaj kako momak zna stati na loptu. Jak je, zna iznijeti loptu, eksplozivan, brz a Boga mi ima i solidan top. On je za Zahirovica ne Gatusso, nego Makelele.
Stipu price o Salihovicu, Zukanu i Zahirovicu kao zadnjim veznima.
[youtube][/youtube]
Samo pomisli sta bi on mogao zajedno s Kolasincem.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 21 nov 2013, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
DObar je i Kvrzic pa kad vidim kako se smije na kraju sramotne utakmice sve mi bude jasno,nisam za to da igraju neki x likovi da bi se ispunio nacionalni balans,a da ne igraju srcem,ali nisam za to ni da igra 10 Muja u ekipi pa da smo rupa..
- JackTheStripper
- Kontakt:
Sta bi s Muhamedom Subasicem?
- katalinski
- Kontakt:
nije ni bitno ,ali da li je kvrzic srbin ili hrvat_?
Ajvatar
ne znam al prije srbin jer je rodjen u teslicukatalinski je napisao/la:nije ni bitno ,ali da li je kvrzic srbin ili hrvat_?
Nešta se ko fol polemisalo podavno da bi mogo i za Hrvate igrat,pa mi zato dibidus nelogicno da je Srbin,al sve u svemu na terenu je bitno samo znanje/ne znanje !katalinski je napisao/la:nije ni bitno ,ali da li je kvrzic srbin ili hrvat_?
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Dado Prso je bio Bosanski Srbin,pa je opet igrao za vatrene.Tako da to nema neke tolike veze.oni uzimaju sve sto moguFecox je napisao/la:Nešta se ko fol polemisalo podavno da bi mogo i za Hrvate igrat,pa mi zato dibidus nelogicno da je Srbin,al sve u svemu na terenu je bitno samo znanje/ne znanje !katalinski je napisao/la:nije ni bitno ,ali da li je kvrzic srbin ili hrvat_?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne znam sto se opet aktivira prica sa ovim veroljubom (ovaj put van forumskih okvira). Pa tu imamo i mladje, bolje i perspektivnije rjesenje. Muhamed Besic !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
bacelonafan
- Kontakt:
Glupa vam je prica za Begovica covjek da je htjeo mograo je igrat za Kanadu da je toliko velik kanadjanintalkshow je napisao/la:pa onda treba izbaciti i vranjesa, a i miske je zaigrao za nas kad su ga srbi odbacili, a realno lik nema nikakve veze s bih (mislim na misketa) + medunjanin i begovic koji su bili veliki holandjani i kanadjani
- JackTheStripper
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ne znam sto se opet aktivira prica sa ovim veroljubom (ovaj put van forumskih okvira). Pa tu imamo i mladje, bolje i perspektivnije rjesenje. Muhamed Besic !
Muhamed Besic je rjesenje. To je toliko ocito. Samo da Susic to shvati i da krenemo!
Da mi je samo znati koliko vas prati tu mađarsku ligu ... cisto sumnjam da iko od vas gleda te utakmce tog kluba. Ako sudite o njegovoj kvaliteti na osnovu youtube snimaka od 3-5 minuta upucaj te se.
Ali eto neka vam bude i dalje ga dizite u nebesa iz samo vama znatih razloga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
dizu ga zbog 1 utakmice protiv meksika
- JackTheStripper
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Da mi je samo znati koliko vas prati tu mađarsku ligu ... cisto sumnjam da iko od vas gleda te utakmce tog kluba. Ako sudite o njegovoj kvaliteti na osnovu youtube snimaka od 3-5 minuta upucaj te se.
Ja sam pratio nekoliko utakmica Ferencvarosa. Momak doslovno nosi ekipu na svojim ledima!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], dubrovnik, HariTz, kaskada1922, Mostarska, perun, signalidunapark i 49 gostiju.