Odlican argumenttalkshow je napisao/la:klub mu 6. u madjarskoj toliko o tome
bolje salatic nego on u svakom slucaju
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DonCorleone
- Kontakt:
Odlican argument odlicnog forumasaConsigliere je napisao/la:Odlican argumenttalkshow je napisao/la:klub mu 6. u madjarskoj toliko o tome
bolje salatic nego on u svakom slucaju
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nema daljeDonCorleone je napisao/la:Odlican argument odlicnog forumasaConsigliere je napisao/la:Odlican argumenttalkshow je napisao/la:klub mu 6. u madjarskoj toliko o tome
bolje salatic nego on u svakom slucaju.
bilo je i sarajevo treceplasirano prije dvije godine pa je budala znao da je husejinovic daleko najbolji igrac lige...
ovako ti haman razmisljas: mislim da treba sto prije zvati mahmutovica, cim se oporavi, ipak su teplice u vrhu, a ibisevica na klupu poslati, jer su pri dnu bundeslige...a svakako nisu puno losiji od "danasnjeg stutgarta"..
naravno malo se zezam, ali ko da ima i istine...
Svi ovi koji su protiv Besica, to je zato sto ga vjerovatno nisu nikada gledali niti imaju pojma o njemu...jer da imaju ne bi tako govorili...
a zatim reci bolje salatic nego besic, a nikada nisi gledao nijednog...zakljucak na mjestu, logika na nivou...
Šta se pecate na nekoga kome je ovo pedeseta registracija na forumu, lagano na ignore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Boskvalitet
- Kontakt:
sta je ovo hoce i Arsenal Besica..
http://www.teamtalk.com/arsenal/player- ... amed-Besic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.teamtalk.com/arsenal/player- ... amed-Besic" onclick="window.open(this.href);return false;
- DonCorleone
- Kontakt:
Mali igra jako dobro, ako se uzme u obzir da je u HSV doba bio na klupi a zatim presao u Madjarsku, dje ima dvije jako uspjesne sezone iza sebe, sigurno da ne treba nikoga vise da zacudi da ce mali prije ili kasnije preci u dobar klub. Besic ce izrasti u strasnog fudbalera, ponajvise jer je drzak, pun samopouzdanja a sto je najvaznije, posjeduje kvalitet. Tako da...vrijeme ce pokazati svoje ko je ovde bio u pravu a ko ne. Besic je stroj, nazalost BiH trenutno nema nikakve koristi od malog.Boskvalitet je napisao/la:sta je ovo hoce i Arsenal Besica..
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Consigliere
- Kontakt:
Upravo... Nije lik bio budala. Zasto se zayebavati sa neznalicama iz HSV-a gdje nikada nije ni dobio pravu sansu, presao u slabiji klub gdje se moze nametnuti i pokazati sta zna. Ja ga ocekujem u nekom jakom klubu vec slijedeceg ljeta.
Fit Tony: I keep my friends close...
mozda predje iz 6. u 3. tim ligeConsigliere je napisao/la:Upravo... Nije lik bio budala. Zasto se zayebavati sa neznalicama iz HSV-a gdje nikada nije ni dobio pravu sansu, presao u slabiji klub gdje se moze nametnuti i pokazati sta zna. Ja ga ocekujem u nekom jakom klubu vec slijedeceg ljeta.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jah, zato Zahirovic je jedva igrao i u Dinamo Minsku. I tamo je vecinu vremena proveo na klupi, odigrao 5-6 utakmica.
zahirovic ce ubrzo biti stari, nadam se da ce iz bochuma otici na posudbu negdjeGoalgetter je napisao/la:Jah, zato Zahirovic je jedva igrao i u Dinamo Minsku. I tamo je vecinu vremena proveo na klupi, odigrao 5-6 utakmica.
- Goalgetter
- Kontakt:
Gdje, u Wuppertal, u 3. ligu? Neka tamo okusi srecu, jer Bochum vise nije ono sto je nekad bio, pali su u prosjek 2. lige, a ni tu ne moze izboriti mjesto. I takvog igraca voditi na SP?talkshow je napisao/la:zahirovic ce ubrzo biti stari, nadam se da ce iz bochuma otici na posudbu negdjeGoalgetter je napisao/la:Jah, zato Zahirovic je jedva igrao i u Dinamo Minsku. I tamo je vecinu vremena proveo na klupi, odigrao 5-6 utakmica.![]()
![]()
Dobro je njega krenulo, ali nazalost vec godinama tone sve dublje u dublje. Ispadanje Nalchika, u kojem takodjer onda vise minutaze nije dobivao, posudba u Minsk, kao gore navedeno, pa onda stangiranje par mjeseci gdje nismo znali uopste sta se desava sa njim, i onda transfer u Bochum, u kojem je uprskao posteno sve sanse koje je dobio. Daleko od onog starog, on svoje mjesto u reprezentaciji gubi, Besic je za njega Rahimic.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 23 nov 2013, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
nadam se u koln ili duisburg
- Goalgetter
- Kontakt:
Hajde malo logicno razmisli, sto bi Köln posudio igraca koji ne moze izboriti ni u Bochumu mjesto prvotimca, a ovi se bore za ulazak u Bundesligu? Uostalom Matuschyk i Jajalo ionako igraju na toj poziciji, tako da to otpada. A za Duisburg, ako nisi primjetio igraju u 3. ligi.talkshow je napisao/la:nadam se u koln ili duisburg
- DonCorleone
- Kontakt:
Cuo sam da je Gandalf iz gospadara prstenova zaiteresovan za Zahirovica da zajedno napadnu Saromanatalkshow je napisao/la:zahirovic ce ubrzo biti stari, nadam se da ce iz bochuma otici na posudbu negdjeGoalgetter je napisao/la:Jah, zato Zahirovic je jedva igrao i u Dinamo Minsku. I tamo je vecinu vremena proveo na klupi, odigrao 5-6 utakmica.![]()
![]()
Jedino normalno ime i nasa slamka spasa da imamo igraca na defazivnom veznom u Brazilu i u buducnosti Besic.
Spreman sam da ovo ponavljam sve do onog dana kada mali ne dobije sansu opet. Raduje me cinjenica da je jos par likova odavde za koje sam vidio da poznaju fudbal i da su realni na istoj liniji.
I zaista mi je drago sto decko ima damar da se neda pod noge .. ima svoje ja a ima i profesionallnost. Po spremnosti je jaci od bilo kog naseg igraca u repci sa izuzetkom Pjanica.
Spreman sam da ovo ponavljam sve do onog dana kada mali ne dobije sansu opet. Raduje me cinjenica da je jos par likova odavde za koje sam vidio da poznaju fudbal i da su realni na istoj liniji.
I zaista mi je drago sto decko ima damar da se neda pod noge .. ima svoje ja a ima i profesionallnost. Po spremnosti je jaci od bilo kog naseg igraca u repci sa izuzetkom Pjanica.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Meni je jasan ovaj troll..... ali mi ti druze nisi jasan kao forumas koji ima milion postova kako se upecas u ovakvu raspravu. Zaha je ok da nam bude treci DFM repke dok Besic ima predispoziciju i kvalitet za premier lige i primere do godine.Ljudi hranite trolove.Goalgetter je napisao/la:Hajde malo logicno razmisli, sto bi Köln posudio igraca koji ne moze izboriti ni u Bochumu mjesto prvotimca, a ovi se bore za ulazak u Bundesligu? Uostalom Matuschyk i Jajalo ionako igraju na toj poziciji, tako da to otpada. A za Duisburg, ako nisi primjetio igraju u 3. ligi.talkshow je napisao/la:nadam se u koln ili duisburg
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
bacelonafan
- Kontakt:
hhaha i kad bude stari kako kazes nece ni do koljena Beiscu biti niti je ikad bio,gledam ga u Bohumu dok je igrao uzas zivi spor,trom svi ga prolaze,Besic je za njega stroj igrac brzi,jaci u duelu zna duplo bolje sa loptom realno ovakotalkshow je napisao/la:zahirovic ce ubrzo biti stari, nadam se da ce iz bochuma otici na posudbu negdjeGoalgetter je napisao/la:Jah, zato Zahirovic je jedva igrao i u Dinamo Minsku. I tamo je vecinu vremena proveo na klupi, odigrao 5-6 utakmica.![]()
![]()
Hehehe ja tu sam zajebao. A i priznao sam.harishp je napisao/la: Gubis se, kao i sto si Francusku neki dan stavio sa nama u potencionalnoj grupi za kvalifikacije Evropskog prvenstva u...Francuskoj![]()
Pokazivao Baka,gdje,kada,kako,sta?Danas je sve lako naci i predociti.
Drugo ako si gledao tu tekmu U-21 u kojoj je Salihovic bio jedan od boljih,kako onda po tvojoj prici nije htio da igra za mladu repku?Cuj poslije toga,ali to uopste nisi spominjao u prvom postu vec napisao da nije htio igrati.Veze,ali bas nikakve nema.
Ovo o cemu ti ja pricam se je desilo tamo 2007 pri kraju mandata Sliskovica... Uglavnom nije vazno. Slusaj, mozda je NFS BiH lagao, ali dobro se sjecam da je bilo problema oko njegovog nastupa.
Potrazicu, ako nesto nadjem, saljem ti na pp.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Sve receno, zaista, ni oduzeti a ni dodatiDonCorleone je napisao/la:Mali igra jako dobro, ako se uzme u obzir da je u HSV doba bio na klupi a zatim presao u Madjarsku, dje ima dvije jako uspjesne sezone iza sebe, sigurno da ne treba nikoga vise da zacudi da ce mali prije ili kasnije preci u dobar klub. Besic ce izrasti u strasnog fudbalera, ponajvise jer je drzak, pun samopouzdanja a sto je najvaznije, posjeduje kvalitet. Tako da...vrijeme ce pokazati svoje ko je ovde bio u pravu a ko ne. Besic je stroj, nazalost BiH trenutno nema nikakve koristi od malog.Boskvalitet je napisao/la:sta je ovo hoce i Arsenal Besica..
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- samoposteno
- Kontakt:
mali je dobar pravo ocekujem od papeta da mu bar kupi 3D tv da uziva kad bude svjetsko prventsvo
Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, Cwirek, edvaE2, Goalgetter, legendarnadruga, Sveti i 41 gost.