Najboljih 11 u ovih dosadašnjih 12 kola ..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato je napisao/la:I on se bespotrebno gura u trenerske vode. Ne znam sta je vlasnicima klubova pa njega uposljavaju. Veliki je amater.
JTS je napisao/la:ma pusti, vodio Bolognu, Cataniju i Violu, a nigdje se nije 'proslavio' .. a tek sa repkom Srbijejoš kad sam čitao da bi mogao postati trener Lazija
Doriu će ostaviti u ligi ove sezone i onda naredne kad krenu loši rezultati, dobit' će otkaz, klasika
CarloSSL je napisao/la:Kao igrač, i kao trener - totalni kontrast. Mihi svaka čast na fantastičnim partijama koje je pružao u Calciu, ali realno gledajući kao trener je baš amater, kao što kaže @Avvocato.
Novi trener Sampe, veliki patriota i Srbin.
dalla tigre arkan a jfk..il passo e' breve per sinisa...
Ti ili si Dino ili ga znaš i dobar ti je jaran.L'Avvocato je napisao/la:Najava kola pred nama:
http://novovrijeme.ba/najava-serie-a-pj ... ma-izbora/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni to im neće biti dovoljno za naslov.IlCapitano je napisao/la:Večeras je cifra u zimskom prelaznom roku narasla sa 50 na 100 miliona.
Zašto nitko ne voli Genou,meni su oduvijek baš simpatičniJTS je napisao/la:ipak, znam kako je navijačima Milana kad ih sjebu ovi cigani iz Genoe, to nema igre, nema ništa, a osvaja bodove .. penali, ovo onokako ih samo prezirem, napit' ću se od sreće kad ispadnu iz Serie A
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.