Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@Nexus fino, pratim ovo
- Maradonaaa
- Kontakt:
Košarka Česka 1.liga
Brno - Nymburk hendikep +35@2
znaci Nymburk dobija sa vise od 35 razlike
osim sto je prevelika razlika u kvaliteti izmedju ova dva kluba
domacin danas bez dva vazna igraca
jedini je problem sto kod nas samo formula ima ovaj hendikep
vrijedi probati
vrijedi probati
-
marioo8888
- Kontakt:
Sonderjyske-Esbjerg over 2.5 1.90 Oba tima u krizi i tražit će pobjedu danas i igrat će napadački,tako da očekujem barem 3 gola danas,zadnjih 6 mečeva ova dva tima su išla u Over.
First Vienna-Sv Horn Over 2.5 1.60 Slična situacija kao u gore navedenim timovima,a sastaju se dva tima sa vjerojatno najlošijim obranama u ligi.Zadnja 4 meča su završena u Overu.
Kvota 3.04
First Vienna-Sv Horn Over 2.5 1.60 Slična situacija kao u gore navedenim timovima,a sastaju se dva tima sa vjerojatno najlošijim obranama u ligi.Zadnja 4 meča su završena u Overu.
Kvota 3.04
Z.Dragic (unicaja) 11.5 over 1.85
N.Mirotic (Real.M) 13.5 over 1.85
B.Bogdanovic (Fenerbahce) 17.5 over 1.85
uk. kvota: 6.33
N.Mirotic (Real.M) 13.5 over 1.85
B.Bogdanovic (Fenerbahce) 17.5 over 1.85
uk. kvota: 6.33
LavrinK(-9,5+)-RMA-Žal 1,85 MANJE
što mislite bili moglo proći
što mislite bili moglo proći
Lok.Kuban - C.Zvezda(+7,5) 22.11. 17:00 2 1,80
D.Nelson (C.Zvezda) (10,5) 22.11. 17:00 Više 1,85
Fener.Ulker - Budivelnik(+17,5) 22.11. 19:00 2 1,85
Real M.(90,5) 22.11. 20:45 Više 1,85
kvota: 11.40
D.Nelson (C.Zvezda) (10,5) 22.11. 17:00 Više 1,85
Fener.Ulker - Budivelnik(+17,5) 22.11. 19:00 2 1,85
Real M.(90,5) 22.11. 20:45 Više 1,85
kvota: 11.40
Evo ja kontam da odigram Brno ispod 59,5 Koseva...Valjda prodjeMaradonaaa je napisao/la:Košarka Česka 1.liga
vrijedi probati
Lokomotiv Kuban-C. Zvezda / C.Zvezda under 71.5 1.70
Fenerbahce-Budivelnik / Budivelnik under 69.5 1.85
Strasbourg-Brose Basket / Brose under 75.5 1.85
5.82
Lokomotiv Kuban-C. Zvezda under 150.5 1.70
Fenerbahce-Budivelnik under 157.5 1.85
Strasbourg-Brose Basket under 152.5 1.85
5.82
očekujem da se ponovi skroman jučerašnji dan i da bude malo koševa na većini utakmica, a moj izbor pao je na ove tri, sretno ako netko isprati i ulog niži jer vidjeli smo jučer što se može dogoditi
ma fuj gadi mi se više sve
5.82
5.82
očekujem da se ponovi skroman jučerašnji dan i da bude malo koševa na većini utakmica, a moj izbor pao je na ove tri, sretno ako netko isprati i ulog niži jer vidjeli smo jučer što se može dogoditi
ma fuj gadi mi se više sve
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 22 nov 2013, 22:08, ukupno mijenjano 2 puta.
od hokeja probati na slovačku ligu sve jedinice, kvota je oko 9
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 22 nov 2013, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Zna li iko jel Curry igra veceras za Golden State???
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
ja Zvezdu igrao over 72.5zgmiky je napisao/la:Lokomotiv Kuban-C. Zvezda / C.Zvezda under 71.5 1.70
5.82
5.82
kakve smo srece bice 72, past cemo i ti i ja
no no, ide underEmirTM87 je napisao/la:
ja Zvezdu igrao over 72.5
kakve smo srece bice 72, past cemo i ti i ja![]()
![]()
![]()
Junhui 4 - 2 Hawkinsbevanda4 je napisao/la:Snooker (22.11.)
Junhui - Hawkins / over 5,5 @1,60
Ding Junhui daleko najbolji kineski igrač zadnje 2-3 godine. Već je postigao neke zavidne brojke, a još nije ni razvio svoj puni potencijal. Mlad, mislim nekih 25 godina. A prosječna starost u snookeru se vrti oko 40. Mada, živcira me ovakvo podcjenjivanje Barrya Hawkinsa.. Nešto slično kao Bingham jučer (pogođen na kvoti 2,60). Čovjek je u stanju dobiti svakoga, doslovno svakoga. Ako se ne varam, ove godine je bio u finalu Svjetskog prvenstva protiv Rooneya O'Sullivana. Treba to provjerit al sad nemam volje. Ugl, po meni su u ovom meču snage totalno ravnopravne. A kladione nude Barrya na enormni tečaj od čak 3,00. Kako, zašto, ne pitajte me. Iako mu je forma malo poljuljana zadnjih mjesec dana, siguran sam da će se Ding jako namučiti sutra, ako uopće i uspije proći. Igra se "bolji od 7 frejmova". Znači, pobjednik je tko prije stigne do 4. Da bi prošao over od 5,5 Hawkinsu su potrebna samo 2 frejma, mislim da je itekako u stanju to obezbijediti. Ako ne čak i na manji ulog pokušat njegovu pobjedu. Znači: min bet hawkins @3,00.
U desetom selu živi Antuntun!
8,5/Simon K. over 8.5 1.65
11,5/Nelson D.M. under 1.70
10,5/Marijanović B. over 1.75
4.91
ovo je tek da se prati da utakmica bude zanimljivija, niži ulog
11,5/Nelson D.M. under 1.70
10,5/Marijanović B. over 1.75
4.91
ovo je tek da se prati da utakmica bude zanimljivija, niži ulog
ispratiozgmiky je napisao/la:Lokomotiv Kuban-C. Zvezda / C.Zvezda under 71.5 1.70
5.82
5.82
Sretno nam !!!uniion je napisao/la:ispratiozgmiky je napisao/la:Lokomotiv Kuban-C. Zvezda / C.Zvezda under 71.5 1.70
5.82
5.82
Schilb 13,5 UNDER
Marjanovic 10,5 OVER
Lokomotiv K. - CZV (+6,5) h1 pobjeda domacina sa 7 i vise razlike
Marjanovic 10,5 OVER
Lokomotiv K. - CZV (+6,5) h1 pobjeda domacina sa 7 i vise razlike
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
PAR PRIJEDLOGA:
17:00 Kometa Brno-Litvinov - kp1 @1,35
> Zanimljivo je svakako u češkom hokejaškom prvenstvu. Domaćin Brno, zabilježio je 6 uzastopnih pobjeda kao domaćin, dok su gosti imali niz od 7 poraza vani, kojeg su teškom mukom prekinuli prošlo kolo. Međusobni, statistike, kvalitet, sve je na strani domaćina, očekujem otpor Litvinova na početku, ali kasnije će to domaćini rutinski odraditi.
17:00 Nitra-Martin - 1 @1,35
> Gosti su redovne mušterije Nitre za poboljšavanje gol razlike i redovno ih kući šalju sa po 5, 6, 7, pa čak i 8 golova u mreži. Imperativ više je što pobjedom skaču na prvu mjesto, i zaista ne vidim način da ekipa Martina, koja je najlošija gostujuća ekipa lige ovdje može ugroziti domaćine.
18:30 Znojmo-Dornbir - 1 @1,40
> U svih do sada odigranih 7 međusobnih duela ovih timova, svaki put je neupitno slavila ekipa Znojma. Pobjedom ovdje idu na 6. poziciju, što je cilj svake ekipe, tih top 6, koje vode u grupu pobjednika i dalje razigravanje. Gosti su i u očajnoj formi, i očekujem ovdje laganu pobjedu Znojma.
19:30 Nurnberg-Dusseldorf - 1 @1,30
> Duel 2. ekipe na tabeli Nurberga i posljednje ekipa Duseldorfa. Duseldorf je nizao 8 uzastopnih poraza, a danas im slijedi i 9. Nurnberg ovo "mora" dobiti, s obzirom da su kiksali u zadnjih par tekmi, pa bi gosti vrlo lako mogli otići kući sa punom mrežom.
19:45 Bern-Biel - 1 @1,45
> U 16 duela ove dvije ekipe kada je Bern bio domaćin, 13 puta su slavili domaćini. Zadnje 2 utakmice su nesretno izgubli u produžecima, i mislim da je danas vrijeme da to isprave i konačno briljiraju. A uz to u goste im dolazi definitivno najlošija gostujuća ekipa lige, koja vani ima skor 1-10.
20:15 Strasbourg-Brose B. - 1 @1,90
> Strasbourgu je ovo posljednja šansa ako se žele nadati kakvom takvom prolazku dalje, prošlo kolo su odigrali dobar meč u Italiju protiv Milana, i pokazali da ipak vrijede. Ne vidim koga mogu dobiti ako ne Brosea, meni definitivno najmržu ekipu.
20:45 Milano-Efes - kp1 @1,50
> Derbi grupe B, pobjednik ovog meča je korak više prolazku dalje među 16 najboljih. Milano je ufatio formu, i vidi se da podižu nivo igre. Po meni su u ovom trenutku sigurno kvalitetnija ekipa od protivnika i očekujem zanimljiv meč, i na kraju pobjedu talijana'.
17:00 Kometa Brno-Litvinov - kp1 @1,35
> Zanimljivo je svakako u češkom hokejaškom prvenstvu. Domaćin Brno, zabilježio je 6 uzastopnih pobjeda kao domaćin, dok su gosti imali niz od 7 poraza vani, kojeg su teškom mukom prekinuli prošlo kolo. Međusobni, statistike, kvalitet, sve je na strani domaćina, očekujem otpor Litvinova na početku, ali kasnije će to domaćini rutinski odraditi.
17:00 Nitra-Martin - 1 @1,35
> Gosti su redovne mušterije Nitre za poboljšavanje gol razlike i redovno ih kući šalju sa po 5, 6, 7, pa čak i 8 golova u mreži. Imperativ više je što pobjedom skaču na prvu mjesto, i zaista ne vidim način da ekipa Martina, koja je najlošija gostujuća ekipa lige ovdje može ugroziti domaćine.
18:30 Znojmo-Dornbir - 1 @1,40
> U svih do sada odigranih 7 međusobnih duela ovih timova, svaki put je neupitno slavila ekipa Znojma. Pobjedom ovdje idu na 6. poziciju, što je cilj svake ekipe, tih top 6, koje vode u grupu pobjednika i dalje razigravanje. Gosti su i u očajnoj formi, i očekujem ovdje laganu pobjedu Znojma.
19:30 Nurnberg-Dusseldorf - 1 @1,30
> Duel 2. ekipe na tabeli Nurberga i posljednje ekipa Duseldorfa. Duseldorf je nizao 8 uzastopnih poraza, a danas im slijedi i 9. Nurnberg ovo "mora" dobiti, s obzirom da su kiksali u zadnjih par tekmi, pa bi gosti vrlo lako mogli otići kući sa punom mrežom.
19:45 Bern-Biel - 1 @1,45
> U 16 duela ove dvije ekipe kada je Bern bio domaćin, 13 puta su slavili domaćini. Zadnje 2 utakmice su nesretno izgubli u produžecima, i mislim da je danas vrijeme da to isprave i konačno briljiraju. A uz to u goste im dolazi definitivno najlošija gostujuća ekipa lige, koja vani ima skor 1-10.
20:15 Strasbourg-Brose B. - 1 @1,90
> Strasbourgu je ovo posljednja šansa ako se žele nadati kakvom takvom prolazku dalje, prošlo kolo su odigrali dobar meč u Italiju protiv Milana, i pokazali da ipak vrijede. Ne vidim koga mogu dobiti ako ne Brosea, meni definitivno najmržu ekipu.
20:45 Milano-Efes - kp1 @1,50
> Derbi grupe B, pobjednik ovog meča je korak više prolazku dalje među 16 najboljih. Milano je ufatio formu, i vidi se da podižu nivo igre. Po meni su u ovom trenutku sigurno kvalitetnija ekipa od protivnika i očekujem zanimljiv meč, i na kraju pobjedu talijana'.
Francuska 3.
Paris FC - Carquefou gg3+ NE @1,40
Ako pogledate statistiku 3. francuske, večeras se nalazi dosta klubova kod kojih je u dosadašnjim međusobnim omjerima palo jako jako malo golova. Ovaj par izdvajam jer ipak prednjači. Igrali su 2 puta, oba puta bez ijednog pogotka. Pogledam malo statistiku - obe ekipe po sredini tabele, izjednačene da izjednačenije ne mogu biti. Malo zabijaju, malo primaju. Oklada da neće bit 3 gola na ovoj utakmici mi se čini kao par dana. A sad proučavajući mislim da ću se okušati u još jednom piku na ovu utakmicu, a to je:
Paris FC - Carquefou X @3,10
Paris FC - Carquefou gg3+ NE @1,40
Ako pogledate statistiku 3. francuske, večeras se nalazi dosta klubova kod kojih je u dosadašnjim međusobnim omjerima palo jako jako malo golova. Ovaj par izdvajam jer ipak prednjači. Igrali su 2 puta, oba puta bez ijednog pogotka. Pogledam malo statistiku - obe ekipe po sredini tabele, izjednačene da izjednačenije ne mogu biti. Malo zabijaju, malo primaju. Oklada da neće bit 3 gola na ovoj utakmici mi se čini kao par dana. A sad proučavajući mislim da ću se okušati u još jednom piku na ovu utakmicu, a to je:
Paris FC - Carquefou X @3,10
U desetom selu živi Antuntun!
evo od mene jedan tiket hokeja cisto navijacki
http://prntscr.com/25y3ze" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/25y3ze" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 1 gost.