Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Consigliere
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Consigliere » 22 nov 2013, 23:34

talkshow je napisao/la:klub mu 6. u madjarskoj toliko o tome
bolje salatic nego on u svakom slucaju
Odlican argument :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 nov 2013, 23:51

Consigliere je napisao/la:
Odlican argument odlicnog forumasa :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 nov 2013, 00:03

DonCorleone je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
Odlican argument odlicnog forumasa :D .
Nema dalje :D
bilo je i sarajevo treceplasirano prije dvije godine pa je budala znao da je husejinovic daleko najbolji igrac lige...
ovako ti haman razmisljas: mislim da treba sto prije zvati mahmutovica, cim se oporavi, ipak su teplice u vrhu, a ibisevica na klupu poslati, jer su pri dnu bundeslige...a svakako nisu puno losiji od "danasnjeg stutgarta"..
:D
naravno malo se zezam, ali ko da ima i istine...

Svi ovi koji su protiv Besica, to je zato sto ga vjerovatno nisu nikada gledali niti imaju pojma o njemu...jer da imaju ne bi tako govorili...
a zatim reci bolje salatic nego besic, a nikada nisi gledao nijednog...zakljucak na mjestu, logika na nivou...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2013, 00:07

Šta se pecate na nekoga kome je ovo pedeseta registracija na forumu, lagano na ignore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 23 nov 2013, 00:42

sta je ovo hoce i Arsenal Besica..

http://www.teamtalk.com/arsenal/player- ... amed-Besic" onclick="window.open(this.href);return false;

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 nov 2013, 00:52

Boskvalitet je napisao/la:sta je ovo hoce i Arsenal Besica..

http://www.teamtalk.com/arsenal/player- ... amed-Besic" onclick="window.open(this.href);return false;
Mali igra jako dobro, ako se uzme u obzir da je u HSV doba bio na klupi a zatim presao u Madjarsku, dje ima dvije jako uspjesne sezone iza sebe, sigurno da ne treba nikoga vise da zacudi da ce mali prije ili kasnije preci u dobar klub. Besic ce izrasti u strasnog fudbalera, ponajvise jer je drzak, pun samopouzdanja a sto je najvaznije, posjeduje kvalitet. Tako da...vrijeme ce pokazati svoje ko je ovde bio u pravu a ko ne. Besic je stroj, nazalost BiH trenutno nema nikakve koristi od malog.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 nov 2013, 00:56

Upravo... Nije lik bio budala. Zasto se zayebavati sa neznalicama iz HSV-a gdje nikada nije ni dobio pravu sansu, presao u slabiji klub gdje se moze nametnuti i pokazati sta zna. Ja ga ocekujem u nekom jakom klubu vec slijedeceg ljeta.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

talkshow
Kontakt:

Post Postao/la talkshow » 23 nov 2013, 00:58

Consigliere je napisao/la:Upravo... Nije lik bio budala. Zasto se zayebavati sa neznalicama iz HSV-a gdje nikada nije ni dobio pravu sansu, presao u slabiji klub gdje se moze nametnuti i pokazati sta zna. Ja ga ocekujem u nekom jakom klubu vec slijedeceg ljeta.
mozda predje iz 6. u 3. tim lige

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 nov 2013, 01:05

Jah, zato Zahirovic je jedva igrao i u Dinamo Minsku. I tamo je vecinu vremena proveo na klupi, odigrao 5-6 utakmica.

talkshow
Kontakt:

Post Postao/la talkshow » 23 nov 2013, 01:05

Goalgetter je napisao/la:Jah, zato Zahirovic je jedva igrao i u Dinamo Minsku. I tamo je vecinu vremena proveo na klupi, odigrao 5-6 utakmica.
zahirovic ce ubrzo biti stari, nadam se da ce iz bochuma otici na posudbu negdje ;) ;) ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 nov 2013, 01:08

talkshow je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Jah, zato Zahirovic je jedva igrao i u Dinamo Minsku. I tamo je vecinu vremena proveo na klupi, odigrao 5-6 utakmica.
zahirovic ce ubrzo biti stari, nadam se da ce iz bochuma otici na posudbu negdje ;) ;) ;)
Gdje, u Wuppertal, u 3. ligu? Neka tamo okusi srecu, jer Bochum vise nije ono sto je nekad bio, pali su u prosjek 2. lige, a ni tu ne moze izboriti mjesto. I takvog igraca voditi na SP?

Dobro je njega krenulo, ali nazalost vec godinama tone sve dublje u dublje. Ispadanje Nalchika, u kojem takodjer onda vise minutaze nije dobivao, posudba u Minsk, kao gore navedeno, pa onda stangiranje par mjeseci gdje nismo znali uopste sta se desava sa njim, i onda transfer u Bochum, u kojem je uprskao posteno sve sanse koje je dobio. Daleko od onog starog, on svoje mjesto u reprezentaciji gubi, Besic je za njega Rahimic.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 23 nov 2013, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.

talkshow
Kontakt:

Post Postao/la talkshow » 23 nov 2013, 01:10

nadam se u koln ili duisburg

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 nov 2013, 01:22

talkshow je napisao/la:nadam se u koln ili duisburg
Hajde malo logicno razmisli, sto bi Köln posudio igraca koji ne moze izboriti ni u Bochumu mjesto prvotimca, a ovi se bore za ulazak u Bundesligu? Uostalom Matuschyk i Jajalo ionako igraju na toj poziciji, tako da to otpada. A za Duisburg, ako nisi primjetio igraju u 3. ligi.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 nov 2013, 01:30

talkshow je napisao/la:
Cuo sam da je Gandalf iz gospadara prstenova zaiteresovan za Zahirovica da zajedno napadnu Saromana :lol: .

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 nov 2013, 02:17

Jedino normalno ime i nasa slamka spasa da imamo igraca na defazivnom veznom u Brazilu i u buducnosti Besic.

Spreman sam da ovo ponavljam sve do onog dana kada mali ne dobije sansu opet. Raduje me cinjenica da je jos par likova odavde za koje sam vidio da poznaju fudbal i da su realni na istoj liniji.

I zaista mi je drago sto decko ima damar da se neda pod noge .. ima svoje ja a ima i profesionallnost. Po spremnosti je jaci od bilo kog naseg igraca u repci sa izuzetkom Pjanica.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 23 nov 2013, 02:31

Goalgetter je napisao/la:
talkshow je napisao/la:nadam se u koln ili duisburg
Hajde malo logicno razmisli, sto bi Köln posudio igraca koji ne moze izboriti ni u Bochumu mjesto prvotimca, a ovi se bore za ulazak u Bundesligu? Uostalom Matuschyk i Jajalo ionako igraju na toj poziciji, tako da to otpada. A za Duisburg, ako nisi primjetio igraju u 3. ligi.
Meni je jasan ovaj troll..... ali mi ti druze nisi jasan kao forumas koji ima milion postova kako se upecas u ovakvu raspravu. Zaha je ok da nam bude treci DFM repke dok Besic ima predispoziciju i kvalitet za premier lige i primere do godine.Ljudi hranite trolove.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 23 nov 2013, 04:32

talkshow je napisao/la:
hhaha i kad bude stari kako kazes nece ni do koljena Beiscu biti niti je ikad bio,gledam ga u Bohumu dok je igrao uzas zivi spor,trom svi ga prolaze,Besic je za njega stroj igrac brzi,jaci u duelu zna duplo bolje sa loptom realno ovako

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 23 nov 2013, 04:39

harishp je napisao/la: Gubis se, kao i sto si Francusku neki dan stavio sa nama u potencionalnoj grupi za kvalifikacije Evropskog prvenstva u...Francuskoj :mrgreen:
Pokazivao Baka,gdje,kada,kako,sta?Danas je sve lako naci i predociti.
Drugo ako si gledao tu tekmu U-21 u kojoj je Salihovic bio jedan od boljih,kako onda po tvojoj prici nije htio da igra za mladu repku?Cuj poslije toga,ali to uopste nisi spominjao u prvom postu vec napisao da nije htio igrati.Veze,ali bas nikakve nema.
Hehehe ja tu sam zajebao. A i priznao sam. :P

Ovo o cemu ti ja pricam se je desilo tamo 2007 pri kraju mandata Sliskovica... Uglavnom nije vazno. Slusaj, mozda je NFS BiH lagao, ali dobro se sjecam da je bilo problema oko njegovog nastupa.

Potrazicu, ako nesto nadjem, saljem ti na pp. :P
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 nov 2013, 09:38

DonCorleone je napisao/la:
Boskvalitet je napisao/la:sta je ovo hoce i Arsenal Besica..

Mali igra jako dobro, ako se uzme u obzir da je u HSV doba bio na klupi a zatim presao u Madjarsku, dje ima dvije jako uspjesne sezone iza sebe, sigurno da ne treba nikoga vise da zacudi da ce mali prije ili kasnije preci u dobar klub. Besic ce izrasti u strasnog fudbalera, ponajvise jer je drzak, pun samopouzdanja a sto je najvaznije, posjeduje kvalitet. Tako da...vrijeme ce pokazati svoje ko je ovde bio u pravu a ko ne. Besic je stroj, nazalost BiH trenutno nema nikakve koristi od malog.
Sve receno, zaista, ni oduzeti a ni dodati :!:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 23 nov 2013, 10:26

mali je dobar pravo ocekujem od papeta da mu bar kupi 3D tv da uziva kad bude svjetsko prventsvo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Cwirek, edvaE2, legendarnadruga, Proximic, Sveti i 43 gosta.