Zato što je Apollo 20 javna tajnaOtelo je napisao/la:To nisam znao
@Neutral jesu 100 %
Ovog ria što mi ukrade rečenicu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zato što je Apollo 20 javna tajnaOtelo je napisao/la:To nisam znao
Moral je skup pravila ponasanja (def. iz sociologije).rio_Ferdy88 je napisao/la:E vidiš tu se ne slažem sa tobom, opetNeutral je napisao/la:s tim da bi moral bio kako treba da se ljudi drže religije.![]()
Mislim da i ateisti mogu biti moralni ljudi (odnosno jesu), dakle nije nužno potrebna religija da bi ljudi bili moralni, neki ljudi se jednostavno pridržavaju nekih svojih načela koja su slična tim religijskim normama
Baš suprotno.ekonomist je napisao/la:ja ne vidim da je neutral gdje iskljucio mogucnost imanja morala bez vjere. jednostavno da se svi STRIKTNO drže religije svi bi ga imali , ovako ga nemaju svi, ni ateisti ni vjernici.
sazvježđe orion su ti one tri zvijezde koje stoje jedna ispod druge nakošene na desnu stranu, ako te zanima. nije ih teško primijetit jer su jedine u nekom smislenom pravom oblikuClaus je napisao/la:Baš suprotno.ekonomist je napisao/la:ja ne vidim da je neutral gdje iskljucio mogucnost imanja morala bez vjere. jednostavno da se svi STRIKTNO drže religije svi bi ga imali , ovako ga nemaju svi, ni ateisti ni vjernici.
Ali, nećemo više o tome, u pravu su pojedinci što nas "upozoravaju".
![]()
Vratimo se temi. :ugeek:
http://www.imdb.com/title/tt0315733/" onclick="window.open(this.href);return false;rio_Ferdy88 je napisao/la:Neko je spomenuo i smrt, ne znam jeste li znali da je težina "duše", 21 gram, barem prema istrživanjima Dr. MacDougalla, koji je mjerio težinu ljudi pred smrt i nakon smrti, i utvrdio da je većina njih bila lakša za otprilike 21 gram nakon smrti
E sad neki su osporili to njegovo istraživanje
rio_Ferdy88 je napisao/la:Neko je spomenuo i smrt, ne znam jeste li znali da je težina "duše", 21 gram, barem prema istrživanjima Dr. MacDougalla, koji je mjerio težinu ljudi pred smrt i nakon smrti, i utvrdio da je većina njih bila lakša za otprilike 21 gram nakon smrti
Zanimljivo, ovo nisam znao. Nova informacija dobro dođe. Ništa, možda će biti jasnije kada saznamo više o Higgsovoj čestici.rio_Ferdy88 je napisao/la:Neko je spomenuo i smrt, ne znam jeste li znali da je težina "duše", 21 gram, barem prema istrživanjima Dr. MacDougalla, koji je mjerio težinu ljudi pred smrt i nakon smrti, i utvrdio da je većina njih bila lakša za otprilike 21 gram nakon smrti
Izbačena šuplja priča bivših zaposlenika kako je to baza za testiranje stealth aviona, a bazu skoro nemoguće nać, znači da tu ima nešto što oni moraju zataškat, a to su vjerovatno stvari nađena sa pokusa Apollo 18, 19 i 20Otelo je napisao/la:Hocemo razbacit malo suplje o Area 51?
To i jest.Dex je napisao/la:Izbačena šuplja priča bivših zaposlenika kako je to baza za testiranje stealth aviona, a bazu skoro nemoguće nać, znači da tu ima nešto što oni moraju zataškat, a to su vjerovatno stvari nađena sa pokusa Apollo 18, 19 i 20Otelo je napisao/la:Hocemo razbacit malo suplje o Area 51?
najgluplje bacanje novca svih vremena sto se mene ticerob do bagro je napisao/la:A sta mislite o CERN-u i tzv. otkrivanje Bozije cestice ?
šta ćeš tek reći na to što hoće da ga proširiju, ili njega ili onaj u americi što jeLenBias je napisao/la:najgluplje bacanje novca svih vremena sto se mene ticerob do bagro je napisao/la:A sta mislite o CERN-u i tzv. otkrivanje Bozije cestice ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.